עבור לתוכן

האם AC7 PRO חירשי גם במקסימום..?

Featured Replies

פורסם

כותרת..

פורסם

עושה יותר רעש..השאלה כמה זה מפריע לך..אצלי זה על MAX והרעש לא מפריע לי..

תבדוק ותראה בעצמך אם זה מפריע או לא.

פורסם

אם אתה מחפש משהו חרישי במקסימום זה רק BT

פורסם

לא מסכים איתך^

הוא לא נופל מה BT,

הפריזר שקט מאוד וגם בעוצמה הגבוהה ביותר אתה לא תשים לב אליו.

פורסם

לא לפי האוזניים שלי,אתה שמעת את שניהם?

ובכל מקרה,בוא לא נשכח שה-BT מקרר יותר טוב

פורסם

תלכס הוא לא חרישי במקסימום, אבל אפשר לא לשים אותו ככה :)

פורסם

כן אני שמעתי את שניהם.

הפריזר לא נופל ממנו בעוצמת הרעש,

אבל אני בטוח שבמרחק של מטר +- שבנאדם ממוצע יושב ליד המחשב, וכשהמארז סגור אף אחד בעולם לא ישמע אותו.

שמעת הבדל בניהם אולי אולי במרחק של כמה ס"מ

הBT מקרר טוב יותר - על זה אין וויכוח.

אבל אם הבנאדם מחפש קרור שקט בתקציב נמוך (150~) תסכים איתי שאין סיבה להוסיף עוד 100~ש"ח כדי לקנות BT

פורסם

במקסימום הפריזר לא חרישי אבל רחוק מאוד מרועש...שומעים המיה שקטה. לגבי הBT - הגרסא הרגילה בלבד. הVX משתמש במאורר שונה ובמקסימום הוא מרעיש.

זה תלותי באיזה מארז אתה משתמש , איזה מאוררים והאים אתה שולט במאוררי המארז גם. לדוגמא - בלוח של אינטל + מאוררי 120 מבוקרי מהירות שמחוברים ללוח, אתה תשמע את ההמיה מהפריזר על מקסימום (רחוק מהסטוק במקסימום, שלא תתבלבל). אם המאוררים במארז שלך עצמאיים ועל מקסימום, אתה ממש לא תשמע את הפריזר. הכל מנסיון, הכל בדוק ;D

אם אתה לא עושה OC אין שום סיבה שהפריזר יהיה על מקסימום... על E4500 ובמארז TT KANDALF הוא עושה טובה שהוא מסתובב בכלל (הרבה פעמים הוא פשוט לא והמעבד קריר). המאורר באחורי המארז תורם כמובן.

אגב המחיר לפריזר נע בין 97-125 ש"ח. ההבדל בינו לבין הBT אם אין OC כלל אינו מוצדק. ההתקנה של הפריזר היא קלי קלות בעוד הBT הרגיל והחרישי דורש BACK PLATE.

הBT VX לא דורש אבל במקסימום הוא מרעיש.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אני יושב ממש קרוב למחשב שלי אז זה לא ממש עוזר לי.. מה יותר שקט הקירור סטוק או AC7..?

אני רוצה לקנות P150 של ANTEC ועוד 2 מאווררי 92 של ANTEC.. האם הוא ירעיש.. אני פשוט מחפס שקט אולטימטיבי..

פורסם

תשאיר ללוח לשלוח במאורר ואני מבטיח לך שלא תשמע כלום. סטוק רועש יותר מהפריזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים