פורסם 2003 במרץ 2122 שנים שלום כולם !!!בעודי ממהיר ת'מחשב ורואה בצער רב כיצד עולה מעלה ועוד מעלה...החלטתי לא עוד!!!ישבתי וחשבתי מה עוד אני אוכל לעשות כדי להוריד את הטמפ'ואז חשבתי לי למה המאוורר של הסינק נותן אוויר לסינק בשעה שהוא אמור לסלק?בכל אופן מפה לשם החלטתי להפוך ת'מאוורר...התוצאה הייתה ירידה של מעלה אחת...אבל ההבדל המשמועתי באמת קרה כאשרהורדתי את מהירות ה SF2 שידו שהוא לא בדיוק 'חמקן' (ברוח התקופה)ואז במנוחה קרה דבר מדהים קודם לכן הטמפ' הייתה 41-40 שהמאוורר חלש...עכשיו היא 38 !שהמאוורר במלוא עוצמתו הטמפ' היא31 -32 שקודם לכן היא הייתה 32-33...בשבילי זה הבדל...וחשבתי לחלוק עימכם !!!השתמשו במידע זה בחוכמה...להית' עד הניסוי הבא(סיימתי בחרוז)
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים יש לי 1700+, אני יודע שאם אין עליו כלום אז תוך 3 שניות מרגע פתיחת המחשב הוא נשרף, אני מפחד שהוא יישרף, כדאי לנסות?
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים תשמע, לפי דעתי אתה יכול לעשות ככה, תתחיל את המחשב רגיל. כשאתה נכנס לביוס או לווינדוס ובודק טמ"פ תפתח את הקייס ותהפוך את המאורר, אם אתה רואה שהמצב גרוע, או תחזיר או תכבה
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים yot, אני לא חושב שהוא התכוון לזה שתוריד את ההיטסינק... אלא רק תהפוך את המאוורר שעליו. אני בטוח שבלי מאוורר המעבד יכול להחזיק מספיק זמן (לפחות 10 דקות), אם ההיטסניק קר.
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים מחבר הוא צודק זה רק להפוך ת'מאוורר לא את כל הסיפור!!! בקיצור חבר'ה זה מומלץ בקור
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים לחלק מהמחשבים זה יכול לעזור, אך כפי שאמר שיבי, זה לא טוב לכולם. שווה לנסות.
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים פעם ניסיתי וזה עושה הרבה יותר רעש אז בכלל לא בדקתי מה קרה לטמפ'.אולי זה תלויי בסינק.
פורסם 2003 במרץ 2222 שנים לי זה נשמע כמו מתכון לבעיות יניקה (למאוורר לא יהיה מספיק אוויר להעביר) שיקצרו את חיי המנוע של המאוורר (בעיית היניקה היא גם מה שגורמת לרעש שאמירם ציין, אלא אם כן במקרה שלו זה נגע בפינים של ההיטסינק או משהו)
פורסם 2003 במרץ 2222 שנים לא לזלזל, אני לא כזה טיפש ;D זה פשוט נשמע כמו וואקום. מה הקשר, לא אמרת את זה בהודעה בכל מקרה, זה מאשר מה שאמרתי :-\
פורסם 2003 במרץ 2222 שנים stop the spamming ;Dמי שהפך, אתם יכולים בבקשה לכתוב איזה מאוורר הפכתם ואת הCFM והDBA שלו? גם מי שזה העלה לו וגם מי שהוריד.
פורסם 2003 במרץ 2222 שנים מחבר לא השתנה כלום אצלי מלבד הטמפ'...ירידה של מעלה אבל הדבר הבאמת מפתיע היה ירידה משמעותית כאשר המאוורר לא על מלוא כוחו...אז מבחינתי זה גם ירידה ברעשנ.ב המאוורר הוא SF2והסינק הוא SK-7
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.