עבור לתוכן

בעיה ב gf4 ti 4200

Featured Replies

פורסם

הגרסא באתר של NVIDIA היא הגרסה שנבדקה והיא מוגדרת כאמינה, מבחינת תקלות באגים וכו'.

ברשת תמיד מסתובבות גרסאות חדשות יותר, BETAות למיניהם, גרסאות פיתוח וכאלה שפשוט עדיין לא עברו את כל הבדיקות.

או שדלפו...

אני אמרתי את שלי, 40.72

• תגובות 32
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תכנס כאן:

www.guru3d.com

פורסם

^DarK-MinD^

האם יש תוכנה לדבר?

אני לא משחק במשחק UNREAL .

לדוגמא נאמר שאני משחק ב IGI 2 .

תודה

פורסם

חפש את התוכנה FRAPS.

פורסם

אבל למה כל כך הרבה זמן אין עידכוני דרייברים פעם היה כל חודש ואף פחות, אבל עכשיו כבר איזה 4 חודשים לא עדכנו.

פורסם

אולי הם למדו מATI ;)

פורסם

זאת בדיוק! הבעיה שיש לי!

אני קניתי את ה-Innovision GF4 ti 4200 128 ddr לפני יומיים, ויש לי בדיוק אותם בעיות. הביצועים שלי ממש נמוכים יחסית לרמת הכרטיס הזה, ובנוסף, גם אני מקבל תוצאות גרועות ב-3d mark 2001 (בסביבות ה-5,900). אה, ויש לי כמעט אותו מפרט כמו שלך:

Pentium 4 1500 mhz

512 sdram

אני התייעצתי עם אנשים נוספים לגבי זה, ויש חלק האומרים שזה בגלל השילוב הלא טוב של פנטיום 4 עם סוג זיכרון של SDRAM. אבל אני ממש לא בטוח.

אני גם אודה מאוד למי שינסה לעזור לי/לנו.

תודה.

פורסם

איזה מעבד 0.13Northwood או 0.18 willmate?

דבר שני שאתה שם לP4 זיכרונות Sdram אתה פשוט מסרס את המעבד. ואני כמעט בטוח שזה הסיבה שאתה מקבל ציון כזה.

ניסית את הכרטיס במחשב אחר?

פורסם

אני עוד לא ניסיתי.

אבל נראה לי שמחר אני אנסה את הכרטיס במחשב של אחי או משהו כזה.

אם המחשב שלי כרגע עובד על זיכרונות SDRAM, ישנה אפשרות אולי להחליף את הזיכרונות ל-DDR, נגיד, מבלי להחליף את כל המערכת?

אתה חושב שאם אני אעבור ל-DDR הבעיה תיפתר?

פורסם

אין אפשרות כזו . אתה תצטרך להחליף לוח אם בשביל להחליף סוג זכרון .

דרך אגב , Inno3D היא לא חברה טובה .

פורסם

הורדתי את התוכנה FRAPS .

איך אני עובד איתה?

נאמר שאני באמצע IGI 2 , מה אני צריך לעשות כדי לראות את מיספר הפריימים ?

איך אני צריך לכוון את האפשריות בתוכנה ?

תודה

פורסם

חבר'ה חבר'ה לא להילחץ יש לזה שני הסברים פשוטים מאוד

הראשון הוא (חוץ מלבחור עם הלידטק) קניתם חברות קבר...

הזכרונות שעל הכרטיס לא איכותיים (תרגישו חופשי לתקן אותי9

דבר שני המערכת שלכם לא מנצלת את המלוא הכרטיס אני לדוגמא מקבל

11 אלף ומשהו....עם אותו כרטיס!!!!

קחו את זה לשומת לבכם

פורסם

החברות, ובהתאמה לא טוטאלית גם הזכרונות, לא יהיו אחראים על אלפי נקודות ב3DMark ואף לא מאות. אותם משתמשים עם כרטיסים חזקים מקבלים תוצאות ירודות מפני שני סיבות. א) יתר חלקי המערכת מציגים ביצועים חלשים; ב) הקונפיגורציה של הגראפיקה לא מכוונת כמו שצריך.

פורסם

אני אמרתי את מה שאמרת והספתי עוד סיבות שתורמות לעניין...

בכל אופן הם מקבלים את מה שמגיע להם...

ואין להם סיבה לדאגה שמה הכרטיס פגום

פורסם

לא ניראה לי שאחת הבעיות זה זיכרון ה SDRAM, נכון שזה מביא ביצועים נמוכים המקצת אבל ההבדל הוא לא כל כך גבוה שיתן הבדלים של אלפים. לעומת מה שהרוב חושבים ה DDR לא נותן ביצועים כפולים מה SDRAM אלא הוא פשוט יכול לעבוד טוב בהרבה בעומס ורק כאשר יש עומס על הזיכרון רק אז הביצועים של הזיזכרון עולים ומתקרבים לביצועים כפולים.

סתם שאלה, קנית INNO GF4 לפני יומיים? למהלא קנית ATI? גם היית רואה ביצועים גבוהים יותר וגם היית יכול לבדוק את הכרטיס בכל הטסטים של 3DMARK03 שכרגע אין לך מה להתקין אפילו בגלל שהכרטיס שלך לא תומך ב DX9.

אני הייתי ממליץ לך להחליף אם אתה יכול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים