עבור לתוכן

המערכת נטענת לאט

Featured Replies

פורסם

היי.

יש לי בעיה במחשב בימים האחרונים (יומיים).

כל פעם שאני מפעיל את המחשב, המערכת עולה מהר והכל (אין לי תוכניות שעולות בהפעלה חוץ מאנטי וירוס) אבל אז אני לא יכול להשתמש בכלום לאיזה דקה שתיים.

אני מתכוון שאם מייד אחרי שהמחשב עלה אני נכנס ל"מחשב שלי" מופיע לי הפנס הזה שמחפש חצי שעה ואם אני מנסה לגלוש (אני מחובר לראוטר שמחובר כל הזמן) אז זה כאילו מחכה שתיווצר התקשרות ועוד כאלה.

נכנסתי לחלון התליכים במנהל המשימות ולפי מה שאני רואה רשום את כל שמות התהליכים אבל מה שלוקח לו זמן לעשות אחרי הפעלת המחשב זה למלא את הטור של "USERNAME" (אם זה תהליך של NETWORK או של SYSTEM או של USERNAME). כאילו התהליכים עולים לאט, לכן אין לי רשת עד שהתליך HOST של הרשת פועל ולכן גם אין לי את המחשב שלי בגלל ש EXPLORER גם מחכה.

מה לעשות?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

ניסית לעשות שחזור מערכת..?

סריקות ווירוסים? אנטי רוגלות? (ADAWARE SPYBOTSEARCH&DESTROY, וכו....)

שהאנטי ווירוס ואנטי מרגלים יהיו מעודכנים כמובן...

אולי תריץ בהתחל הפעלה> sfc /scan לבדוק אם נפגם קובץ מערכת... (ש הדיסק של המערכת יהיה בפנים)

ולבסוף נקה את המחשב עם CCLEANER.

פורסם

היי.

יש לי בעיה במחשב בימים האחרונים (יומיים).

כל פעם שאני מפעיל את המחשב, המערכת עולה מהר והכל (אין לי תוכניות שעולות בהפעלה חוץ מאנטי וירוס) אבל אז אני לא יכול להשתמש בכלום לאיזה דקה שתיים.

אני מתכוון שאם מייד אחרי שהמחשב עלה אני נכנס ל"מחשב שלי" מופיע לי הפנס הזה שמחפש חצי שעה ואם אני מנסה לגלוש (אני מחובר לראוטר שמחובר כל הזמן) אז זה כאילו מחכה שתיווצר התקשרות ועוד כאלה.

נכנסתי לחלון התליכים במנהל המשימות ולפי מה שאני רואה רשום את כל שמות התהליכים אבל מה שלוקח לו זמן לעשות אחרי הפעלת המחשב זה למלא את הטור של "USERNAME" (אם זה תהליך של NETWORK או של SYSTEM או של USERNAME). כאילו התהליכים עולים לאט, לכן אין לי רשת עד שהתליך HOST של הרשת פועל ולכן גם אין לי את המחשב שלי בגלל ש EXPLORER גם מחכה.

מה לעשות?

תודה מראש לעוזרים!

אצלי אותה הבעיה בדיוק! אני לא יכול להיכנס לכלום איזה 1-2 דקות אחרי שהמחשב עולה והוא נקי נקי כאילו אחרי פירמוט כול הזמן!

אין עליו כלום חוץ מאנטי וירוס כמה תוכנות (שלא עולות אם ההפעלה) ואיזה 2-3 משחקים!

אבל זה לא בעיה שאפשר לפתור זה פשוט מה שניקרא מחשב איטי.. :bash:

פורסם
  • מחבר

מחשב איטי?

המחשב שלי בן חודשיים וחצי, ליבה כפולה 2.8, 2 ג'יגה זכרון, 500 הארד דיסק, כרטיס מסך 7300GS...

זה לא נראה לי איטי להריץ XP

פורסם

מוזר..

לפחות לי יש אתה הבעיה הזאת ואני מודע לכך שזה ביגלל שהוא איטי!

המחשב שלי יחסית "טס"...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים