פורסם 2002 בינואר 2123 שנים אני רוצה לעבור לADSLאבל המחירים מפחידים אותי תציעו לי אפשרות קצת יותר זולה
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים אני רוצה לעבור לADSLאבל המחירים מפחידים אותי תציעו לי אפשרות קצת יותר זולהתשאר עם מה שיש לך (56?).מה זה האשלה המגפרת הזו?יש לך חבילות של מודמים של 56KBPSADSLISDN (אני לא בטוח שאפשר עוד להתחבר לזה...).אם המחיר לא טוב בשבילך, תהגר לארה"ב.
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים אני רוצה לעבור לADSL אבל המחירים מפחידים אותי תציעו לי אפשרות קצת יותר זולה תשאר עם מה שיש לך (56?). מה זה האשלה המגפרת הזו? יש לך חבילות של מודמים של 56KBPS ADSL ISDN (אני לא בטוח שאפשר עוד להתחבר לזה...). אם המחיר לא טוב בשבילך, תהגר לארה"ב. מה רע ב ISDN ? זה אחלה חיבור שבעולם, והוא עוד קיים אמנם היום נורא יקר להמיר את הקו לISDN, אבל זה אפשרי.
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים לא!! לא!! לא!! חודש הבא יגיעו הכבלים ואז תהיה תחרות ואז כל החברות(בזק וחברות הכבלים) יתנו שירות טוב יותר ובזול, עשה בחוכמה וחכה...
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים לא!! לא!! לא!! חודש הבא יגיעו הכבלים ואז תהיה תחרות ואז כל החברות(בזק וחברות הכבלים) יתנו שירות טוב יותר ובזול, עשה בחוכמה וחכה... אופוריה זה טוב. גם תמימות זה טוב. אבל אתה אחי, מצוי בהזיות קשות ! חודש הבא אינטרנט בכבלים ? את זה אני שומע לפחות 3 שנים תתעורר - אין אינטרנט מהיר במדינת ישראל. עובדה.
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים אם משרד התקשורת מוציא עכשיו אישורים לאינטרנט בכבלים אני לא רואה שום סיבה שבעולם שתגרום לחברות הכבלים לא לרצות להפעיל את השירות הזה, זה אבסורד!
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים לא!! לא!! לא!! חודש הבא יגיעו הכבלים ואז תהיה תחרות ואז כל החברות(בזק וחברות הכבלים) יתנו שירות טוב יותר ובזול, עשה בחוכמה וחכה... מה עישנת / הזרקת / הסנפת ? ? ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.