עבור לתוכן

שאלה בקשר לטלוויזיית AKAI

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון אבל הנאישם שכאן נראים מבינים באלקטרוניקה לשמה ולא מצאתי פורום אחר שיתאים לנושא ויהיה פעיל בצורה יעילה מספיק כדי לספק לי תשובה. מצטער אם טעיתי.

אז ככה, יש לי טלוויזיית AKAI ישנה שקיבלתי במתנה מחבר של אבא שלי, את הטלוויזיה קיבלתי ללא שלט, ומצב הקונטראסט\בהירות בה הוא לא לשביעות רצוני.

על הטלוויזיה אני שולט בעזרת שלט הYES שברשותי, ובעזרתו (עד כמה שמצאתי והצלחתי) אני יכול לבצע פעולות בסיסיות בלבד כגון להעביר ערוץ, לשנות ווליום ולהגיע למצב AV\TV.

רציתי לדעת אם ישנם דרכים לשנות את הקונטראסט\בהירות בטלוויזיה שלי בעזרת שלט הYES או בלעדיו?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

שלום לכולם.

אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון אבל הנאישם שכאן נראים מבינים באלקטרוניקה לשמה ולא מצאתי פורום אחר שיתאים לנושא ויהיה פעיל בצורה יעילה מספיק כדי לספק לי תשובה. מצטער אם טעיתי.

אז ככה, יש לי טלוויזיית AKAI ישנה שקיבלתי במתנה מחבר של אבא שלי, את הטלוויזיה קיבלתי ללא שלט, ומצב הקונטראסט\בהירות בה הוא לא לשביעות רצוני.

על הטלוויזיה אני שולט בעזרת שלט הYES שברשותי, ובעזרתו (עד כמה שמצאתי והצלחתי) אני יכול לבצע פעולות בסיסיות בלבד כגון להעביר ערוץ, לשנות ווליום ולהגיע למצב AV\TV.

רציתי לדעת אם ישנם דרכים לשנות את הקונטראסט\בהירות בטלוויזיה שלי בעזרת שלט הYES או בלעדיו?

תודה מראש לעוזרים.

שלט אוניברסלי

פורסם

באופן תאורטי - ניתן לפתוח את הTV ולהתחיל לכוון את הקבלים המשתנים שנמצאים בפנים,

זה די מוזר שאין לך לחצנים חיצוניים בסיסיים לתפעול הTV

בכל אופן, אולי כדאי לך לקנות שלט.. זה לא אמור לעלות יותר מידי , וכך תוכל לשלוט בTV באופן מלא

לגבי שלט אוניברסלי - אם כבר, לך על אחד מקצועי ורציני - אל תתפתה לזבל שעולה כמה שקלים, הוא ממש לא יעשה את העבודה (אורך חיים, פונק' וכו')

(שלט ייעודי עדיף על אוניברסלי פשוט)

אם זה באמת לצורך חד פעמי - הייתי מנסה לברר אצל החבר'ה \ שכנים \ משפחה, אם יש להם שלט מהיצרן שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים