פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים תן קצת פרטים , איפה קראת , איפה ראית , מאיפה הידיעה הזאת בכלל ?ועל מה בדיוק אנחנו אומרים מה ?יש לך נטיה להיות יותר מדי מעורפל ...
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים אני אומר שאני לא אגע בגרסה מעל 2.99 של NOD32. אני בחודשים הקרובים מקווה לעבור ל-Kaspersky.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מחבר תן קצת פרטים , איפה קראת , איפה ראית , מאיפה הידיעה הזאת בכלל ? ועל מה בדיוק אנחנו אומרים מה ? יש לך נטיה להיות יותר מדי מעורפל ... כזה אני... מסתורי... באתר של NOD32 תראה שיש שם פרסומת גדולה. כתוב שם מתי יצא הנוד לHOME ומתי הגרסה הגדולה. שמעתי על זה מלא זמן. הם רוצים לשים אנטיוירוס ואנטיספיי ביחד. נראה לי שזה יהיה ממש טוב. NOD32.COM
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מעניין אם תהיה גרסא חופשי חינמית לשימוש ביתי...בכל מקרה אני הייתי רוצה אנטי וירוס בלי שום ספייוור. רק אנטי וירוס קטן זריז ויעיל.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מחבר אז הגרסא הנוכחית של NOD32 יהיה לך פתרון מעולה. לא בחינם אבל יש 30 ימי ניסיון.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים אגב זה גם ANTI SPAM ו- FIRWALL, שני דברים שאני והזיכרון שלי מוצאים שהם מיותרים ולכן אני אשאר עם הגירסה הנוכחית. אגב אחלה AV
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים לא כתוב לי שזה בטאועדיין זאת לא גרסא סופית, זהו Release Candidate. הגרסא הסופית יוצאת בקרוב מאוד. כפי שכתוב באתר של Eset.אגב זה גם ANTI SPAM ו- FIRWALL, שני דברים שאני והזיכרון שלי מוצאים שהם מיותרים ולכן אני אשאר עם הגירסה הנוכחית.תהינה שתי גרסאות: NOD 3.0 שזה פשוט אנטי-וירוס, וגם ESS 3.0 שזה אנטי-וירוס + פיירוול + אנטי-ספאם. אז פשוט תבחר את הראשון אם אתה לא רוצה את השני...באתר של NOD32 תראה שיש שם פרסומת גדולה. כתוב שם מתי יצא הנוד לHOME ומתי הגרסה הגדולה.שמעתי על זה מלא זמן. הם רוצים לשים אנטיוירוס ואנטיספיי ביחד. נראה לי שזה יהיה ממש טוב.NOD32.COMאנטי-וירוס ואנטי-ספאי כבר מזמן ביחד. וזה גם לא יכול להיות אחרת, כי זה סתם שמות =) הכול בסופו של דבר פשוט malware =)החידוש של הגרסא החדשה הוא:1. ממשק חדש שונה לגמרי.2. גרסת ESS שמכילה גם פיירוול וגם אנטי-ספאם.3. סורק תעבורת HTTP מלא (בגרסאות הקודמות הוא היה קצת חלקי).זה מה שזכור לי. יכול להיות שיש עוד חידושים.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים אני רק מקווה שגרסת הנסיון החדשה לא תשאיר אחריה סימנים שימנעו להתקין אותה מחדש 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.