עבור לתוכן

מודינג רשאון שלי- רגליות מוארות למארז

Featured Replies

פורסם

זאת הפעם הרשאונה שאני עושה מודינג למארז, רציתי להחיות אותו אז קניתי רגליות זוהרות ומדבקה זוהרות של בחורה אך לצערי רק כשהמדבקה הגיעה אלי ראיתי שזה בשביל דלת שקופה ככה שהיא לא זוהרת בחושך אצלי.

הזמנתי את הרגליות מpccool הגיע תוך 7 ימים אני מגיע הביתה , מסתכל ובוחן איך זה אמור להיות מורכב ,סבבה , אני מוציא את הרגליות

של המארז שלי ומנסה להרכיב את הרגליות שהזמנתי ומה אני רואה שזה לא נכנס למרות שכתוב באתר שלהם שהרגליות מתאימות לכל מארז.

אני מתקשר אליהם לשאול איך אני אמור להרכיב את הרגליות אם הם לא נכנסות , עונה לי בחור אחד אני מציג לו את הבעיה והוא אומר לי שמי שקונה ציוד למודינג צריך להיות לו את הציוד המתאים ואני צריך עם מקדחה להרחיב את החור , ואני עונה לו שכתוב שהרגליות מתאימות לכל מארז אז הוא אומר שנכון אבל צריך להתאים אותם לכל מארז ואם היה לי מארז של סאנבאם זה היה נכנס כמו שצריך..

התעצבנתי מהתשובות המטומטמות שלו אז אמרתי לו אז יש לכם חרא שירות והמנ** הזה מתחיל לצחוק לי בטלפון אז ניתקתי לו בפרצוף..

טוב הייתי צריך להסתדר עם זה אז חיפשתי בארג כלים של אבא שלי משהו ומצאתי מאין מברג כזה שמתרחב אז דחפתי אותו לחורים ובכוח סובבתי עד שהחורים התרחבו, ומשם ההרכבה הייתה פשוטה .

יש לחצן תאורה איפה שהמפסק ויש לו כמה מצבים, מצב תאורה רגיל כלומר דולק תמידי, מצב מהבהב לאט ובינוני ומצב מהבהב מהר ומשתנה בצדדים

המפסק והלחצן תאורה נמצאים מאחור(שחכתי לצלם), יש לזה את הלוח אלקטרוני שלו שמתאם בין הלדים לבין המפסק אותו שמתי מאחורי ההארד דיסק ככה שלא רואים

אותו בתמונות, אפשר לסדר עוד את החוטים אבל אין לי כוח להתעסק עם זה יותר מדי גם כי כרגע נשבר לי המאוורר התחתון אז זה לא משנה לי.

העלתי את התמונות והסרטון לרייפדשר כי משום מההפורום נותן הודעת שגיאה שאפשר להעלות קובץ עד 500 ק"ב .

http://rapidshare.com/files/66786683/WinRAR___1488___1512___1499___1497___1493___1503____1495___1491___1513_.rar.html

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שמע .. הבחור בטלפון צדק

אם אתה קונה דיברי מודינג .. צריך להיות לך ציוד מינימלי בשביל להתאים אותם למארז .. אחרי הכל מודינג זה לא מודינג מבלי שתשנה משהו שלא אמור להיות ככה ולא מתאים

בכללי יצא נחמד :D

פורסם
  • מחבר

סבבה ברור שמודינג צריך לשנות וזה אבל אני לא מתעסק עם מודינג ובאתר כתוב במפורש שהרגליות מתאימיות לכל מארז. זה התעיה של הקונה.

ומאז כבר הלדים הספיקו לעבוד נורא חלש ככה שבכלל לא רואים אותם ככה שאני לא ממליץ עליהם

פורסם

לדעתי אתה צודק 100% לגבי השירות הגרוע והתשובות של הבחור היו לא לעניין!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים