עבור לתוכן

מצלמה חדשה - CASIO או CANNON?

Featured Replies

פורסם

שלום.

הייתי רוצה שתגידו לי איזו מצלמה לדעתכם יותר טובה מבין אלה:

Canon PowerShot SD750 - 7MP 3" LCD

http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=145&modelid=14919

Casio Exilim EX-Z1080 - 10MP 2.6" LCD 1GB

http://www.casio.com/products/Cameras/Exilim_Zoom/EX-Z1080GY/

שתיהן עולות אותו דבר..

מה עדיף?

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

מישהו? זה ממש דחוף...אבא שלי היום יום אחרון בארה"ב..

פורסם

אף אחת מהן.

אם אתה מחפש אולטרה-קומפקטית, לך על קנון SD800/SD870 (בשביל העדשה הרחבה והווידאו המיוצב) או פוג'י F40 (בשביל הביצועים העדיפים באור חלש, ובשביל מצב הצילום הכפול - תמונה עם פלאש ותמונה בלי בלחיצה אחת).

פורסם
  • מחבר

אף אחת מהן.

אם אתה מחפש אולטרה-קומפקטית, לך על קנון SD800/SD870 (בשביל העדשה הרחבה והווידאו המיוצב) או פוג'י F40 (בשביל הביצועים העדיפים באור חלש, ובשביל מצב הצילום הכפול - תמונה עם פלאש ותמונה בלי בלחיצה אחת).

אני לא מבין כלום במצלמות.

אני מחפש מצלמה נוחה בסביבות אותו המחיר של אלה שהצגתי, באיכות גבוהה..

פורסם

- אילו נושאים אתה מעוניין לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר?

- מהו טווח העדשה שחשוב לך? המאמר הזה ייתן לך מושג לגבי הטווחים השונים.

- כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או איכות עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל עם מימדים גדולים יותר ומשקל של 600 גרם היא אופציה מבחינתך?

- האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה?

- מה משך אותך דווקא בשתי המצלמות שציינת?

פורסם
  • מחבר

- אילו נושאים אתה מעוניין לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר?

- מהו טווח העדשה שחשוב לך? המאמר הזה ייתן לך מושג לגבי הטווחים השונים.

- כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או איכות עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל עם מימדים גדולים יותר ומשקל של 600 גרם היא אופציה מבחינתך?

- האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה?

- מה משך אותך דווקא בשתי המצלמות שציינת?

-אממ זו מצלמה משפחתית כזו...לא לצילום מקצועי..אני חושב שגם בתנאי תאורה חשוכים.

-אני לא יודע להגיד איזה טווח אני רוצה אבל אני יכול להגיד שלא ממש חשוב לי שיהיה גדול כל כך..

-אני לא צריך וממש לא אתפשר בשביל מצלמה שנכנסת לכיס..משהו בגודל הPowershot A610 ובכל אלה (הנפוצים) זה אחלה בשבילי.

-אין לי מצלמה דיגיטלית כרגע.

-שום דבר לא משך אותי במצלמות האלה, אני לא מכיר אותן, פשוט אבא שלי התקשר אליי מחנות בארה"ב, והמוכרים הראו את שתיהן באותו המחיר, אז הוא שאל מה יותר טוב. אם יש מצלמות אחרות טובות יותר באותו מחיר אני אשמח לדעת.

פורסם

אוקי, פוג'י E900 תתאים הכי טוב למה שאתה מתאר.

פורסם

ממליץ על CASIO גרסה S ולא Z

יש מנגנון לייצוב תמונה מעולה. מאוד ממליץ עליהם. וממשק טוב. תמונה טובה זה לא הדבר הכי מעניין במצלמה, צריך ליהיה לה ממשק טוב ושתהיה יפה ונוחה.

פורסם

אין לקסיו מייצב. מה שיש להם זה עבודה בעיניים.

אילו יתרונות אתה רואה למצלמות קסיו מסדרה S על פני ה-E900? אל תשכח שפותח הדיון לא מחפש מצלמת כיס או אביזר אופנה, אלא מצלמה שמצטיינת בתור מצלמה.

פורסם
  • מחבר

באיזה סדר הייתים מדרגים את המצלמות האלו?

Fuji F40

Fuji E900

Canon SD750

Canon SD800

פורסם

באיזה סדר הייתים מדרגים את המצלמות האלו?

Fuji F40

Fuji E900

Canon SD750

Canon SD800

זה תלוי בצרכים ובהעדפות האישיות של הצלם. עם זאת, קשה לי לחשוב על מישהו שעבורו ה-SD750 תהיה הבחירה הכי טובה מבין המצלמות שברשימה, כל האחרות - כן.

רשימה חסרת תועלת. אי אפשר לדרג ברשימה אחת מצלמות כיס ומצלמות דמויות-SLR, ואפילו אם הרשימה הייתה לסוג מסויים של מצלמות היא לא ממש עוזרת כי היא לא לוקחת בחשבון את הצרכים הספציפיים של מי שקורא אותה.

פורסם
  • מחבר

זה תלוי בצרכים ובהעדפות האישיות של הצלם. עם זאת, קשה לי לחשוב על מישהו שעבורו ה-SD750 תהיה הבחירה הכי טובה מבין המצלמות שברשימה, כל האחרות - כן.

רשימה חסרת תועלת. אי אפשר לדרג ברשימה אחת מצלמות כיס ומצלמות דמויות-SLR, ואפילו אם הרשימה הייתה לסוג מסויים של מצלמות היא לא ממש עוזרת כי היא לא לוקחת בחשבון את הצרכים הספציפיים של מי שקורא אותה.

אמרתי בערך מה ההעדפות שלי שעניתי לשאלות ששאלת..

מה ההבדל בין ה750 ל800?

פורסם

אמרתי בערך מה ההעדפות שלי שעניתי לשאלות ששאלת..

וכתבתי שלדעתי ה-E900 הכי מתאימה. בכל מקרה, זה לא מדע מדוייק. יכול להיות שבפועל אחת המצלמות האחרות תתאים לך יותר, אבל אי אפשר לדעת את זה מראש.

מה ההבדל בין ה750 ל800?

ההבדל המשמעותי (מאוד) הוא של-800 יש עדשת 28 מ"מ רחבה. תסתכל בלינק שצירפתי קודם כדי להבין מה הופך עדשה כזו לכל כך שימושית.

פורסם

אין לקסיו מייצב. מה שיש להם זה עבודה בעיניים.

אילו יתרונות אתה רואה למצלמות קסיו מסדרה S על פני ה-E900? אל תשכח שפותח הדיון לא מחפש מצלמת כיס או אביזר אופנה, אלא מצלמה שמצטיינת בתור מצלמה.

לא ראיתי שם איזכור ל CASIO! ולפי הניסיון שלי עם הרבה מצלמות, הקסיו מצלמת ממש מעולה בתנאי רעידות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים