פורסם 2003 במרץ 2122 שנים במקרה של הP2\סלרון ההבדל בעיקרונו היה כתוצאה מהוצאת הCACHE מהליבה לפי מה שאני זוכר..לכן הדוגמא לא הכי קבילה לפי הדוגמא שנתת.ב PII הקאש מחוץ לליבה אבל פועל רק בחצי ממהירות הליבה, בסלרון הוא בליבה עצמה אבל במהירות המלאה.זו לא ממש דוגמא מושלמת, אבל בטוח יותר טובה מהשוואת מעבד ב 0.13 למעבד ב 0.18.
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים צודק, התבלבלתי עם הסלרונים הראשונים שיצאו ללא קאש בכלל (deschotes, משהו כזה).
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים Deschutes זה דווקה ליבה של PII.Covington = celeron without cacheMendocino = celeron with cacheKlamath = PII @ 0.35Deschutes = PII @ 0.25זה לא שאני ממש זוכר את כל זה, זה מפה
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים Deschutes זה דווקה ליבה של PII.Covington = celeron without cacheMendocino = celeron with cacheKlamath = PII @ 0.35Deschutes = PII @ 0.25זה לא שאני ממש זוכר את כל זה, זה מפהברמה הערונית אתה צודק, אני זו ליבה של מעבדי הP2- אך הסלרונים הראשונים השתמשו באותה ליבה בדיוק רק ללא הקאץ', ברוב המאמרים השם שלה לא מוזכר בכלל.. (כאן למשל- http://www.arstechnica.com/paedia/celeron_oc_faq.html#Why is the Celeron so)nice one.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.