עבור לתוכן

בארטון 2500 + 512K על 333 ..... 1250 שח .. שווה ?

Featured Replies

פורסם

או שאין כול כך הבדל משמעותי לפחות בביצועים בינו לבין ה 2400 + .....!??!

פורסם

אם אתה רוצה אובר קלוק כדאי לקחת את הבארטון...אחרת ההבדל לא גדול בביצועים.

פורסם

שיבי כרגע דוקא ההפך...

בגלל שעכשיו בנתים אין לברטון סטפינגים טובים, כולם חדשים (בהתחלה לTBRED היום סטפינגים שעשו מקסימום 70 מגהרץ עם קירור מים..)

וחוץ מזה, עדין לא הוכיח את עצמו

פורסם

אני מציע שתחכה "קצת" אם אתה רוצה לקנות בארטון עם סטפינג טוב..

פורסם

לא הוכיח את עצמו אבל לפי הגדרות היצרן הוא יכול לקבל עד 2.1 V. זה אומר OC אדיר, דיי בבטחון!

עריכה: מה שגם, אם כבר T-BRED אז עדיף את ה2100, אבל שוב הכל בהנחה שיהיה OC

פורסם

קאש גדול=אוברקלוק גרוע

זה כמובן רק מכון כאשר משווים בין שני מעבדים שמיוצרים באותו תהליך

מצד שני את הברטון 3000+ הביאו די בקלות ל 2400 מה"ז ממה שהבנתי אז יש יסוד סביר להניח שהוא יכול להגיע למהירות לא רעה.

ללא אוברקלוק ה 2400 יותר משתלם כי הוא עולה 300 ש"ח פחות ולא נחות בביצועים באופן משמעותי.

פורסם

קאש גדול=אוברקלוק גרוע

מצד שני את הברטון 3000+ הביאו די בקלות ל 2400 מה"ז ממה שהבנתי אז יש יסוד סביר להניח שהוא יכול להגיע למהירות לא רעה.

ללא אוברקלוק ה 2400 יותר משתלם כי הוא עולה 300 ש"ח פחות ולא נחות בביצועים באופן משמעותי.

נכון אבל אפילו אם הם יגיעו לאותה המהירות או הT-BRED יעקוף בקצת הבארטון עדיין יתן ביצועים טובים יותר ויותר בטחון (מבחינת וולטז)

פורסם

לא הוכיח את עצמו אבל לפי הגדרות היצרן הוא יכול לקבל עד 2.1 V. זה אומר OC אדיר, דיי בבטחון!

עריכה: מה שגם, אם כבר T-BRED אז עדיף את ה2100, אבל שוב הכל בהנחה שיהיה OC

הכל בתאוריה, מבחינת המתח לך תדע, תחכה לתוצאות

בקשר ל2100, בקהילה הקטנה שלנו, בנתים, ה1700, לוקחים באוברקלוקינג את ה2100, למרות שאלה JIUHB ואלה AIUHB

פורסם

זו שאלה אחרת - הביצועים המירביים לעומת האוברקלוק המירבי.

בכל מקרה שום דבר לא מובטח מראש.

פורסם

קאש גדול=אוברקלוק גרוע

בתהליך זהה, אין ממש איזה דוגמא לתת, אבל מעבדים בכלל עם קאש מוגדל דוקא אוברקלוקרים לא רעים, לא רעים בכלל

הנרטווד אוברקלוקר מ-ע-ו-ל-ה 512 K

הסלרי טולאטיןם שהיה עם 256 במקום בסלרון הישן, שכלל רק חצי מהכמות

פורסם

אין לך נורת'ווד עם 256KB L2C, ככה שאין עילה להשוואה.

פורסם

קאש גדול=אוברקלוק גרוע

בתהליך זהה, אין ממש איזה דוגמא לתת, אבל מעבדים בכלל עם קאש מוגדל דוקא אוברקלוקרים לא רעים, לא רעים בכלל

הנרטווד אוברקלוקר מ-ע-ו-ל-ה 512 K

הסלרי טולאטיןם שהיה עם 256 במקום בסלרון הישן, שכלל רק חצי מהכמות

שתי הדוגמאות שנתת הן מעבדי 0.13 לעומת 0.18.

אבל אם תשווה בליבת קופרמיין את ה PIII עם 256K לעומת הסלרון עם 128K או בליבה של ה PII את ה PII עצמו עם 512K לעומת הסלרון PPGA עם 128K אז תראה שיש לקאש קטן יתרון באוברקלוק.

אם אתה רוצה AMD אז תשווה דיורון מורגן לעומת אט'לון XP.

פורסם

תסלח לי על זה שאני לא קשור אבל חיפשתי באתר ולא הצלחתי למצוא מה זה סטפינג זה חור בהשכלה שאני רוצה למלא ;D

פורסם

במקרה של הP2\סלרון ההבדל בעיקרונו היה כתוצאה מהוצאת הCACHE מהליבה לפי מה שאני זוכר..לכן הדוגמא לא הכי קבילה לפי הדוגמא שנתת.

פורסם

תסלח לי על זה שאני לא קשור אבל חיפשתי באתר ולא הצלחתי למצוא מה זה סטפינג זה חור בהשכלה שאני רוצה למלא ;D

גירסת יצור .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים