פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים שלום לכולם פה אז הבעיה שלי היא כזאת הנרו עושה בעיות בצריבת dvd אבל רק בדי וי די דיסק רגיל הוא צורב טוב לפני שאתם עוזרים אני יגיד לכם מה עשיתי כברניסיתי כמה חברות של דיסיקים הצורב פועל ב100 אחוז הוא ממש חדש ניסיתי כמה גרסאות של נרו וגם של אשמפו הכנסתי דיסק ניקוי ההודעת שגיעה היא : power calibration errorאשמח לעזרהה ותודה רבהhttp://upload.dipi.co.il/imageview.php?id=6549&sdi=clidrimuc
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים לא ממש הבנתי את העניין, ציינת בכותרת שהנרו מסרב לצרוב דיסקים DVDאבל בתוכן ההודעה ציינת שהבעיה קיימת גם בתוכנות שונות לגמרי כמו אשמפו.אז מה העניין?תעדכן קושחה לצורב, אם זה לא עוזר אז תגש לחנות להחליף.צורב לא דורש דרייברים מיוחדים, ובמידה וניסית כמה תוכנות אז זה פוסל את האפשרות שהבעיה היא באחת מהן או בהגדרותיה.
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים רועי צודק,הבעיה ככל הנראה בצורב שלך.כבר הייתה בעיה דומה (של צריבת CD אבל לא DVD) אצל שני חברים שלי בעלי צורב NEC, הסתבר שהצורב היה דפוק.בקיצור כמו שהמליצו לך- אם עדכון קושחה, תיגש לממש אחריות.*דרך אגב, הצורב הנ"ל אף פעם לא צרב DVD בהצלחה נכון?
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר הצורב הנ"ל צרב dvd ועכשיו משום מה הוא לא צורב לי הוא צורב רק סי די לפי מה שהבנתי מכמה פורומים זה קרה כבר לכמה אנשים בלי צורבים שונים ניסיתי כמהפתרונות :זה היה אמור לעזור (עזר להרבה אנשים ) אבל לי לא 1.Control Panel 2. Administrative Tools 3. Services 4. IMAPI CD-Burning COM Service -> Right Click -> Properties 5. Startup Type: Disabled 6. APPLY אולי מישהוא יודע ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.