פורסם 2003 במרץ 2122 שנים אני עומד לבצע הזמנה מחו"ל של חלקים למחשב וחשבתי להזמין את הקירור הפאסיבי של זלמן (ZM80A-HP) עכשיו השאלה עם הוא יעיל לאוברקלוק רצחני לכרטיס המסך, יש לי את הצ'יפטק אלומיניום עם חלון ומול לכרטיס המסך יש enermax 92 מ"מ על עוצמה מירבית, אז הקירור הפאסיבי יהיה טוב בשבילי?
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים זה ישפר את המצב ללא ספק, אבל אני לא מאמין שזה יאפשר OC רציני יותר מ-ה CrystalORB.אבל תן לי לבדוק זאת עבורך
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים אם אתה שם מאוורר 92 על עוצמה מירבית (=הרבה רעש) אז למה קירור פסיבי לכרטיס מסך???
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים אם אתה שם מאוורר 92 על עוצמה מירבית (=הרבה רעש) אז למה קירור פסיבי לכרטיס מסך???בגלל שטח המגע הגדול. אבל בגלל הגודל של ההיטסינק הבעיה תהיה שהחום לא מתפזר באופן אחיד על גבי גוף הקירור, כך שרוב החום נשאר באזור ה GPU
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים תשתמש בצינור שרשורי - ותביא את האוויר בדיוק מעל ה GPU - בדומה לפיתרון הפלסטי של TT ל HS
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים מה שהתכוונתי זה שאם הוא כבר עם מחשב מרעיש שייקח VOLCAN7 ויחבר לכ. מסך (אם הוא ממש רוצה להשתולל)
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים מחבר אבל אני לא רוצה להיסתבך במשהו שהוא לא מותאם לכרטיס מסך, לדוגמא אני מפחד מבשקל של הוולקנו וגם צריך לקדוח בתוכו חורים
פורסם 2003 במרץ 2222 שנים דבק טרמי - אומנם זה באמת מפחיד לשים את זה אחרי זה במחשב במאונך, אבל זה יעשה את העבודה.(אם יש רעיונות אחרים אני גם ישמח לשמוע)ד"א, אתה יכול לחפש את הפיתרון שלי איפשהו בפורום, מסקנטייפ, אבל זה היה יותר לשעשוע מאשר פונקציונאליות ;D
פורסם 2003 במרץ 2222 שנים מחבר כן אבל אני צריך שזה כבר יהיה במלאי של החניות בגלל שמישהו שנמצא עכשיו בארצות הברית מביא לי את זה והפתרון של TT עדיין לא בחניות חוץ מזה שלפי דעתי ה92 MM יעשה עבודה טובה בהרבה מן הפתרון של TT עם המאורר המובנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.