עבור לתוכן

שאלה בקשר לקירור הפאסיבי של זלמן לכרטיסי המסך

Featured Replies

פורסם

אני עומד לבצע הזמנה מחו"ל של חלקים למחשב וחשבתי להזמין את הקירור הפאסיבי של זלמן (ZM80A-HP) עכשיו השאלה עם הוא יעיל לאוברקלוק רצחני לכרטיס המסך, יש לי את הצ'יפטק אלומיניום עם חלון ומול לכרטיס המסך יש enermax 92 מ"מ על עוצמה מירבית, אז הקירור הפאסיבי יהיה טוב בשבילי?

פורסם

לא, זה ממש לא מתאים לOC.

פורסם
  • מחבר

אפילו לא עם ה92 מ"מ?

פורסם

זה ישפר את המצב ללא ספק, אבל אני לא מאמין שזה יאפשר OC רציני יותר מ-ה CrystalORB.

אבל תן לי לבדוק זאת עבורך

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה!

פורסם

אם אתה שם מאוורר 92 על עוצמה מירבית (=הרבה רעש) אז למה קירור פסיבי לכרטיס מסך???

פורסם

אם אתה שם מאוורר 92 על עוצמה מירבית (=הרבה רעש) אז למה קירור פסיבי לכרטיס מסך???

בגלל שטח המגע הגדול. אבל בגלל הגודל של ההיטסינק הבעיה תהיה שהחום לא מתפזר באופן אחיד על גבי גוף הקירור, כך שרוב החום נשאר באזור ה GPU

פורסם

אם מכוון על אזור ה GPU מאורר חזק עד בינוני זה יהיה אחלה פיתרון קירור!

פורסם
  • מחבר

המאוורר מחובר באותה מיקום לעומת הכטיס כמו בדגם החדש של עם המאורר

פורסם

תשתמש בצינור שרשורי - ותביא את האוויר בדיוק מעל ה GPU - בדומה לפיתרון הפלסטי של TT ל HS :jump:

פורסם

מה שהתכוונתי זה שאם הוא כבר עם מחשב מרעיש שייקח VOLCAN7 ויחבר לכ. מסך (אם הוא ממש רוצה להשתולל)

פורסם
  • מחבר

אבל אני לא רוצה להיסתבך במשהו שהוא לא מותאם לכרטיס מסך, לדוגמא אני מפחד מבשקל של הוולקנו וגם צריך לקדוח בתוכו חורים

פורסם

דבק טרמי - אומנם זה באמת מפחיד לשים את זה אחרי זה במחשב במאונך, אבל זה יעשה את העבודה.

(אם יש רעיונות אחרים אני גם ישמח לשמוע)

ד"א, אתה יכול לחפש את הפיתרון שלי איפשהו בפורום, מסקנטייפ, אבל זה היה יותר לשעשוע מאשר פונקציונאליות ;D

פורסם

או שתקנה את הפיתרון קירור של TT עם מאוורר........

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני צריך שזה כבר יהיה במלאי של החניות בגלל שמישהו שנמצא עכשיו בארצות הברית מביא לי את זה והפתרון של TT עדיין לא בחניות חוץ מזה שלפי דעתי ה92 MM יעשה עבודה טובה בהרבה מן הפתרון של TT עם המאורר המובנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים