עבור לתוכן

מחפש לקנות מסך LCD 17 בסביבות ה-1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום.

לאחר תקופת גסיסה ארוכה, החלטתי להחליף את מסך ה-CRT בו אני משתמש ולגאול אותו מייסוריו.

אני מחפש לקנות מסך LCD בסביבות האלף ש"ח, כאשר איכות מסך חשובה לי הרבה יותר מהגודל (אין לי שום צורך במסך יותר גדול מ-17" אבל גם אין לי התנגדות למסך כזה).

אודה לכם, אם תוכלו לתת לי המלצה למסך הכי טוב שאני יכול למצוא בתקציב שלי.

דרך אגב, מצאתי בוואלה-שופס את המסך הבא

http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IRutopia20w2mstuk

מישהו יודע משהו על החברה הזו? כי המפרט של המסך נראה טוב, ויש שלוש שנים אחריות, אז האם כדאי להסתכן?

פורסם

ב-1000 ש"ח תוכל לקנות מסך נחמד של 17" מתוצרת LG למשל אבל זה הכי גבוה שתגיע מבחינת איכות וגם זה לא בדיוק ישתווה ל-CRT שלך ככל הנראה.

בסביבות ה-19" תקבל מסכים של חברות פחות איכותיות ככל הנראה אבל אין הרבה שוני פה במחירים ובדגמים האלה.

שורה תחתונה? תבחר מה שנראה לך מבחינת תקופת אחריות,אחריות על פיקסלים מתים (כמה שפחות יותר טוב) ונתונים יבשים.

פורסם

דווקא ה-UTOPIA נראה מציאה. חברת מדבקה ונתונים מצוצים מהאצבע, אבל בתקציב הזה גם ככה אי אפשר לצפות למשהו באמת יותר טוב.

מסך 17" איכותי היה עדיף, אבל היו מעט מאוד כאלה וגם אותם כבר לא מוכרים - פשוט לא משתלם. מסך 19" איכותי לא תמצא מתחת ל-1500 ש"ח (למרות שאפשר למצוא כאלה שהם סבירים בסביבות 1300).

מסך 20" ב-1000 ש"ח, אפילו שהוא TN, אבל בכל זאת (אם נניח שזה לא שקר) - זמן 2MS אומר שמדובר במסך TN מהדור החדש, עם RTC, כך שאיטי מידי הוא לא יכול להיות, חיבור DVI יש לו וזה תמיד טוב, רזולוציה של 1400X1050 היא לא כזו מכה בכלל, ובכל מקרה עדיפה על 1280X1024 שיש בכל מסך 17" או 19".

העניין הוא שאפשר בהחלט להיכוות ולקבל מסך עם פיקסלים שרופים (למרות שבד"כ זה לא בעיה), או בעיות כאלה או אחרות בתאורה, בדיוק צבעים וכו'. אבל, זה טיבם של כל המסכים הזולים, ואפילו שם מותג מוכר כמו LG אינו מהווה הגנה מסיכון זה.

עסקת מכירה באינטרנט בד"כ מאפשרת לך להחזיר את המוצר על כל פגם תוך 14 יום ללא שום קנס, כך שאם אתה סומך על כך שתוכל די מהר לבחון את המסך, לראות האם הוא לטעמך והאם יש בו פגמים ברורים לעין - לך על זה.

פורסם

אני מאוד ממליץ לך ללכת על סמסונג (יש לי ואני מאוד מרוצה) ולא על חברות מדבקה עלומות.

מצאתי לך את זה - http://d.zap.co.il/model.asp?model_id=573746

אומנם חורג טיפה מהתקציב

אבל לפי דעתי אתה תהנה ממנו.

שים לב שהוא מסך רחב.

פורסם
  • מחבר

מסך רחב הוא נוח למשחקים?

פורסם

כן, כל עוד המשחק תומך ברזולוציה רחבה ואתה מגדיר אותו שירוץ על רזולוציה רחבה (לדוגמה 1024X640, 1280X800, 1440X900). ברזולוציה 4:3 או 5:4 רגילה, התצוגה תימתח מצד לצד והכל ייראה מעוך במקצת.

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום.

סוף סוף החלטתי להחליף את המסך המחורבן שאני מחזיק כבר כמה שנים.

אני מחפש מסך "17 זול, אבל אמין, לשימוש לאינטרנט ולמשחקים, וחשוב במיוחד שהמסך יהיה נוח לקריאה וכתיבה.

ממה שראיתי עד עכשיו, ה- LG L1753TR נראה לי הכי כדאי, אבל בגלל שאין לי הרבה מושג בעניינים האלה, אני אשמח אם מישהו יוכל לומר לי אם כדאי לקנות את המסך הזה, או אם יש דגמים אחרים יותר כדאיים (עדיף יותר זולים).

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים