פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים יש מחשב מלפני שנה בערךולפני כמה זמן נשרף לי המעבד בגלל שהשארתי את המחשב חודש דלוקשקיבלתי אותו חזרה העברתי אותו למקום פתוח יותר והורדתי חלק(יש 4 מקומות קדמיים בשביל צורב וכו')אז הורדתי אחדוזה יעזור לאוורר את המארז?כדאי להוריד עוד חלק?זה לא יפגע בזרימת אוויר?
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים במה בדיוק זה יעזור ?תוסיף מאווררים לפי הצורך תדאג הקירור של המעבד מורכב כמו שצריךתבדוק טמפ' מדיי פעם תסדר את הכבלים במארז זה יתרום לזרימת אוויר טובה יותר
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים מחבר אני אנסה לעשות את זה תודהומה הטמפרטורה הנורמלית למעבד dualcore 2.6? (אני חושב שהוא מסדרת פנטיום)וכל כמה זמן מומלץ לכבות את המחשב?תודה רבה מראש
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים מחבר http://img233.imageshack.us/my.php?image=25963656ua5.jpgאתה גם יכול להגיד לי כמה נראה לך שהוא שווה היום?לפני שנה קניתי אותו ב 4500 עם מסך 17 acer
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים אחלה מעבד לאותה תקופהאתה לא צריך שום דבר לשימוש ביתיפתח תדלתות של המארזתשאיר אותו פתוחשינשום וזהוותבדוק שכל ההיטסינקים מהודקים וזהו אחי
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר מה זאת אומרת לפתוח את כל הדלתות של המארזיש ברגים ויציאות איוורור בצדדיםאותם לפתוח?אתה בטוח שזה יהיה בסדר ? :\ומה זה אומרת היטסינקים?שוב תודה D:
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים תראה נשמהבעיקרון אף אחד לא ימליץ לך להשאיר את המארז פתוחזה בעיקרון צובר אבקאבל לדעתי זה הפוךכי אומנם נכנס יותר אבקאבל בניגוד למארז סגור הוא גם יוצא ^^אז כן כמו שאמרת פשוט לתפוח תדלתותוהיטסינק זה כל הברזלים האלה שיש עליהם מאורריש אחד על המעבדאחד על הכרטיס מסךהכי חשוב שזה שעל המעבד יהיה מהודק עם משחה טרמית מתחתיותבדוק את הטמפרטורה שלהם ותגיד לנו ונגיד לך אם אמור לעשות משהואם לא תהנה ותיהיה עם ראש שקטתוריד speedfan תחפש בגוגלותגיד לנו איזה טמפרטורות הוא מראה לך
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים אח שלי טמפ' בסדר גמורתישן בראש שקט אין לך מה לדאוגובקשר למה שאמרת בהתחלהלא נשמע לי הגיוני שנשרף לך המעבד בגלל התחממותיש הגנות שמכבות אותואו שעשית משהו שהרס אותולא נורא נשמהבכל אופן הטמפ' בסדראם אתה מפחד אפשר לקנות כמה מאוררים למארז שיכניסו ויוציאו אויר עם סירקולציה טובה וזהואיזה מארז יש לך לצורך העיניין?
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים ידוע שהמון חיישנים מזייפיםאו שהתוכנה לא חישבה טובלא נוראקורהקירור גז? לא נראה לי שהוא משתמש
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר חח לא יודע בדיוק איך הוא נשרף ויש לי מארז רגיל משהו כמו HEC 6A19 על איזה מאוורר אתם ממליצים? ותודה רבה D: והנה עוד תמונה של המעלות
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים פתח אשכול חדש על מאוררים שנביא לךחבל ליצור עירבוב באשכול הזה עכשיופתח אשכול חדש שאתה מחפש מאוררים למארזותציין כמה גודל של מאוררים אתה צריך ואיזה חיבורים של מאורריםפ יש לך במארז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.