פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים תשמעו חבר'ה אני בבעייה קשה אני לא יודע מה קרה :\עשיתי אוברקלוק קטן לכרטיס מסך 7600gt הכרטיס שלי הוא של GIGABYTE ולכן הוא בא עם קירור פסיבי..אז ככה אני מוציא את הקירור הפסיבי שם מאוורר עליו עכשיו לא היית שם משחה טרמית אני מתכוון על הCHIP של הVGA פתאום יש ירידת מתח ואני לא יכול להדליק את המחשב עכשיו אני מוציא את הכבל של המתח מהספק מכניס אותו מדליק ועוד פעם ניפתח ממש ל2 שניות ונפילת מתח קיצור הוצאתי את הכרטיס מסך חיברתי את הכבל של המתח לספק והכל עובד כרגע אני עובד על אותו המחשב רק עם כרטיס יותר חלש 6200 TURBO ויש מצב הכרטיס (7600 GT ) נשרף?או שאם אני שם עליו משחה טרמית (שאני יקנה מחר) זה יעזור?תענו לי מהר בבקשה זה דחוף חבר'ה :'(
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים כנראה שכתבת את ההודעה מהר כי לא מובן כול כך מה עשית ? תבדוק פיזית אם פגעת בCHIP ? מה שכן לא ממליץ על גופ קירור ללא גריז בין הCHIP ןהגוף קירור תעדכן ונראה הלאה
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים משחה טרמית לא אחראית על משהו שקשור לחשמל שהיא אמורה להפעילזה לא תסמונים של כרטיס שרוף אלא של משהו שמקצרתנקה את כללללללללללללל המשחה הטרמית ותשים חדשה ודווח מה השתנה
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר עם מה לנקות את הCHIP? עם אלכוהול וצמר גפן?ואז לשים משחה טרמית על הCHIP?
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים לפי מה שאתה מתאר אתה לא התקנת את הקרור בחזרה כמו שצריך והכרטיס כנראה מפעיל הגנה טרמית ונכבה. פרק והרכב שוב, שים לב מה אתה עושה.
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים יש לי כמה שאלות שתענה עליהםאם אתה רואה מסך וישר המחשב נכבה זה בעיה של חוםהקירור כנראה לא מהודק וההגנה של הכרטיס מפני התחממות פעלהאם פשוט לא נדלק וזה מראה על המסך no signal או שהכרטיס לא מהודק ללוח או שהחוטים לא מחוברים חזקאו שבאמת הכרטיס שבק חייםאם המחשב נדלק וישר בלי שניה נכבהיש קצר ככל הנראה
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים יותר מדויק:* נדלק ונכבה = קצר / התחממות יתר* לא נדלק = קצר / חוט הדלקה לא מהודק טוב אם משהו
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים עוד מישהו רוצה לחזור על הדברים שרשמתי רק בשביל לחדד עוד קצת?הוא רשם שהמחשב נכבה אחרי 2 שניות אז זה לא קצר. אם זה היה קצר המחשב לא היה נדלק בכלל.
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים ברגע שיש קצר הספק נכנס למצב הגנה ונכבה. אם אתה תנסה להדליק את המחשב שוב בלי לטפל בקצר, הוא לא ידלק, זו המשמעות של קצר.
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר ברגע שיש קצר הספק נכנס למצב הגנה ונכבה. אם אתה תנסה להדליק את המחשב שוב בלי לטפל בקצר, הוא לא ידלק, זו המשמעות של קצר. זה בידיוק מה שקורה לי.. מה אני אמור לעשות כדי לטפל בזה? הרכבתי את הקירור עוד פעם עכשיו זה במקום החלפתי משחה טרמית וניקיתי את הישנה.. מה אני אמור לעשות אני משתגע אז הכרטיס מסך 100% לא שרוף? תודה לכם אנשים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.