פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים שלום,רציתי להוסיף מאווררהבעיה היא שהלוח אם החיבור של FAN הוא ל4 פינים והמאוורר שלי הוא ל2 לכן לקחתי חיבור של 4 הפשלתי לו את החוטים אותו דבר למאוורר לפיפתי את החוטי נחושת האלה.הבעיה היא שהמאוורר לא מקבל חשמלמישהו יכול לעזור לי?אני חושב שלא לפיפתי את החוטים נכון
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים אתה יכול לחבר רק את שני החוטים לחיבור..לא חייב 4...כמו כן תעיין בחוברת של הלוח אם לראות איזה חיבור מספק מתח ואיזה הוא האדמה (-)...אני מזהיר אותך..להיזהר שלא תשרוף את הלוח...כמו כן יש לך אפשרות לחבר את זה ישירות לספק...
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים תחבר פשוט חיובי לחיובי ושלילי (אדמה) לשלילי.. בלי קשר לשאר החיבורים.אגב, עדיף שלא תחבר באמת ללוח אם כי הוא עלול להישרף.תחבר פשוט ישירות ל ספק כוח, לחוטים של ה-12V
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מחבר אתה מתכוון כאילו אדום לאדום שחור לשחור זה ברור...אבל גם שחיברתי לספק זה לא עבדכאילו זה לא תופס לא יודע מוזר קשרתי אותם אחד לשני זה פשוט לא קולט אותו ומה הכוונה ל"אדמה"
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים תעיין במדריך בסטיקי.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=85993.0ואם המאוורר הוא 12V (מה שרוב הסיכוים) אתה צריך לחבר אותו לצהוב (ספק) ולשחור לידו (-)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.