עבור לתוכן

אז פתחתי חשבון ניסוני ב014 לאחר האכזבה מ012....

Featured Replies

פורסם

אומנם האימיול וטורנטים למיניהם צברו מעט מהירות, אך מה שבאמת חשוב לי - פינגים לאירופה, לא כ"כ השתפרו, אם בכלל.

:(

אין שום מצב שאני אקבל פינגים יותר טובים?

אני רוצה גם לציין שהחיבור הניסיוני הוא חיבור רגיל 1.5 מגה של לקוח פרטי...

האם יעזור לי לשדרג לחבילת גיימרים, או אולי לפתוח חשבון עסקי במקום פרטי?

פורסם

אחי מה רציני?? אני גם מתכוון לעזוב את 012 מחר ל014,.. לא שווה?

מצטרף לבקשה דחוף.. לבקש חבילת גיימר אוו לקוח עיסקי?

פורסם

אתה בADSL או בכבלים?

כי בכבלים הפינגים אמורים להיות נמוכים

למרות שלאחרונה הם לא.. כנראה הם עושים משהו שם.. כי הפינגים הגבוהים התחילו רק בחודש האחרון.. אני מקווה שזה יסתדר

פורסם

גם אני עברתי מ012 ל014 לפני כמה ימים בגלל בעיות P2P ו פינגים בחו"ל ... אני בחשבון נסיוני בינתיים עד שיגמר לי ההתחייבות ב012 .

ADSL 2.5MB ויש לי אחלה פינגים בחו"ל וההורדות מגיעות ל360Kb עכשיו .

מה שכן , הגלישה ב012 הייתה מהירה בטירוף ... הייתי גולש באתרים במהירות מטורפת שלא הייתי מצליח לראות את הטעינה של הדף . אבל יותר חשוב לי פינגים ומהירות הורדה.

פורסם
  • מחבר

תגדיר פינגים "אחלה"...

אצלי ב012 פינג טיפוסי לאירופה היה באיזור 90-110.... ב014 אותו דבר פרט לשרתים בגרמניה, צרפת ואנגליה... בהם הייתי מקבל ב012 בסביבות ה90, וב014 בסביבות ה85... זה הבדל קטן...

אה וכן אני בADSL....

עוד דבר מסתבר שאתמול הייתה הפעם היחידה שהצלחתי להתחבר ל014... מאז שום ניסיון להתחבר לא עלה יפה...

האתר היחיד שעולה הוא גוגל! שום אתר אחר לא עולה בכלל! למרות שאני מצליח לקבל פינג לכל כתובת בעולם, עושה רושם שמשהו חוסם לי את המעבר של המידע, אם כי 32 ביטים עוברים בלי איבוד אבל כנראה יותר מזה לא עובר, ככה שרק גוגל נטען ורק באתרים של גוגל אני מצליח לגלוש... איזה מוזר זה.. ודיברתי שעה עם נציג תמיכה, בסוף הוא ויתר, וייעץ לי לפרמט את המחשב.... כנראה שאני חוזר ל012 עד סוף ההתחייבות שיש לי שם, ורק במחשב חדש (כשתצא סדרה 9 של נבידיה), אני אתחבר ל014...

התמיכה היתה על הפנים, הוא לא כ"כ ניסה לשנות הגדרות אצלי במחשב, ולא טרח לנסות לרדת לשורש הבעיה... גם נציג אחר היה אותו דבר... ככה שבינתיים אני אוותר על 014, פירמוט הוא פתרון קיצוני מידי בשבילי כרגע.....

פורסם

לפני שאתה עושה משהו, אתה צריך לדעת שאתמול[ואולי גם היום] יש תקלה בבזק בינלאומי שגורמת לזה שחלק מהמשתמשים לא יכולים להתחבר.

פורסם

תגדיר פינגים "אחלה"...

אצלי ב012 פינג טיפוסי לאירופה היה באיזור 90-110.... ב014 אותו דבר פרט לשרתים בגרמניה, צרפת ואנגליה... בהם הייתי מקבל ב012 בסביבות ה90, וב014 בסביבות ה85... זה הבדל קטן...

אה וכן אני בADSL....

עוד דבר מסתבר שאתמול הייתה הפעם היחידה שהצלחתי להתחבר ל014... מאז שום ניסיון להתחבר לא עלה יפה...

האתר היחיד שעולה הוא גוגל! שום אתר אחר לא עולה בכלל! למרות שאני מצליח לקבל פינג לכל כתובת בעולם, עושה רושם שמשהו חוסם לי את המעבר של המידע, אם כי 32 ביטים עוברים בלי איבוד אבל כנראה יותר מזה לא עובר, ככה שרק גוגל נטען ורק באתרים של גוגל אני מצליח לגלוש... איזה מוזר זה.. ודיברתי שעה עם נציג תמיכה, בסוף הוא ויתר, וייעץ לי לפרמט את המחשב.... כנראה שאני חוזר ל012 עד סוף ההתחייבות שיש לי שם, ורק במחשב חדש (כשתצא סדרה 9 של נבידיה), אני אתחבר ל014...

התמיכה היתה על הפנים, הוא לא כ"כ ניסה לשנות הגדרות אצלי במחשב, ולא טרח לנסות לרדת לשורש הבעיה... גם נציג אחר היה אותו דבר... ככה שבינתיים אני אוותר על 014, פירמוט הוא פתרון קיצוני מידי בשבילי כרגע.....

למה ציפיתה לנס? מה רע ב85? אני חושב שהציפיות שך היו לא מציאותיות

אם תעבור להוט (חיבור בכבלים) ותתחבר אם חבילת גיימרים זה עלול לשפר קצת

אבל בכל זאת 85 זה לא רע בכלל,באשר לבעיית האתרים תגדיר את שרתי הDNS לשרתים של OPENDNS

כפי שמוסבר פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=298827.msg2621801#msg2621801

אני הייתי מחובר לכולם ואף פעם לא הייתי מרוצה מהתמיכה,ככה זה בארצנו :-\ ,אם אתה רוצה תמיכה פרימיום תעבור לחבילה עסקית ::)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, ובקשר לפינגים - לא ציפיתי לנס, ו85 זה לא סתם טוב, זה מעולה!!

אבל מה שאני כן ציפיתי זה ששרתי משחקים גדולים באירופה ירוצו עם פינג כזה, אבל מה ב014 כמו ב012 פינג טיפוסי הוא 105-125, וזה פשוט גבוה מדי!

פורסם

פיספסתי את השורה הזאת אופס ::)

אני לא בטוח למה בדיוק אתה מתכוון בזה

האם אתה מתכוון טיפוסי באופן כללי או טיפוסי כאשר אתה משחק?

מה המהירות העלאה שלך?

פורסם
  • מחבר

מהירות ההעלאה גדולה מספיק (נראה לי 128 קילוביט), וטיפוסי הכוונה מה שאני מקבל ברוב המשחקים, על רוב השרתים האירופאים... כמובן שיש פה ושם איזה שרת שאני מקבל אליו פינג 90, אבל הם לא רבים.

פורסם

איזה גדולה מספיק :nixweiss:

המהיריות בחבילה מתחלקות ל8 בשביל מהירות אמיתית,128 זה 16KB ,שזה ממש לא נחשב מספיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים