עבור לתוכן

טיזר מהפרויקט החדש שלי

Featured Replies

פורסם

כן כל זה אם דרמל על זכוכית לא על פרספקס אם ראש 7144 נדמה לי.

וזה אבא שלי עושה לא אני. ותמונות באיכות יותר טובה אני לא יכול להעלות עכשיו כי אין לי אם לצלם אפילו.

פורסם

הבנתי שהפרספקס שם חרוט אבל הצבע השחור מה זה ? טוש מיוחד "רפידוגרף" אולי?

אחי אני עד עכשיו בשור ממש יפה במיוחד שאני חולה על כל הקטע של ציורים של BORIS VALLEJO ו VALIANT שזה מה ששמתי לב הסיגנון שם בחריטות.

ואם תוכל תשלח לי בפרטי אחר כך את התמונות באיכות הטובה (כשיהיה לך ).

פורסם

בגלל שלא ממש רואים את הריטה אז זה צבוע עם טוש מרקר רגיל ואחרי זה, הזכוכית עוברת ניקוי עם אלכוהול ככה

שהטוש נשאר רק על מה שחרוט.

וכשיהיו לי צילומים באיכות אני ישמח לשלוח לך

פורסם

עם דרמל של איזה חברה עשית? WOLF או חברת DREMEL?

מאיפה קנית?

פורסם
  • מחבר

אני עבדתי עם הדרמל המקורי מיובא מארה"ב (עלה שם כולל עזרים - 350 ש"ח) ועם הראש שציינתי למעלה גם כן מקורי של דרמל - ראש מדהים אגב, בתאונה שהתרחשה במהלך העבודה, יצא לו (או לי - תלוי איך מסתכלים על זה) לחצוב ברצפה - לעומק של בערך 5 מ"מ (שזה לא מעט) - חצב כמו בחמאה ולכן לא הרגשתי - לא קרה לו כלום !!

אגב אריק.ג - תאמר לאבא שלך שזו עבודה לא רעה בכלל - דורש המון סבלנות - לא כ"כ קשה לעקוב אחרי הקווים - אבל דורש המון! סבלנות ויד יציבה...

פורסם

אני משתוקק לראות את התמונות באיכות טובה :o

ו alianyn המודינג שעשיתה זה לצארז הרי נכון? אז תראה מה עשיתה איך הרכבתה.

פורסם
  • מחבר

מממ... ניתן לומר שזה למארז לא מדויק אבל זה רק חלק הפרויקט בימיו הראשונים (חיתולים) ולכן אין עוד מה להראות - יש כמה חלקים גמורים כבר - אבל ממש ממש עוד לא מוכן לחשיפה - ייקח לפחות שבועיים או יותר לסיים - ובערך עוד שבועיים יהיה אצלי חבר עם מצלמה ואז אוכל לעדכן ולחשוף קצת יותר :)

פורסם

מצויין בהצלחה בהמשך העבודה ;)

פורסם

אני עבדתי עם הדרמל המקורי מיובא מארה"ב (עלה שם כולל עזרים - 350 ש"ח) ועם הראש שציינתי למעלה גם כן מקורי של דרמל - ראש מדהים אגב, בתאונה שהתרחשה במהלך העבודה, יצא לו (או לי - תלוי איך מסתכלים על זה) לחצוב ברצפה - לעומק של בערך 5 מ"מ (שזה לא מעט) - חצב כמו בחמאה ולכן לא הרגשתי - לא קרה לו כלום !!

אגב אריק.ג - תאמר לאבא שלך שזו עבודה לא רעה בכלל - דורש המון סבלנות - לא כ"כ קשה לעקוב אחרי הקווים - אבל דורש המון! סבלנות ויד יציבה...

תגיד באיזה מהירות אתה עובד עם הראש הזה שהוא עשה חור ואבן ? בטח מהירות מאוד גבוהה .

פורסם
  • מחבר

באותו הרגע חתכתי חלק מאוד מדויק - בראש הדרקון ולכן עבדתי במהירות גבוהה (על 8 במד - שזה בערך 30,000 rpm ;D )

אבל זו לא המהירות שבה אני בד"כ עובד עם פלסטיק... או עם רצפה :)

פורסם

מהירות 8 ??? :o איזה דגם הדרמל שלך? לי יש רק עד 5 שזה גם 30,000 סל"ד

הדגם שלי זה ה Multi Pro

פורסם
  • מחבר

גם שלי זה הmultipro 395 אבל שלי זה הגרסה האמריקאית שמגיעה עד 35,000 ויש 10 שלבים...

8 - זה בערך 30,000 - השלבים לא מדורגים ע"י מרווח rpm קבוע...

פורסם

לאחד מכם שקנה בארץ את הרדמיל המקורי כמה עלה לו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים