פורסם 2003 במרץ 2022 שנים טוב - מכיוון שלבינתיים נאלצתי לנטוש את פרויקט הכדור שלי - הספק היחיד שהיה לי נשרף וביחד איתו חלק מהלוח אם הקטן שהצלחתי להשיג (נסיונות פיסיקליים בחשמל ממקור לא מוקר זה לא תמיד הדבר המומלץ ביותר עבור מערכות מחשב... : ) , השתעממתי, חשבתי והחלטתי לנסות פרויקט חדש ושאפתני ... בינתיים - להלן טיזר מאחד החלקים (היותר קטנים בפרויקט הזה) "בתמונה הבאה מתחבאת אצבע - נראה אם תוכלו למצוא אותה..." *** אגב - הוא במצב הרבה יותר מוגמר היום - התמונה נלקחה בערך לפני שבועיים (לי אין מצלמה)
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים מחבר בהחלט עם דרמל (אלה ידיים של מנתח) - ואגב הקרדיט על הציור מגיע לגברת הבית!
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים יפה יפה מאד חמוד ראיתי משהו אחורשמוטה פצצה שבאת נראה לי מנתח עשה :] קזה דבר עם כוסית באמצע :]
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים מחבר לא להתגאות אבל לחרוט ציור זה הרבה יותר קל מאשר לחצוב אותו (למעשה אין בכלל מה להשוות - למשל הדוגמא שנתת מmetku - לאחר שהבחורה צוירה - ובכשרון רב יש לומר, לחרוט אותה הוא עניין של דקות : 10-20, לעומת זאת לחצוב/לחתוך אותה יכול לקחת שעות וזו עבודה הרבה! יותר עדינה וקשה) בכל מקרה עבודה מאוד יפה... - אולי רעיון לקונספט של פרויקט אחר - אבל בינתיים אני נשאר עם שלי...
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים יפה ממש יפה תתחדש ואני חייב להגיד עבודה מושקעת בטירוף.רק מה אם לא קשה לך תעשה טובה תצלם את הראש של הדרמיל שחרטתה איתו כי אני גם מתכוון לעשות חריטה עוד מעט.
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים מחבר כפי שאמרתי - אין לי מצלמה - אבל השתמשתי בראשים 113 ו 111 של דרמל הנה תצלום של ראש מס' 113 מהאתר של דרמל : אבל סוג הראש בו תשתמש מאוד תלוי בחומר איתו תרצה לעבוד - שני ראשים אלו מעולים! לפלסטיק אבל יהיו בינוניים לעץ וגרועים (אם ישרדו בכלל) למתכת... עם איזה חומר אתה מתכוון לעבוד?
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים ARIK_G בונה הנאדם איזה דבר מדהים חבל"ז אל תגיד לי שחרטתה כם אתה את זה עם דרמיל?יש לך אולי תמונות באיכות יותר גבוהה של החריטות הללו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.