פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים שלום לכולם, הורדתי את התוכנה אוורסט , וכדיי לראות מעלות נכנסתי לSensor שבתוכנה, וזה לא מראה לי מעלות. היה לי את אותה תוכנה ב Windows XP וזה עבד מעולה, פתאום לא עובד. אחרי זה הורדתי עוד תוכנה וזה כתב לי את זה : http://img527.imageshack.us/img527/349/24440753lx9.jpgהבנתי מזה שצריך להתחבר במשתמש של האדמין ? איך עושים את זה? כשאני לוחץ נגיד ALt Ctrl Delete ועושה החלף משתמשים זה מראה לי רק את המשתמש שלי וזהו אין עוד משהו.תעזרו לי, תודה מראש.
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים אתה לא צריך את היוזר Administrator עצמו, מספיק לך יוזר עם הרשאות של אדמין (בדר"כ היוזר הראשון שנוצר בסיום התקנת המערכת הפעלה).בניהול משתמשים בלוח הבקרה אתה גם תראה אם החשבון הוא מנהל (אדמין) או מוגבל (יוזר "רגיל").
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר לא יודע נכנסתי לאיפה שמשנים את האפשריות שיש ליוזר עשיתי את כל האפשריות כמו האדמינסטרטור וזה עדיין לא עובד... מה עושים ?
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מחבר אני לא יודע איפה ללחוץ .. זה מסודר שם על פי 1. 2. ו3. אז ב1. כתוב שאני צריך להכנס לווינדוס עם הרשאות של אדמינסטרטור ואת זה אני לא יודע איך עושים.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים ברגע שעשית את זה:נכנסתי לאיפה שמשנים את האפשריות שיש ליוזר עשיתי את כל האפשריות כמו האדמינסטרטורסיימת את סעיף 1.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מחבר אבל כשאני לוחץ על האפשרויות אז האינסטל הזה מופיע באפור כאילו ואני לא יכול ללחוץ על זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.