עבור לתוכן

המלצה לטלוויזית LCD , עד 1800 שח

Featured Replies

פורסם

בגדלים של 20-22 , מיועד לצפיה ב HOT , ולכן (אאל"ט) עדיף מסך 5:4 ולא רחב.

תוספת : שני דגמים אופציונלים ( משיטוט מהיר ) LG M228WA-BT או VN2031 BENQ

תודה

פורסם

ה LG עולה קרוב ל 3000 שקל (אם מדובר על ה 22") זה קצת יותר ממה שהקצבת ...

אני יכול להציע לך פתרון פשוט שיישמתי בבית ועובד לא רע, קנה מסך LCD (כל מסך שתרצה) וקופסת טלוויזיה (TV-BOX) שזה למעשה יהיה אותו הדבר רק שיהיה לך חופש מלא בבחירת סוג וגודל המסך.

לדוגמה אצלי יש VIEWSONIC VX2235WM (שעלה 1400 שקל) + TV-BOX של AVERMEDIA (שעלה באיזור 650) וקיבלתי אחלה TV 22" במחיר של מוצרים עלומי שם ...

לינקים למוצרים שקניתי:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469700

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8338

אם אתה הולך על מסך מרובע אתה יכול לקחת TV-BOX של LEADTEK שעולה בסביבות 400 שקל שיעשה את העבודה מצויין ואז גם יעלה לך פחות כסף:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=466695

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

אני רוצה לרכוש גם מסך מחשב שישמש גם כטלויזיה.. ורציתי לשאול אותך כמה שאלות בקשר להצעה שלך גם בנוגע למסך עצמו וגם לקופסת טלויזיה..

1. יש לי חיבור אנלוגי בכבלים ולא דיגיטלי, והאם הקופסת טלוזיה הזאת מאפשרת חיבור של כבל אנלוגי למסך.. ?

2. איך האיכות של שידורי הטלוזיה ? שאתה רואה טלוזיה במסך האם זה באיכות טובה ? ואיך הסרטים ? אם אתה רואה סרט במחשב זה באיכות טובה ?

3. איך המסך במשחקים? יש מריחות ?

תודה..

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת ברשותכם :

רזולוציה של 1680x1050 לא תהיה גבוהה מידי לצפיה בשידורי טלוויזיה רגילים ( ממרחק של ~2 מטר ) ? זוהי הרזולוציה הנפוצה בטלוויזיות "22 .

פורסם

אנסה לענות לפי הסדר:

1. כמעט לכל TV-BOX יש היפרבנד אנלוגי שיכול לקלוט שידורי TV אנלוגיים, המכשיר שלי (ואני מניח שיש עוד) מותאם גם לקלוט שידורי כבלים בישראל משום שהיבואן (איסטרוניקס) דאג להתאימו גם לארץ.

בחיבור אנלוגי יש לו גם מספר פיצ'רים מתקדמים כגון תמונה בתוך תמונה, אפשרות לראות PREVIEW של הערוץ הבא בתור תוך כדי צפיה בערוץ מסויים, הקפאת תמונה ועוד ...

2. האיכות מאוד טובה, לא רואה הבדל משמעותי בין LCD TV שיש אצל אמא שלי (TOSHIBA 37WL66), לי יש YES והאיכות דיי סבירה.

DVD רואים טוב מאוד.

מה שיפה בקופסה הזו שאתה יכול לחבר את המחשב עם חיבור DVI וגם מקור וידאו כגון ממיר דיגיטלי/DVD עם חיבורי AV או S-VIDEO וגם לחבר מקור אנלוגי (כבלים אנלוגיים/ או סתם כניסת אנטנה) ולהחליף בין 3 המקורות.

היתרון של החיבור הדיגיטלי הוא שאם יהיה בעתיד שידורי HD אפשר יהיה לקנות מתאם מ HDMI ל DVI ולחבר לממיר HD וככה לראות באיכות דיי גבוהה (לפחות 720P).

3. מצטער, אבל המסך לא מחובר אצלי למחשב ולכן לא אוכל לתת חוות דעת רצינית במשחקים, אבל הוא עושה רושם חיובי, הנה קרא סקירה מקצועית עליו פה (סקירה דיי רצינית בת 11 עמודים):

http://www.prad.de/en/monitore/review/2007/review-viewsonic-vx2235wm.html#Introduction

4. לגבי הרזולוציה, כרגע אין לה משמעות משום שהשידורים שיש בארץ אינם ברזולציה גבוהה ואם אתה שם את המכשיר על 1680X1050 זה רק יגרום לתמונה להיראות טיפה יותר ברורה משום שזו הרזולציה הטבעית של המסך אך לגבי גודל התמונה שום דבר לא ישתנה (בניגוד למחשב למשל ששם זה קטן).

המסך מחובר אצלי בחדר שינה על מתלה (VESA 100), אני צופה בו ממרחק של 3 מטר ועד 45 מעלות מהצד והוא נראה אחלה, הרמקולים שלו קצת חלשים אבל לא סוף העולם.

לינק נוסף ובו ביקורת על LEADTEK TV BOX שעולה בסביבות ה 400 ואין לו כניסות/יציאות DVI אך בהחלט מספק לצרכים היום:

http://www.digit-life.com/articles2/monitor/leadtek-tv-pro2.html

פורסם

תודה על התגובה אם תוכל להבהיר לי כמה דברים אחרונים אני אשמח..

1. והTV-BOX הזה גם מתחבר לחשמל ? כי כרגע יש לי בעיה גם עם החשמל בחדר ואין לי מספיק שקעים.. אני עם מפצל של 4 על תקע אחד..

אני יסביר מה אני רוצה לעשות ..

אני רוצה לחבר לTV-BOX הזה כמה דברים :

אני צריך שיהיה בו את הכניסות הבאות:

כניסה של כבלים אנלוגיים - קיים..

כניסה של S-VIDEO בשביל לחבר את הDVD גם קיים..

2. אני צריך יציאה כדי לחבר מגבר למכשיר שאני יוכל לשמוע לא דרך המסך, אני מעריך שאין לו גם רמקולים.. האם יש אפשרות לחבר את זה לרמקולים דרך מגבר ?וכמובן שהמסך יהיה מחובר גם למחשב (אם אני ישתמש בזה)..

3. אתה חושב או יודע האם ישנה אפשרות לחבר במקביל את המחשב וגם את הטלויזיה .. שאני לא יצתרך לנתק כל שנייה ולחבר..

4. איך אני יוכל להעביר ערוצים בטלויזיה ? כי עם המסך אני מעריך שלא מגיע שלט.. אז איך מעבירים ערוצים אם יש לי כבלים אנלוגיים ללא ממירים ?

שוב תודה על העזרה..

פורסם

הבהרה אני מתייחס למכשיר שברשותי של AVERMEDIA, אני מניח שזה זהה או מאוד דומה באחרים (ב LEADTEK למשל).

1. כן המכשיר מתחבר לחשמל, צריך שקע נוסף (קנה פשוט מפצל של 5 עם חוט ב 30 שקל, מה הבעיה ?)

2. למכשיר יש 2 יציאות אודיו -> 1 למסך המחשב (אם יש לו רמקולים כמובן, אם לא אתה יכול לחבר למגבר ו/או לרמקולים של מחשב) ויציאה שניה לאוזניות (שגם אותה אפשר לחבר למגבר או רמקולים של מחשב).

בקיצור אין שום בעיה לחבר אודיו למסך ובמקביל לחבר גם מגבר, אתה צריך רק חוט מתאים שעולה 20 שקל שבקצה אחד יש לו בננה של אוזניות ובקצה השני 2 חיבורי RCA שיתחברו למגבר (בננות אדום ולבן).

למכשיר יש גם 2 כניסות אודיו -> 1 דרך AV (בננות RCA) ו 1 לחיבור האודיו של המחשב (בתצורת בננה של אוזניות).

3. למכשיר יש שלט מלא שמאפשר להחליף בין מקורות הכניסה (מחשב, כבלים, DVD), שליטה על העברת ערוצים (לכבלים האנלוגיים), כיוונון צבע, CONTAST, בהירות, חדות וצבע, שליטה על ווליום, רזולוציה -> בקיצור כל מה שתזדקק מבלי לגעת במכשיר עצמו ולשחק עם החוטים.

המכשיר נותן פיתרון מלא לכל הצרכים שלך, מתחבר גם למחשב, DVD וכבלים אנלוגיים יחד ונותן אפשרות לראות במסך המחשב את שלושתם ע"י לחיצת כפתור בשלט.

מקווה שעזרתי ...

פורסם

עזרת מאוד.. אני מאוד מודה לך על התגובות המפורטות.. ישר כוח !

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתייחסות, השילוב בהחלט מעניין, אם כי מצאתי באתרים הגדולים טלווזיות 22 בערך בסכום היעד ( או תוספת קטנה ) .

אבל ( איך לא... ) אחרי קצת מחשבה נשאלת השאלה האם לשילוב של ה TvBox + Lcd יהיה ייתרון בזכות תכונות ה De-Interlacing

של ה TvBox שאולי ( או לא) עדיפות על אלו של ייצרניות טלוויזיות עלומות ( Dentax, Graetz ) .

ציטוט מהתכונות של ה AverMedia :

cutting- edge progressive scan technology

and 3D-Motion Adaptive De-interlace give you sharper images

and 3:2/2:2 Pull-Down technology allows for better picture quality.

].

פורסם

טלוויזיות עלומות שם מתוצרת סין כגון DANTAX, KTC, GREATZ וכו' מבוססות בצורה דומה על מסכי מחשב אם כי באיכות נמוכה מאוד.

הרעיון שב TVBOX הוא שאתה משוחרר לבחור כל מסך מחשב שתרצה ולבטח הוא יהיה הרבה יותר איכותי ותקבל גם אחריות של יבואן יותר רציני.

והפרמטר הכי חשוב הוא שאתה תמיד יכול במידת הצורך להעביר את המסך למחשב אחר ולקנות לך מסך חדש (אולי יותר גדול בעתיד) ולא להיות מוגבל למסך אחד.

לגבי האיכות אני מניח שיש קשר בין TVBOX איכותי לבין איכות התמונה, מן הסתם AVERMEDIA זו חברה דיי מקצועית בתחום.

אם החיבור DVI לא MUST מבחינתך ומספיק לך מכשיר שתומך עד 1280X1024 קח את ה LEADTEK או את הדגם הישן של AVERMEDIA שעולים פחות מ 500 (ואפשר גם לבדוק ב KSP) בלי ה DVI שיעניקו איכות דומה ויתנו מענה מלא לדרישות:

http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=402227

שוב פעם זה עניין של טעם והעדפה, תעשה מה שנראה לך ...

אם אתה מחפש TV נראה לי שכדאי לך כבר לבחור ב LCD TV של VIEWSONIC שהם לא רעות, תוכל גם להשמיש כמסך מחשב סביר (עדיף על KTC וכו' ) ודיי זולות, לדוגמה:

http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=576872

פורסם

מה היתרונות של חיבור DVI על חיבורים אחרים ? למה זה יותר טוב ?

פורסם

עדיף בדרך כלל לחבר את מסך המחשב דרך DVI, שמעתי שלפעמים יתכן הבדל באיכות מול חיבור VGA ברזולוציות גבוהות (מעל 1280X1024).

DVI יהיה טוב לעתיד שיהיו שידורי HD, אז תוכל לקנות מתאם ב 25 שקל מחיבור HDMI ל DVI ולמעשה לראות במסך תוכן HD.

אם תרצה בעתיד להחליף את ה LCD ל 24" (מסך מחשב כמובן) או יותר שתומכים ברזולוציה 1900X1200 אז תוכל לקבל HD מלא יחד עם TVBOX שתומך ברזולוציה כזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים