פורסם 2003 במרץ 2022 שנים אממ... לקחתי סכין יפנית התחלתי לחתוך. עכשיו, לפעמים נחתך הלפסטיק אך עטפתי אותו בסלוטייפ... אוקיי המשכחתי, עיגלתי סובבתיני ושמתי את הסילוטייפ מסביב. עכשיו חיברתי, ואני לא רואה את הכוננים בווינדוס ( :-\ ). זה בגלל ה"קריעות"? בגלל שאני חכם, יש סיכוי שחיברתי הפוך... ואיך כ"כ הרבה סימון, איך אני יודע? ( :-[ ) * יש לי הרגשה שזה לא הפורום המתאים...אז...
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים תשמעלא היית צריך לחתוך, בטוח פגעת באחד מהחוטים הרגישים הללוהיית רק צריך לקפל ולעטוף באיזוליר בנד
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים מחבר *שכחתי להודות לאיש הנחמד ב PCH ( טוב נו, LOGIC ) שהביא לי את הכבל בחינם... ומפיסטו , רגע: .... לא סתם... אני לא יוציא 70 שקל על משהו שאני יכול לעשות ב 10 ... שבוע הבא שאני הולך לקחת גם את המאוורר לדים אני יקנה אחד ב 10 ש"חים... RK, כן צריך לחתוך! אח"כ זה לא מעוגל, זה סתם יוצא מסורבל...בעע... עבדתי לפי המדריך :-\
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים אבל אתה יודע כאילו שלא צריך לחתוך אחד אחד אלא שתיים שתיים או יותר בשביל סיכוך אבל(?)
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים מחבר ;D איזה דפקט אני ידעתי פשוט חיברתי הפוך ללוח, עכשיו זה עובד סוודר תודה ( תמונות של זה, ושאר המודינג...]חלון עוד מאווררים וכו'] בחודש הבא )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.