פורסם 2007 באוקטובר 3017 שנים שלום!לא מזמן קניתי מחשב חדש שמיועד למשחקים, למרות תקציבו היחסית נמוך (4000 ש"ח), להלן חלקי המפרט שאני חושב לעשות להם אוברקלוקינג:מעבד - Intel Pentium Core 2 Duo E2140 1.6GHzזכרונות: 2x Kingston(*) 1GB DDR2 667 MHzכרטיס מסך: Nvidia GeFoce 8800GTS 320*אני לא בטוח אם זה קינגסטון או קורסייר או בכלל משהו אחר, אבל נראה לי קינגסטון.עכשיו לנושא, אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לאחד משלושת הרכיבים הנ"ל, אם לא לכולם אם אפשר, אבל אין לי כמעט ידע באוברקלוקינג, חיפשתי בסטיקים ועשיתי סרצ' קטן שלא הניב הרבה תוצאות אז אם מישהו יוכל להדריך אותי בצעדי תינוק על איך לעשות אוברקלוקינג פה? אני חושב שהכי חשוב לי כרגע זה המעבד(ים?) לשפר אבל חוות דעתכם תעזור יותר...תודה על העזרה לכל מי שיעזור! אם הכותרת לא ממש עניינית או בחוקי הפורום אנא אמרו לי ואני ישנה בהקדם!
פורסם 2007 באוקטובר 3017 שנים איזה לוח אם יש לך? ותקרא את המדריך של האתר בכדאי לקבל אינדיקציה מזה OC ואיך עושים אותו. http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/
פורסם 2007 באוקטובר 3017 שנים מחבר אממ, אין לי מושג לגבי הלוח אם, איך אני בודק? תודה על התגובה המהירה
פורסם 2007 באוקטובר 3017 שנים לא רשום לך בקבלה או במפרט שקיבלת מהחנות??בכל מקרה אתה יכול לראות דרך תוכנות כגון:CPU-Z,EVERESTאתה יכול להוריד אותן מהורדת הקבצים כאן באתר.
פורסם 2007 באוקטובר 3017 שנים מחבר בקבלה רשום ככה:לוח אם:775 INTEL 945 GIGABYTE P4אני מוריד EVEREST עכשיועריכה: EVEREST אומר שהלוח אם שלי לא מזוהה, מה קורה?
פורסם 2007 באוקטובר 3117 שנים מחבר אוקיי CPU-Z מזהה וככה כתוב:Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.Model: 945GCMX-S2Chipset: Intel i945G/GZ Rev. A2Southbridge: 82801GB (ICH7/R)LPCIO: IT8718אומר לך משהו?ד"א, קראתי במדריך הזה ונכנסתי לביוס אבל אין לי שם לא Spread Spectrum, CPU THermal Trottling או EIST, מה אני עושה?
פורסם 2007 באוקטובר 3117 שנים כן, זה אומר לי שהביאו לך לוח לא משהו בלשון המעטה.ובלוחות של GIGABYTE תלחץ CTRL+F1,זה יפתח לך עוד הגדרות.
פורסם 2007 באוקטובר 3117 שנים מחבר אכן נוספו לי עוד אפשרויות אך עדיין לא מצאתי אף אחת מהאופציות הנ"ל, אולי יש להם שמות שונים? תחת איזו קטגוריה בביוס הם אמורים להופיע?
פורסם 2007 באוקטובר 3117 שנים יש חוקים לפורום, ואחד מהם נוגע בנושא ההקפצות.הקפצתי פעמיים ועוד בזמן כה קצר, הת'רד ננעל.לגבי הלוח - ישנה אפשרות בהחלט סבירה שאינך יכול לבצע אוברקלוק. הלוח לא טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.