עבור לתוכן

בעייה בויסטה - הודעות שגיאה (ווינדוס אקספלורר ו-RUNDLL32)...

Featured Replies

פורסם

שלום,

אתמול נתקלתי בבעייה במערכת שלי, אני לא זוכר שהתקנתי משהו מיוחד שגרם לבעייה הזאת אבל אני זוכר שהיא קרתה

בדיוק אחרי שסיימתי לקודד סרט בפורמט WMV עם TMPGEnc (בדיוק לאחר שיצאתי מהתוכנה).

הסרת התוכנה לא עזרה.

אני נתקל ב-2 הודעות בו זמנית, הודעת שגיאה של RUNDLL32 "התכנית ביצעה פעולה ועלייה להיסגר" והודעת

שגיאה של ווינדוס אקספלורר אותו סיפור, לא משנה כמה פעמים אני סוגר את ההודעות ועושה RESTART ההודעות

ממשיכות להופיע, הבעייה הכי גדולה היא עם ההודעה של ווינדוס אקספלורר, ברגע שאני סוגר אותה היא חוזרת אחרי

4 שניות בדיוק וברגע שהיא מופיעה אי אפשר לעשות כלום במחשב ומאז אתמול אני מבצע פעולות בהפרשים של 4 שניות :s05:

ניסיתי אתחול למערכת, ניסיתי להיכנס למצב בטוח וגם שם הייתה איזשהיא בעייה אחרת שמנעה ממני לבצע פעולות...

מה שנשאר זה רק להתקין את המערכת מחדש אבל אני רוצה לנסות להימנע מזה, יש משהו שאפשר לעשות?

איכשהוא למצוא את התוכנה שגורמת לבעיות הללו? (בהנחה שזאת תוכנה)

תודה.

פורסם

תנסה להסיר דרייברים וכמובן את כל מה שעולה לך בסטארטאפ עם MSCONFIG, תעשה כל מיני סריקות בסיסיות של וירוסים ספייוורים וניקוי רג'יסטרי.

אתה יכול לנסות לשחזר את הקבצי המערכת עם sfc /scannow

ובמקרה הכי גרוע לעשות REPAIR-REINSTALL שזאת "התקנה על התקנה" שבתכלס לא מוחקת כמעט כלום.

פורסם

תשתמש ב system restore/שחזור המערכת

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם סיסטם ריסטור - לא עזר .

סריקות אנטיוירוס\ספייוורים גם דרך AVG וגם דרך סריקה אונליין - לא עזר .

אינני יודע איך להיכנס לממשק ה-MSConfig בויסטה אך חיפוש קצר בגוגל בטח יביא אותי לשם מהר.

מה הכוונה להסיר דרייברים? את כל הדרייברים שיש לי במחשב?

שחכתי מאופציית ה-Reinstall לגמרי, יש אפשרות לקפוץ ישר לאופצייה הזאת וזהו? יש סיכוי טוב שזה יפתור את הבעייה?

(זה פשוט יפתור אותי מהתעסקות מיותרת בהסרה והתקנת דרייברים ותוכנות..)

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים