עבור לתוכן

מהומות פקיעין בגליל לדעתי האשמה בחברות הסלולריות

Featured Replies

פורסם

1. מה? אין בדיוק העובדה שלוקחים ממני כסף כדי לממן אותך הופכת אותי למועדף? אתה מועדף כיוון שאתה מקבך שירות שאתה לא נדרש לממן. אני בשמחה אוותר על "ההעדפה" הזו. מה בדיוק היא נותנת לי?

2. שטויות. מס החברות הרבה יותר גבוה ממס הכנסה. וחברות הסלולאר לא מזהמות.

3. אבל לא הצגת ולו רק עובדה אחת, ומכאן - נפנוף של סיסמאות. מציאות? תוכיח. בהתחשב בכך שאפילו לא הסברת בכלל על איזו מציאות אתה מדבר, זה צריך להיות קל. נוע נוע, סוף.

4. המדינה היא אנחנו, אבל אנחנו זה לא אתה. המימון של כל השירותים שאתה דורש בה מאיתנו. הכסף "שאנחנו" לוקחים מאיתנו כדי לממן את השירותים שאתה דורש הוא כסף שאנחנו יכולים לנצל לצרכים אחרים, שאנחנו עשויים להעדיף על פני השירותים "שאנחנו" מעדיפים. הרי המדינה יכולה לקחת את כל הכסף ולהחליט מה לעשות עם כולו ותקבל "גן עדן קומוניסטי". אבל מאחר שאנחנו חיים "בקפיטליזם חזירי מופקר", רוב הכסף שלנו נשאר בידינו ואנחנו עושים איתו מה שאנחנו רוצים. "אנחנו" לא מחליטים איזו איכות חיים תקבל, אתה עושה את זה.

5. נו, או שהבנת הנקרא שלך עלובה או שבכלל לא טרחת לקרוא את ההודעה שלי. מה משניהם נכון? הרי הסברתי שרוב האוכלוסייה מקבלת מהמדינה הרבה יותר מכפי נותנת למדינה. זה אמור להיות ברור לכל מי שמוחו לא שטוף בסיסמאות סוציאליסטיות או אנרכיסטיות. הרי מס בריאות, למשל, יחסי למשכורת, כלומר מי שמרוויח הרבה משלם הרבה ומי שמרוויח קצת משלם קצת. ועדיין סל הבריאות לאזרח לא מתחשב בגובה התשלום של האזרח הספציפי: אני יכול לשלם פי עשרה ממך ועדיין אקבל את אותו סל בריאות מהמדינה. המדינה משתמשת במס כדי לקחת כסף מהאלו שיש להם ולממן את אלו שאין להם.

גם אין סכום מוחלט בסל הבריאות עבור כל אזרח: אדם בריא לא יזדקק לו בכלל, אדם שסובל משלל מחלות כרוניות ישתמש בסל הבריאות כל הזמן. אף אחד לא יגיד לחולה "אופס, עברת את הסכום שהוקצה לך בסל הבריאות", הוא ימשיך לקבל את מה שהוא זכאי לו והבריא יסבסד אותו.

בנוסף, סך כל הכסף שהאזרחים משלמים לא מכסה את סל הבריאות שהמדינה מקצה. לא שמת לב לוויכוחים כל שנה על גודל התוספת שדרושה לסל הבריאות? האם 250 מיליון יספיקו או שצריך 400 מיליון? זה הסכום שהמדינה מוסיפה מעל למה שאתה משלם. כלומר המדינה מוציאה על בריאותך (ואני מדבר עליך הממוצע, כיוון שאם אתה עשיר אתה משלם הרבה יותר מאשר אם אתה עני) יותר ממה שאתה מכניס במס שנועד לממן את ההוצאה הזו.

מ.ש.ל. אתה סתם מפריח סיסמאות מנותקות הממציאות.

6. שטויות. משטרה, מכיר? חוק, שמעת עליו? אם אני נכנס לחצר הפרטית שלך, שופך בנזין על המכונית שלך ומצית אותה, אתה יכול להתקשר למשטרה והשוטרים יגיעו לעצור אותי. ואם אני אתקוף אותם כשהם יבואו, בהחלט יתכן שהם יירו עלי. רגע, זה בדיוק מה שקרה כאן!

ושוב, המכונית שלך מזהמת את האוויר ועלולה לגרום לתאונות, שני הדברים כבר הוכחו. אין שום הוכחה שאנטנות סלולאריות גורמות לנזק כלשהו. כלומר הצידוק שלי לשרוף את המכונית שלך (וכל מכונית אחרת שאני רואה) הרבה יותר גדול מהצידוק שלך לשרוף אנטנה סלולארית. ועדיין המכונית שלך לא בוערת.

7. אתה לא עונה לי כי יש לך סלולארי וברור לך שהודאה בכך תציג אותך כצבוע. זה כמו לאכול סטייק ואז ללכת להפגין בעד צמחונות ונגד הריגת בעלי חיים למאכל.

לא רק שאתה לא מבין את מה שאני כותב, מתברר שאתה גם לא מבין את מה שאתה כותב!

לא לכבד אדם ו / או ישוב באשר לזכותם להקים או לא להקים אנטנה ,זה לדעתי אחת מצורות הביטוי של קפיטליזם חזירי שבא לכפות את רצונותיו על מי שאינו מעוניין בהם

בדיוק. לבעל הקרקע - גם הוא אדם - יש זכות להקים אנטנה. אתה ואלו שהציתו אותה לא כיבדו את הזכות הזו. אתה קפיטליסט חזירי! ::)

אין חוק שמחייב הקמת אנטנה, אבל גם אין חוק שאוסר על הקמת אנטנה. כלומר מי שרוצה יכול להקים אנטנה, בכפוף לחוקי הבניה. אבל יש חוק נגד הצתת אנטנות שלא שייכות לך. כלומר גם אם אתה רוצה, אסור לך לשרוף את האנטנה שאני הקמתי. זו נקודה פשוטה כל כך שלא ברור לי איך אתה מצליח לא להבין אותה.

• תגובות 52
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שהמשטרה עשתה בפקיעין זה מה שאתה עושה בדיון

לקחת נושא ולהפוך אותו אישי תוך כדי התנהגות ברוטלית ומתלהמת

מצחיק שגם המשטרה וגם אתה לא רואים את זה ( תגיד אתה שוטר ? )

אתה צריך להתמקד בנושא נושא - אלו נושאים מורכבים הרבה יותר מדיון בפורום שאפשר בו להטיח מילים כמו שטויות ולהיתבסם מתאוריות פילוסופיות שכול מה שהן עושות זה ליטפוח על האגו העצמי של זה שאוחז בהן.

אם אתה חושב שנושא רגיש ומורכב יכול להסתכם במספר משפטים מצוצמצם שאדם אחד יכול להכיל אז אתה מיצג את הדוגמה הכי טובה לצורת התנהגות של הקפיטלזם הנ"ל ואין צורך למנות בדוגמאות מחוץ לדיון , הכול כאן .

נראה לי שזה חסר טעם לדון עם אחד שחושב ששפה מתלהמת היא צורת השיכנוע והטיעון הכי מוצדק שהוא יכול להביא - ממש כמו המשטרה שפועלת בכוח כי היא יכולה ולא בגלל שזה נדרש אם אין דבר אחר ו /או טיעון משכנע - אז מי שחזק יותר הוא מנצח ולא צריך להתווכח אם אפשר לריב - מתאים גם כאן - אז יאללה ביי.

:hi:

טעות נפוצה היא לחשוב שההפך מאהבה היא שינאה - הן שתיהן הבעות של רגש > ההפך מאהבה ו/או שינאה היא אדישות, התעלמות או אדישות באה להעביר מסר בדיוק כמו ויכוח והמסר שאין עם מי לדבר והדגש הוא על לדבר - אולי יש עם מי לריב או להתווכח . הפורום ,,,,,זה מקום להחליף דעות , לריב ,,,,יש עם החברה מהברזלים למטה או בקיצור עם חיות, אם אדם מתנהג כמו חיה צריך להתנהג אליו כמו אל חיה וזה הצידוק היחידי שאני יכול לשלוף לטובת המשטרה בנושא פקיעין אבל הוא כבר נאמר לפני כן . -תחושות גאווה העוטפת ריגשי נחיתות עלולות לגרום לאדם לחשוב שלא רוצים לדבר איתו זה בגלל כי הוא צודק ( כמו הבואש שחושב שהוא הכי חזק ביער כי כשרואים אותו כולם בורחים )

פורסם

כוח,לא פותרים בכוח?

אני אומר ,שוטר צריך להשמע לחוק?

ולא לעבור בכל מצב, את החוק?

פורסם

בעברית פשוטה: אתה לא יכול להתמודד עם הטיעונים שלי, אז אתה מעמיד פנים שאין טעם לנסות.

פורסם

חה,תסביר את עצמך בקצרה?

פורסם

שמעתי עידכון בחדשות שאומרים שיש שם ( בפקיעין ) עניין נוסף של משיחיים ( אהרונוב קרא להם יהודים בעלי דעות קיצוניות ) ניראה לי משהו כמו שעשו בשכונת רוממה בחיפה עם הברסלבים ובית הכנסת

כבר התיחסתי לזה אתמול

הכתבה לניסיוני הפרטי ( הייתי שם ) היא בעלת חלקים נכונים אוביקטיבית אבל חסרה במידע ( וכאן אנחנו חוזרים לדיון שהיה כבר - זה היה בנושא אירן - האם העיתונות מדווחת או מפרשת )

צריך בהחלט להתיחס לדרוזים בעיקר ברגישות יתרה מכיוון שבני עמם / משפחתם מצויים בשטח סוריה והם בצדק חוששים לשלומם מחד ומאידך חוששים להחזרת שטחים לסוריה ולנקמה בידי השילטון הסורי .

ושוב אני לא אומר שאלו או אלו צודקים ואני חושב אפילו שמי שפתח את הדיון ו /או המשתתפים בדיון הזה לא מצדיקים דעה כזו או אחרת הנושא הוא סגנון הטיפול של המשטרה . עדיין לדעתי המשטרה לא טיפלה בנושא בצורה נכונה - וזה שהיא לא טיפלה בנושא בצורה נכונה בעבר לא מצדיק טעות חוזרת.

ואכן המצב הוא מורכב ממש כמו הדיון הזה לכן אין הצדקה להתלהמות ממש כמו המשטרה בפקיעין .

פורסם

אז תגיד לי בבקשה, אם 200 שוטרים פוגעים ברגשותיהם העדינים של הדרוזים וגורמים להתקפות אלימות שלהם על השוטרים, כמה שוטרים יהיו מקובלים עליהם? מאה? חמישים? עשרים? שלושה, אחד מהם מתנדב משא"ז?

למי ששכח, במהומות אוקטובר 2000 נהרגו אזרחים בגלל שכוחות קטנים של המשטרה מצאו את עצמם בפני אלפי מתפרעים ולכן נאלצו לירות אש חיה. אחת המסקנות היתה שכניסה לישוב ערבי (כן, גם דרוזי) תיעשה רק בכוחות גדולים. אז תחליטו בבקשה. תאר לעצמך מה היה קורה לו המשטרה היתה חושבת ששלושים שוטרים יספיקו כדי לא לפגוע ברגשות הדרוזים ואלו היו בכל זאת נעלבים. במקרה הזה היינו מדברים על הרבה הרוגים משני הצדדים ולא רק על הרבה פצועים.

זאת בדיוק הבעיה, התייחסו אליהם כאל אויבי מדינה, ולא כאל בעלי ברית.

בשביל לעצור כמה נערים ששרפו אנטנה לא שולחים כוחות כאלו גדולים. סך הכל אנטנה.

פקיעין זה לא ואדי ערה, שם האוכלוסיה עוינת. פקיעין זה סה"כ כפר דרוזי.

פורסם

כבר הסברתי למה זו טענה מגוחכת.

בכל מקרה, אם זו האנטנה או המשטרה, למה הם תקפו גם חובשים של מד"א שבאו באמבולנס? מה יש, שרוזים לא יכולים להבדיל בין אמבולנס לניידת ובין חובש לשוטר? ולמה היו התנכלויות למשפחות יהודיות בפקיעין עוד לפני הצתת האנטנה? ואיך אתה מסביר את זה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3466724,00.html

האמת פשוטה: יש התארגנות לאומנית מסוכנת בפקיעין. האנטנה היא רק תירוץ.

פורסם

הדרוזים רוצים לכבוש את המדינה ולזרוק את היהודים לים :s05:

פורסם

למה אתה מתעקש להמשיך להפגין את הבנת הנקרא הלקויה שלך ברבים?

יש דרוזים שרוצים לכבוש את המדינה ולזרוק את היהודים לים. יש כאלו שלא. סביר להניח שהקבוצה השניה היא הרוב. אלא מה, הקבוצה השניה מעדיפה להגן על הראשונה מפני היהודים במקום לשתף פעולה עם היהודים כנגד הקבוצה הקיצונית.

ואם אתה בכל זאת עונה לי, מדוע הדרוזים התקיפו חובשי מד"א באמבולנס? מדוע הם התנכלו לתושבים יהודים ונוצרים בפקיעין, גם כמה ימים אחרי שהמשטרה ניסתה לעצור חשודים בכפר וגם לפני התירוץ הזה?

או ששוב תברח בלי לענות?

פורסם

^^^ הגדרה דואלית המתאימה לכול קבוצה בכול מקום

כמו סיגנון הדיון איתך :" יש דברי אמת ויש לא סביר להניח שהקבוצה / (החלק) השניה היא הרוב ,,,,וכו ' "

רואים שהדעות שמושמעות הן פרי מחשבה מעמיקה ובעיקר מקורית - NOT ! ---- > הפחדה היא מניפולציה שעובדת על ילדים.

אתה מדבר על דרוזים , יהודים - אני מדבר על בני אדם - וזהו נושא הדיון, היחס של המשטרה - האם המשטרה התיחסה אל בני אדם או היא התיחסה אל הסרטים שהיא מאכילה את עצמה - :2gunsfiring:- המשטרה צריכה לשרת את האזרח - לא יהודים ואחר כך דרוזים , אזרח הוא אזרח הוא אזרח ודרוזים במיוחד , אתה לא יכול להגיד שהם לא תורמים את חלקם, אתה לא יכול להגיד שהם לא מקופחים ,אתה לא יכול להגיד שהם לא אזרחים טובים ונאמנים למרות שיש להם את החשש לנקמה מהסורים - אז מה אתה רוצה - טרנספר ? מדינת הלכה ? גזע טהור ? ( שכח מזה - המציאות תטפח על פניך )

הישוב היהודי בפקיעין :lol: באו משפחות יהודיות וניכנסו להם לתוך החיים בלי להבין את המנטליות של הדרוזים ולצורך אחד בלבד לעורר מחלוקת לעורר ריב כדי לצבור כוח על חשבון אנשים מזי ריר , ריקים ופוחזים - אנשי מדון . אלו אותם יהודים או איך שאתה קורא להם שאתה מבסס את הטיעון שלך על הבל ורעות רוח . הישוב הזה הוא ישוב מעורב שהרוב בו הם דרוזים . מה אתה ניכנס אילהם הביתה ומתנהג איך שאתה רוצה וחושב שהם לא יגיבו :s07:

כניראה אתה לא מכיר מה זה דרוזי ::) ( אבל יותר חמור אתה לא מכיר מי אתה ).

לברוח?

זה שאתה שם את האחריות לחשיבה החופשית שלך עלי ( או על כל אחד שדן איתך ) וזה שצריך לסדר לך את הראש , מצדיק את פחד הנטישה שיש לך.

( ואם תשאר לבד ? מה יקרה ? תתחיל לחשוב בשביל עצמך? ,,,,כן ,אני מבין , מחשבה חופשית ,,,,,,,זה מפחיד )

תרגיע,אחי, תרגיע

לסיום : דרוזים הם קודם כל בני אדם - אתה יכול להבין את המושג הזה?

אני יודע זה עלול להיות לא קל להבנה .,,,,אז [glow=red,2,300]תחשוב[/glow],,,,,[glow=red,2,300]תתרכז[/glow],,,,,,[glow=red,2,300]תרגיש[/glow] ,,,,,,, דרוזים ,,,,,,דרוזים,,,,,,,בני אדם ,,,,,,,דרוזים ,,,,,בני אדם,,,,,,( אתה יכול לקחת נשימות עמוקות תוך כדי זה ,,,,,) דרוזים ,,,,,בני אדם ,,,,,, אל תגיב, נגיד במשך 24 שעות ואז אחזור לדיון מהנקודה הזו ....... אולי ;)

פורסם

^^^תגיד, קשה לך לענות לעניין?

פורסם

לא

פורסם

אז למה אתה לא עושה את זה? במקום לנפנף בסיסמאות ולהחליף נושא בכל פעם, תענה לעניין לשם שינוי. תראה איזה יופי של דיון יכול להתפתח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים