עבור לתוכן

מהומות פקיעין בגליל לדעתי האשמה בחברות הסלולריות

Featured Replies

פורסם

javascript:void(0);

javascript:void(0);

• תגובות 52
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הזעם של הדרוזים הוא בגלל שהתייחסו אליהם כמו מחבלים מעזה .

והם נפגעו מכך כיוון שרבים מהם תורמים למדינה בכל כוחות הבטחון ,

היום בגלגל"צ "יש עם מי לדבר " סיכם את זה אחד הדרוזים כך

המשטרה יודעת מי הם העבריינים , היה להם מודיעין את איזה אנשים צריך לעכב לחקירה .

למה לא עשו להם מעקב לאותם עבריינים והיו עוצרים אותם בכביש , או אלף ואחד דרכים למעצר ללא מהומה ?

דעתי היא דבר ראשון אני מסכים עם אותו דרוזי לא יכולים להתייחס אליהם כמו מחבלים , כי הם לא , מדובר באוכלוסיה נאמנת מאוד למדינת ישראל .

דבר שני המבצע עצמו לא רק שהוא מטופש מיסודו , אלא גם בוצע בצורה רשלנית ביותר .

פורסם

דעתי היא דבר ראשון אני מסכים עם אותו דרוזי לא יכולים להתייחס אליהם כמו מחבלים , כי הם לא , מדובר באוכלוסיה נאמנת מאוד למדינת ישראל .

אכן כן , המשטרה היתנהגה כאילו היא לא מחשבת מי אוייב ומי ידיד - ואני טוען שזה חלק בגלל האינטרסים הכלכליים שמעורבים בשילטון ( חברות סלולר לדוגמה כבעלי הון )

לאחר החוק הווסט הזוהר המחיר של הווסט עלה מ- 5 שח' ל 19.99 שח' וכול רכב חוייב להחזיק אחד שזה כפול 2.5 מיליון רכבים (אאל"ט).

פורסם

נכון, אבל הסיבה היחידה לכך היא שהטכנולוגיה הסלולארית לא קיימת מספיק זמן כדי לבחון את הקשר, צריך טווח זמן של כמה עשורים טובים כדי לבסס קשר לסרטן.

בשלב זה, פשוט לא יודעים אם הקרינה הזו מסרטנת או לא, אתה רוצה לקחת את הסיכון? בבקשה, אבל לא כולם רוצים.

אני יודע את זה, אבל אין להם שום זכות לעקור באופן לא חוקי אנטנה שהוצבה באופן חוקי לחלוטין על סמך טענה שמעולם לא הוכחה כנכונה.

וד"א, אין לי בעיה אם יציבו בשכונה שלי אנטנה סלולארית. יותר מזה, אני אפילו מכיר בי"ח (כרמל בחיפה למי שמכיר) שליד שער הכניסה מוצבת אנטנה סלולארית :P

כל עוד הדרוזים עושים מעשים בלתי חוקיים - הם יקבלו טיפול הולם. הם לא יכולים להתלונן על כוח מופרז כביכול, כאשר הם מתפרעים ואפילו חוטפים שוטרת. אף אחד לא אשם בזה מלבדם. יותר מזה, אפילו אם האנטנה הוצבה באופן לא חוקי - זה לא נותן להם את הכוח והסמכות להוריד אותה.

פורסם

מה אתה אומר על זה שבחיפה בשכונת ורדיה (או משהו כזה , שכונה מהמעמד הבינוני + )

הוצבה אנטנה סלולרית במקום ציבורי , ותושבי המקום שרפו אותה ....

איך אתה יכול להצדיק פעולה משטרתית מטופשת כזאת ? ומסוכנת מאוד אם היה נהרג שוטר ? אם היו נהרגים דרוזים חפים מפשע ?

מה הבעיה לעשות מארב פשוט לעצור בשקט את החשודים ? חייבים להיות סטייל המערב הפרוע ? או סרטי צ'אק נוריס?

חוצמזה רק שתדע שיש קונצנזוס גדול בכנסת ובמשטרה ובכלל בעם ישראל . שהפעולה הזאת מטופשת , וחסרת בסיס .

פורסם

המשטרה שלנו פשוט דפוקה

פורסם

יש להם זכות - למען האמת רק להם יש את הזכות - הם גרים שם ! ( צריך להתחשב בדעתם במסגרת החוק - ואין שום חוק עדיין המחייב הצבה של אנטנה)

זכות התושבים גוברת על זכות של בעלי אינטרסים חיצוניים

אני חושב שהכפיה כאן ברורה לחלוטין וההיתנגדות לה צפויה.( דרוזים כקהילה מוגדרת )

ומלבד זאת אין ודאות שהאנטנה הוצבה שם באופן חוקי ( חייבת להיות הגשה של תוכניות למועצה אזורית וכו' ) - אבל גם חוקיות האנטנה היא לא העניין , הנושא הוא לפחות מבחינת התושבים הוא מי בעל הבית בבית שלו . הם לא רוצים אנטנה - מדוע שיציבו להם אנטנה בין אם חוקית או לא ?

הם הבהירו את זה היטב גם בבלגן שהיה בחיפה . ( המגוחך בזה שהיה אפשר לסגור את הדבר בשיחת טל' אחת )

אין שום הצדקה לאף אחד להתנהג כפי שהתנהגו ואין פה אשם יותר או פחות יש פה מדיניות של קפיטליזם חזירי אשר מסמא את העיניים וסותם את האוזניים מלראות או לשמוע את רצונות התושבים בפקיעין בפרט ובשאר הארץ בכלל . לדעתי אין שום הבדל בין האנטנה לבין כמות הזבל שמפרץ חיפה שופך לים ולאוויר או לארובות בחדרה וכו . התושבים משלמים על ריווחי המפעלים בבריאות . מפני שאף אחד לא מגיש חשבון - זה לא אומר שהחשבון לא ישולם .( אין הבדל מבחינת חוסר ההיתחשבות באזרח - לא מבחינת הנזק שעדיין לא הוכח כן / לא )

ושוב אין כאן עניין אם האנטנה מסוכנת או לא - הם לא מעוניינים לחכות לתוצאות המחקר בעוד מס' שנים . נניח שהמחקר יוכיח שהאנטנה לא מסוכנת יופי אפשר יהיה לתקוע אנטנה על כל גבעה רעננה ? ואם היא כן מסוכנת ? מה יהיה אז ? - חברות הסלולר יניפו את מטה הקסמים וכל הכאבים יעלמו והחולים ירפאו או המתים יצאו מהקבר ??

לי זה ברור שהאדם שמשלם את המחיר הוא זה שצריך לקבוע.

שמעתי עידכון בחדשות שאומרים שיש שם ( בפקיעין ) עניין נוסף של משיחיים ( אהרונוב קרא להם יהודים בעלי דעות קיצוניות ) ניראה לי משהו כמו שעשו בשכונת רוממה בחיפה עם הברסלבים ובית הכנסת

פורסם

ראיתי היום חדשות ושמעתי על מה שהיה בכפר הדרוזי.ואני רתחתי מזעם והצדקתי את הצעירים שכל מעשיהם היו ניתוץ אנטנה.

סליחה? הם נכנסו לשטח שלא שייך להם (השגת גבול) והרסו רכוש שלא שייך להם. מדובר על שתי עבירות פליליות (ואם סופרים גם את ההצתה, שלוש).

ואילו משטרת ישראל התנהגה אליהם כאל מחבלים פלסטינים.אז מן הסתם שכל הכפר יעשה עליהם עליהום.

איזה טיעון מוזר. התייחסו אליהם כמו אל מחבלים פלשתינים אז הם התנהגו כמו מחבלים פלשתינים? אז אם היו מתייחסים אליהם כאל גנבים הם היו מתחילים לגנוב? אתה מציג אותם כמי שחושבים עם הכבוד במקום עם השכל. יודע מה, אפילו זה לא מדוייק. אתה מתעורר בלילה ורואה המון שוטרים שמסתובבים בשכונה שלך, מה המחשבה הראשונה שלך, שמשהו נורא קרה - מחבלים, חטיפה, לך תדע - ואיזה מזל שכל השוטרים באו או שמה פתאום שולחים כל כך הרבה שוטרים לשכונה באמצע הלילה, אם לא היינו (הכנס עדה כאן) זה לא היה קורה? ואם האפשרות השניה, האם התגובה שלך היתה לצאת מהבית ולתקוף את השוטרים או להתקשר לח"כ שלך, שיכניס לשר לבטחון פנים למחרת?

תסכימו איתי שאף אחד לא רוצה לגור ליד מקור קרינה שגורם סרטן מחלות וכל דבר גרוע אחר......

באמת? יש לך טלפון סלולארי, נכון? הקרינה ממנו חזרה יותר מזו שאתה מקבל מהאנטנה הסלולארית. ורוב האנשים מחזיקים אותו ממש קרוב לאשכים/שחלות שלהם, תחשוב מה זה עושה לדור הבא. יש לך מסך CRT למחשב או אולי בטלוויזיה? הם פולטים קרינה. נורת פלואורסנט? כנ"ל. מיקרוגל? אוהו, פולט קרינה. להמשיך?

זה שאנשים שומעים קרינה ומיד חושבים סרטן לא הופך את זה לנכון.

חשוב לציין שהדרוזים משרתים בצבא ויש להם ברית ארוכת שנים איתנו ועל אנטנה מטופשת אסור לשבור מרקם יחסים בן כל כך הרבה שנים.

נכון, וכדי לא לפגוע במרקם היחסים העדין הם תקפו את השוטרים שנכנסו לכפר. כי למה מי זו משטרת ישראל שתעז להיכנס לכפר שלהם? ::)

מעניין איך נפצעו 27 שוטרים בכפר ומי תקף שלושה אנשי מד"א שנכנסו אליו עם אמבולנס. בטח תגיד שאסור היה למד"א להכניס כח כזה גדול של חובשים לכפר...

אני מאשים את החברות הסלולריות במהומה בכפר ולא את התושבים !!!.גם ככה הן הפכו את הארץ לרשת קרינה אחת גדולה ותוקעות אנטנה בכל חור

ויש לך סלולארי או לא? שם יש לך, אתה אידיוט וצבוע.

אגב, זה מצויין שחברות הסלולאר מציבות הרבה אנטנות. הרבה אנטנות = הספק נמוך לכל אנטנה, כיוון שהטווח עד לאנטנה הבאה קצר.

האנטנה לא הייתה הגורם למהומות.

מה שגרם למהומות, הייתה העובדה שמשטרת ישראל דאגה לשלוח כוחות מוגזמים לפיזור הפגנות על מנת לעצור כמה צעירים ששרפו אנטנה.

די ברור שאצל הדרוזים הכבוד משחק תפקיד די משמעותי, ולכן כשהם ראו את כוחות המשטרה הגדולים שבאו לעצור כמה מתפרעים, הם ראו בזה דיסרספקט, מה שגרם למהומות רציניות.

פשוט חבל שעל מקרה קטן ומסכן של שריפת אנטנה (שהריסתה לא קשורה לגורמים לאומניים), מעמידים את הקשר הדרוזי-ישראלי בסכנה.

מתוך ynet:

ניצב שי אומר כי לפני המבצע, עשתה המשטרה פעילויות שקטות, כולל ניסיונות להידבר עם ראשי והנהגת היישוב.

על הפעולה עצמה סיפר ראש אגף משאבי אנוש במשטרה: "הכוחות נכנסו לבצע מעצרים ונתקלו ברעולי פנים שהיו חמושים באמצעים משטרתיים וצה"ליים, בהם רימוני הלם שיצאו משירות המשטרה, רימוני גז, חזיזים, לבנים, מוטות ברזל, אלות ומקלות".

אז תגיד לי בבקשה, אם 200 שוטרים פוגעים ברגשותיהם העדינים של הדרוזים וגורמים להתקפות אלימות שלהם על השוטרים, כמה שוטרים יהיו מקובלים עליהם? מאה? חמישים? עשרים? שלושה, אחד מהם מתנדב משא"ז?

למי ששכח, במהומות אוקטובר 2000 נהרגו אזרחים בגלל שכוחות קטנים של המשטרה מצאו את עצמם בפני אלפי מתפרעים ולכן נאלצו לירות אש חיה. אחת המסקנות היתה שכניסה לישוב ערבי (כן, גם דרוזי) תיעשה רק בכוחות גדולים. אז תחליטו בבקשה. תאר לעצמך מה היה קורה לו המשטרה היתה חושבת ששלושים שוטרים יספיקו כדי לא לפגוע ברגשות הדרוזים ואלו היו בכל זאת נעלבים. במקרה הזה היינו מדברים על הרבה הרוגים משני הצדדים ולא רק על הרבה פצועים.

איש בשם רונן* החליט לשים פס על הדעות של השכנים שלו תושבי הישוב פקיעין בגליל ( שהוא ישוב מעורב ) והירשה לחברה סלולרית להציב בשיטחו הפרטי"אנטנה*" תמורת כסף כמובן . השכנים שלו לא הסכימו למהלך הזה והחליטו להרוס לו את האנטנה . המשטרה ,באה להגן על האינטרסים של חברת הסלולר .

סליחה? המשטרה באה לשמור על החוק. לשם שינוי הם מבצעים את התפקיד שלהם. שמירה על החוק לא מתבצעת רק כשזה נוח לך וחופש הקניין הוא חוק יסוד בארץ (ובכל מדינה מערבית אחרת.

תחשוב על זה כך: הוכח שמכוניות מזיקות. הן פולטות חומרים מזהמים לאוויר וגורמות לתאונות. אתה, בחוצפתך הרבה, רכשת מכונית בלי להתחשב בדעות שלי. אז אני נכנס לחניה הפרטית שלך ושורף את האוטו שלך. מה המשטרה צריכה לעשות?

וזה שחקיקה סלולרית מוסדרת עדיין אין בשטח ( למרות שנידמה לי שששמעתי משהו ליפני שבועיים או משהו כזה על חקיקה חדשה - ועל אופן התקנה של אנטנה - משהו בסגנון של : האנטנה חייבת להיות גלויה או דברים שכאלו - אם משהו יודע - זה יהיה חביב להתעדכן ) חבל , כי היא חייבת לכלול את האינטרסים של התושבים .

וזה בכלל מגוחך. התושבים משוכנעים שהאנטנות הסלולריות גורמות לסרטן. למה? ככה. אז החברות הסלולריות מסוות אותן. התושבים מכריזים שאם הסתירו את האנטנות, זה רק מוכיח שהן מזיקות, אחרת לא היתה סיבה להסתיר אותן...

ואתה, יש לך סלולארי?

פינס:

ברמת-גן לא העלו על הדעת לירות במפגינים פינס הזכיר, כי בעבר, כאשר הציתו תושבים מרמת גן ומגבעתיים אנטנה סלולרית שהותקנה ברמת גן, איש לא העלה בדעתו להפעיל נגדם נשק חם.

מה יש, פינס מריח פריימריס בקרוב?

תזכיר לי, כשהמשטרה באה לעצור חשודים בהצתה ברמת גן, האם התושבים תקפו אותם וניסו לחטוף אחד מהם? משום מה פינס ואתה שוכחים את השלב הזה, שבא בין הצתת האנטנה לשימוש בנשק חם.

רוב תושבי פקיעין משרתים בכוחות הבטחון. FYI.

אז? גם אני שירתתי (ועדיין עושה מילואים) בכוחות הביטחון. זה נותן לי אישור לפגוע ברכוש של מישהו אחר או לתקוף שוטרים שבאים לעצור חשוד?

נכון, אבל הסיבה היחידה לכך היא שהטכנולוגיה הסלולארית לא קיימת מספיק זמן כדי לבחון את הקשר, צריך טווח זמן של כמה עשורים טובים כדי לבסס קשר לסרטן.

בשלב זה, פשוט לא יודעים אם הקרינה הזו מסרטנת או לא, אתה רוצה לקחת את הסיכון? בבקשה, אבל לא כולם רוצים.

או, איזה מטעמים אפשר לעשות מהטיעון הזה. בוא נתחיל מהשאלה הברורה מאליה: יש לך סלולארי? למרות שאתה לא רוה לקחת את הסיכון שהקרינה שהוא פולט עשויה להתגלות כמסרטנת? למרות שהוא יותר מסוכן מהאנטנה ושבלי האנטנה הוא סתם משקולת יקרה?

ומה עם המחשב שלך? הרי עוד לא הוכח שמחשבים לא גורמים למחלות לב. הם פשוט לא קיימים מספיק זמן. תצדיק אותי כשאבוא לשרוף את המחשב שלך?

אתה עושה קניות בסופרמרקט לפעמים? אף אחד עוד לא הוכיח שקניות בסופרמרקט לא גורמות לשבץ מוחי. לא היה מספיק זמן, עד לסוף המאה ה- 19, רוב הקניות נעשו בשווקים פתוחים. לשרוף את שופרסל!

חיממת פעם משהו במיקרוגל? לא רק שלא הוכח שזה לא גורם לאין-אונות, דווקא כן הוכח שקרינת מיקרו בעוצמה שמפעיל המיקרוגל מסוכנת לבני אדם. קח פחית נפט ולך למטבח.

להמשיך או שהבנת כמה טיפשי הוא הטיעון של "עוד לא הוכח"?

פורסם

ידוע שלא רק בגלל נסיון המעצר קרה הדבר הזה זה היה באוור.

פשוט מאז כניסת יהודים מימין קיצוני לכפר התרחש כל הבאלגן והחלו מריבות,הצתות,סכסוכים ומה לא.כנראה הם מנסים לשנות את אופי המקום והדרוזים כנראה לא אוהבים את זה.אבל זה לא רק המדינה מפקיעה קרקעות של דרוזים לשם פיתוח פארקים ובניית מסילות רכבת ,כל זה יצר את המהומה,לא שאני מצדיק את ההתפרעות אלא צריך להסתכל מעבר לאנטנה שרופה.

פורסם

כול הכבוד לך איסתרה אתה צודק לחלוטין נכון אין חקיקה מוסדרת ונכונה גם בקשר למכוניות וזה שהאדם מתיחס לכדור הארץ ולאיכות החיים לאוויר נקי ומים נקיים וערכי נוף כפח זבל שאינו ניגמר וכאל דבר שלא צריך לקחת בחשבון - בא ונושך אותנו מאחורה .

אבל אתה קצת טועה באופן חישובך את השפעת טווח האנטנה - זו יכולת השידור של האנטנה שחודרת לתוך השטח הפרטי שלהם . האנטנה היא שידור וקליטה של קרן אשר חורגת לחלוטין מתחום הפרטיות של "רונן" החביב ועל היכולת הזו הוא מקבל תשלום . אם האנטנה היית בעלת טווח של שיטחו הפרטי של מיודענו אני בטוח שלא היה מקבל אפילו אגורה שחוקה ומהומה שם ??? - נייט !

אין חקיקה עדיין לחיוב על הצבת אנטנה ! - המשטרה באה להראות מי בעל הבית !

פורסם

בחייאת דינאק. ראשית, גם העשן מהמכונית שלך לא עוצר לפני שהוא נכנס לחצר שלי. אז אני בא לשרוף לך את המכונית. איפה אתה גר?

שנית, קצת פיספסת את משמעות החוק: בדיקטטורות, כל מה שלא מותר בחוק - אסור. בדמוקרטיות, כל מה שלא אסור בחוק - מותר. כל עוד אין חוק שאוסר על הקמת אנטנות, מותק לעשות זאת. מצד שני, יש חוק שאוסר על חדירה לשטח פרטי ללא רשות ויש חוק שאוסר על פגיעה מכוונת ברכושו של אחר. קוראים לזה "חוק העונשין" והעבירות האלו הן עבירות פליליות שעונשן כמה שנות מאסר. זה מגובה גם בחוק יסוד. אז על מה מבוססת התיאוריה החוקית שלך?

שלישית, איך בדיוק אפשר לספק לי קליטה בדור שלישי אבל למנוע אותה ממך, אם אני ואתה שכנים? הדרך היחידה שאני מכיר היא להקיף אותך בכלוב פאראדיי. יודע מה? מקובל עלי להכניס את כל מי שחושש מקרינה סלולארית (אבל מחזיק מכשיר סלולארי לעצמו ולכל אחד מבני משפחתו) לכלוב... ולמה לעצור רק בסלולאר? גם השידורים של ערוץ אחד ושניים ושל כל תחנות הרדיו חודר לשטח שלהם. לשרוף את קול ישראל! אני בטוח שנמצא חרדים שיטענו שהפריצות והזימה בערוץ 2 גורמים לאסונות והקרינה מהאנטנות בבירור נכנסת להם לבטים - עובדה שהם יכולים לקלוט את הערוץ. אז מותר להם לשרוף את המשדרים של ערוץ 2?

וזה לא נגמר בקרינה. אני גר די קרוב לנתב"ג (ופעם גרתי עוד יותר קרוב) ולפחות פעם ביום עובר מטוס מעל לביתי. הרעש חודר לתוך הרכוש שלי. גם העשן מגיע אלי בסופו של דבר. והמטוס חולף באוויר בעל הבית שלי! אז מותר לי לשגר עליו טיל כתף?

זו לא טענה חדשה. אז תתפלא לשמוע, האוויר לא שייך לך גם אם הוא מעל לקרקע שכן שייכת לך. ואם הקרקע שלך כל כך חשובה לך, למה אתה לא מכבד את זכותי על הקרקע שלי וכנכס אליה בלי רשות כדי לשרוף את מה שהצבתי עליה?

רביעית, המשטרה לא באה "לחייב את הצבת האנטנה", מה שהיה לגיטימי לחלוטין, אגב, לו הצבת האנטנה היתה נמנעת בניגוד לחוק - המשטרה באה לעצור את מי שנחשד בעבירה על החוק, קרי השגת גבול והצתה. זה בדיוק מה שהמשטרה צריכה לעשות במקרים כאלו.

חמישית, עוד לא ענית לי: יש לך סלולארי?

זכותו של האזרח לקבוע איזה שרותים הוא יקבל כלומר ( בעיקר רשות מקומית ) מה השלב הבא יכריחו את האנשים לרכוש דור שלישי ?

ודבר כזה עלול לקרות ראה קסדה לאופניים וראה ווסט זוהר ( חוקים אשר העביר חכ' ארדן אשר העלו את המכירות של מוצרים אלו והסבו רווחים ליצרנים/יבואנים פרטיים ) ואל תבואו ותגידו זה בטיחותי וכו' כי זה לא העיניין כאן , העיניין הוא כמה הממשלה ניכנסת לאזרח לכיס ומושכת ממנו כספים למען בעלי הון פרטיים , אותו דבר לעניות דעתי עם האנטנות - זה לא לעניין אם זה מסרטן או לא - העיניין הוא האם כופים על האזרח לקבל שרותים או לא ( התרוץ בטיחותי נחוץ וכו' צריך להשמר לתקופות חרום בלבד - לממשלה יש יכולות אחרות/ מכשירים אחרים כדי לישמור על רווחת/ טובת האזרח אבל משום הממשלות מסבירות בכוח השוט/ר)

הן יכולות לעודד על ידי הסברה או על ידי הקלות/הכבדות במיסוי.

נו, ואם אני רוצה לקבל שירותים של דור שלישי ואתה לא, מה עושים? פשוט מאוד: אני רוכש מכשיר דור שלישי ואתה לא. ברגע שאתה שורף את האנטנה המקומית, אתה מונע ממני לקבל את השירות שאני מעוניין בו. הזכות שלך לנופף אגרוף נגמרת במקום בו האף שלי מתחיל, נשמע לך מוכר?

החוקים של ארדן נהדרים. לא חושב כך? אז למה אתה עוצר שם? הרי גם לאופנוענים יש חוק שמחייבם לחבוש קסדות. ואל תשכח חגורות בטיחות ברכב. למה לחייב? מקלטים, חדרי ביטחון, יציאות חירום, מטפים, החוק מחייב את כולם. למה? תן הקלות במס ותן לאנשים להחליט לבד. ומה עם הטסט לרכב? בלי שיבדקו שהרכב שלך תקין, לא תקבל רישיון רכב. למה בעצם? הסברה לא מספיקה?

התשובה הברורה היא שלא, הקלות במס והסברה לא מספיקות. קח למשל את חפציבה. מאות רוכשי דירות, שהשקיעו את כל חסכונותיהם ונכנסו לחובות של מאות אלפי שקלים וויתרו על ערבות שתבטיח את כספם תמורת חיסכון של כמה אלפי שקלים. עכשיו אני ואתה נאלץ לשלם מיסים כדי לממן את הטיפשות שלהם. ברוך הבא למציאות.

אנשים תמיד חושבים שלהם זה לא יקרה. אז למה להשקיע במשהו שלא יקרה? סתם בזבוז כסף. עד שזה קורה כמובן... ואז כבר מאוחר מידי. יודע מה? מקובל עלי: רק אתה אחראי עליך. אבל אם יתברר שטעית בשיקול ונגרם לך נזק שלא האמנת שייגרם, אל תבוא למדינה בבקשה לסיוע, בסדר? אין ביטוח לאומי, אין ביטוח בריאות, אין משטרה, אין מכבי אש, אין רישוי לשום דבר, אין שום תקנות שמגבילות אותך. תעשה מה שאתה רוצה ושא בתוצאות. ליברטריזם מוחלט.

אני מעדיף את המצב הקיים.

פורסם

אתה לא "מעדיף את המצב הקיים" - אתה מועדף המצב הקיים

וזה מה שהחברה בפקיעין נילחמו כנגד

הם מנסים לקחת שליטה על מצבם ולא זורמים עם האינטרסים של מי שלא יהיה .

ודומני שאתה חסר במעט על ההבנה של מהיא דמוקרטיה ועל הכוחות הפועלים בה בכלל ומדינת ישראל בפרט . ( וחלילה לי להתכוון למשהו אחר מלבד הכוונה להשפעה של בעלי ההון על השילטון - שוב : " קפיטליזם חזירי " ואני מוסיף "מופקר " )

עריכה :

הסיבה לחוקים שציינת משל הם שומרים על האזרח - טעות בידך - הם באים לשמור על מימון העלויות של המדינה . ( ביטוח - אל תעשה ביטוח אם יש לך את היכולת לממן טיפול ועוד ) הם רק במסווה של אכפתיות לאזרח . לשליט אכפת רק ואך ורק מהשילטון האזרחים הם כורח המציאות .

פורסם

אני מועדף? אני זה שמממן את האידיוטים שלא מסוגלים לקחת אחריות על ההחלטות הטיפשיות שלהם!

החברה בפקיעין נלחמו נגד במשטרה, לא נגד שום דבר אחר. ואתה יכול לנפנף בסיסמאות של קפיטליזם חזירי מופקר עד שכולנו נחיה בגן העדן הסוציאליסטי המובטח, אבל תשובות ענייניות ונימוקים רציניים אין לך.

העריכה שלך מעידה על ליקוי חמור בהבנת הנקרא שלך. אני דיברתי על מצב בוא המדינה לא חייבת לך כלום, גורנישט, נאדה. רוצה ביטוח בריאות? לך לחברת הביטוח שלך ותעשה אחד כזה. לא עשית או עשית אחד שלא מכסה את הטיפול שדרוש לך? תמות בשקט - זו ההחלטה היתה החלטה שלך להוציא את הכסף שלך על מה שזה לא היה ולא על הביטוח המתאים. אבל אל תבוא למדינה ותדרוש שהיא תממן את הטיפול שלך.

ביטוח בריאות הוא הדרך של המדינה לממן את הטיפול הרפואי הבסיסי מאזרח. למי שלא קלט, המדינה לוקחת הרבה כסף מבעלי ההכנסה הגבוהה וקצת כסף מבעלי ההכנסה הנמוכה, אבל נותנת להם את אותו שירות רפואי בדיוק - העשיר לא מקבל מהמדינה תרופה שהעני לא מקבל למרות שהוא משלם לביטוח הבריאות הרבה יותר. אם הוא רוצה תרופה שלא נכללת בסל הבריאות, הוא צריך לקנות אותה. במילים אחרות, ביטוח בריאות הוא הדרך של המדינה לממן שירות רפואי לעניים על חשבון העשירים. הנה קפיטליזם חזירי בשבילך. אם למדינה לא היה אכפת ממך, לא היה ביטוח בריאות בכלל. העשירים יסתדרו יופי גם בלעדיו.

אם המדינה לא יכולה לחייב אותך לחבוש קסדה, היא לא יכולה לחייב אותך לשלם על ביטוח רפואי. וחשוב יותר, היא לא יכולה לחייב אותי לשלם על הביטוח הרפואי שלך. תסתדר לבד.

איך בדיוק מעצר של מי שחדר לשטח שלא שייך לו ושרף רכוש שלא שייך לו מהווה השפעה (פסולה, יש להניח) של ההון הקפיטליסטי החזירי המופקר על השלטון? ומה לעזאזל צריך לעצור בעדי מלשרוף את המכונית שלך, אחרי שכבר הוכח שהיא פוגעת בבריאותי לפחות בשני אופנים שונים, בזמן שלא הוכח שהאנטנות הסלולאריות פוגעות במישהו?

ולמה אתה לא עונה לשאלה פשוטה אחד: יש לך סלולארי? כי מי שמחזיק מכשיר סלולארי ומתנגד לאנטנות סלולאריות, שבלעדיהן המכשיר אותו הוא מחזיק לא יכול לעבוד, הוא צבוע, אידיוט או שניהם ביחד. ויש בארץ הרבה יותר סלולארים מאנשים

פורסם

1.אתה מועדף ביגלל/מפני שאתה מממן וכו'

2.אלו הסיבות שאתה ואני והשאר מועדפים , מיכוון שלא בעל המפעל המזהם מממן אלא אתה אני והיא ( מפעל גם סלולרי )

3.אין כאן ניפנוף של סיסמה - יש כאן מציאות ואין יותר רציני ממציאות

4.המדינה זה אנחנו ולא גוף שולט אז המדינה חייבת לי מה שאני חייב לעצמי וזו איכות חיים במובן הרחב ביותר האפשרי של המילה

5.למדינה איכפת ממני כול עוד ההכנסה שלי לקופה גדולה מההוצאה עלי

6.אין דבר העוצר אותך מלעשות כול דבר - אלא שהנזק שיחיד גורם אינו שקול לנזק שחברה גדולה גורמת

7.ואני לא עונה לך כי זה לא לעניין - אישית אני בהחלט בעד קידמה ומאמין גדול בגזע האנושי אבל ממש כמו בדיון הזה אין טוב בלהוציא דברים מפרופורציה

ולא לכבד אדם ו / או ישוב באשר לזכותם להקים או לא להקים אנטנה ,זה לדעתי אחת מצורות הביטוי של קפיטליזם חזירי שבא לכפות את רצונותיו על מי שאינו מעוניין בהם . ועדיין אני מזכיר אין חוק אשר מחייב הקמה של אנטנה - כאשר יהיה, נוכל ודאי לומר שהאינטרס הכלכלי עקף את האינטרס האנושי . ( ממש כמו בחוקי ארדן - ועדיין אני חובש ורוצה לחבוש קסדה על האופניים וכנ"ל לגבי הווסט - זה לא דיון על נכונות החוק זה דיון על הפעלת המכשירים שבידיי המדינה )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים