עבור לתוכן

מה לעשות עם מחשבי פנטיום 2 ו3 לפני פח האשפה?

Featured Replies

פורסם

להלן 2 פרוייקטים שעשיתי עם מחשבי פנטיום 2 ו 3

תהנו!!

Img_0559.jpg

מדובר במחשב פנטיום 2 333 עם 32 מ"ב RAM כןכן 32.... הוא משרת מדפסת לייזר פרללית אינו מכיל דיסק קשיח והתוכנה נטענת מכונן 1.44!!!

חיסרון לא עובד עם מדפסות USB.

Img_0559.jpg

המחשב הירוק הינו הNAS מבוסס FREENAS מחשב פנטיום 3 866 עם 384 מ"ב מערכת הFREENAS עולה מDOK של 64מ"ב

Img_0561.jpg

ניתן לראות את הDOK מחובר באזיקון לרמקול ואת כרטיס הIDE PCI יש לציין שהמערכת לא עובדת עם הכרטיס של VIA שכולל 2 מחברי SATA וIDE 1

המחשב הלבן למטה הינו פנטיום 1000 עם 768 מ"ב זיכרון וכרטיס מטרוקס לעריכה אך עליו לא אפרט

פורסם

אישית? תרום למוזיאון! זה אנטיקות הדברים האלה!

וכהערת שוליים, מה לעזאזל? מיקרוסופט מפרסמת עם זומבים? בפרסומת למעלה כתוב לי "לעצור זומבים? בקלות! MicroSoft Forefront לפרטים נוספים לחץ כאן"

פורסם

פרוייקטים נחמדים מאוד , אישית המארזים האלה נראים בדיוק בגדול להסב אותם לאדניות לתבלינים וכד'..... :)

פורסם

יש משהו בדבריו של Xtazy-Mike... זה או שתתרום גם לאיזה גן ילדים נידח או משהו כזה או לפתחון לב, או ארגון כזה, אני חושב...

פורסם

יש משהו בדבריו של Xtazy-Mike... זה או שתתרום גם לאיזה גן ילדים נידח או משהו כזה או לפתחון לב, או ארגון כזה, אני חושב...

תתקין עליהם הפצת לינוקס מתאימה (בעיקר משהו לא כבד לפנטיום 2) והמחשבים יעבדו טוב לגן ילדים

פורסם

אני חושב שכוונת המשורר הייתה להראות מה אפשר לעשות עם המחשבים לפני שזורקים אותם.

אבל אם באמת הכוונה היא לזרוק, אני מוכן לתרום בית חם ואוהב ;D

פרוייקט יפה, אבל מה אם איזה smothwall או משהו נחמד לסגור ככה את העסק :xyxthumbs:

פורסם

קנה הראד דיסק ותעשה HTPC

פורסם

אני חושב שכוונת המשורר הייתה להראות מה אפשר לעשות עם המחשבים לפני שזורקים אותם.

:xyxthumbs:

גמני

אבל אני חושב שמחשבים בעלי P1/2 מקומם לא איתנו

אפשר למחזר את הפלסטיק

פורסם

בכמה אתה מוכר לי כל אחד מאלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים