עבור לתוכן

שאלה בקשר למשטרה

Featured Replies

פורסם

לאחר עיון :

אין ביכלל שום איסור בנושא אלכוהול מלבד תחת החוק לרישוי עסקים משמע שאדם יכול לצרוך אלכוהול ללא שום הגבלה ,

ההגבלה היחידה היא על העסק אשר מוכר אלכוהול אשר ידרש להיות בעל רישיון ושר המישטרה הוא הסמכות להיתיעצות בהקשר למטרות החוק ( בסעיף 2 להלן מכירת אלכוהול ).

החוק הזה מצוי תחת רישוי עסקים

נכון להיום התקנה / אוסרת על מכירה או הגשה של משקאות אלכוהולים למי שלא מלאו 18 ( זה השלט באדום ושחור אשר עסקים אשר מוכרים אלכוהול מחויבים לתלות במקום בולט - התליה הזו של השלט היא גם בהנחיית השר )

• תגובות 41
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הגשה זה בדיוק מה שעושים הקיוסקים כשאתה קונה שם.

אסור למכור לקטין אלכוהול זה הכל.

לקטין מותק לקנות אותו וגם לשתות אותו.

פורסם

לידיעת כולם: לכל אזרח מותר לעכב אותכם במידה והוא ראה, יודע או שיש לו חשד ללא ספקות שעברתם על החוק. אבל כמובן שזה רק לעכב עד שהמשטרה מגיעה, אסור לו לקחת אותם חצי מטר הצידה.

לא מדויק. למיטב ידיעתי, מותר לך לעכב אדם רק על עבירות מסוג "פשע" (עבירות שהעונש המרבי עליהן הוא 3 שנים ומעלה, כגון גניבה, רצח, אונס וכד'). אתה לא יכול לעכב מישהו כי ראית אותו חוצה צומת ברמזור אדום.

שניצל יש לי גם 2 חברים קרובים קוראים להם ".." ו"אנטר" נראה לי הם דומים לחברים שלך ".." = "," \ "אנטר" = "."

שימוש באנטר לסיום משפטים זה זוועה. זה קוטע את רצף הקריאה ומאוד לא נוח.

חוץ מזה, אני רואה שבסופו של דבר כן השתמשת בנקודות :)

פורסם

לפי מה שאני יודע, 'עיכוב' יכול לכלול כוח פיזי מתון בשביל שהמעוכב לא יחליט שלא בא לו להיות מעוכב. מישהו יכול לאמת \ להפריך?

------------------------------------------------

ואם כבר נכנסו לקטע של פיסוק, אנטר הוא לא בשביל לסיים משפט. אני מוצא את עצמי מחפש את המשך המשפט בשורה הבאה אם אני לא רואה נקודה.

אירוני- זה מה שקורה כשלומדים לקרוא \ לכתוב כמו שצריך. באינטרנט קשה לקרוא :-\

פורסם

לכל בנאדם, לא משנה באיזה גיל מותר לשתות אלכוהול

האיסור היחיד הוא מכירה והגשה למי שמתחת לגיל 18, שזה אותו דבר רק שהגשה הכוונה לפאבים מסעדות וכ'ו ומכירה זה בחנויות וקיוסקים

פורסם

לא מדויק. למיטב ידיעתי, מותר לך לעכב אדם רק על עבירות מסוג "פשע" (עבירות שהעונש המרבי עליהן הוא 3 שנים ומעלה, כגון גניבה, רצח, אונס וכד'). אתה לא יכול לעכב מישהו כי ראית אותו חוצה צומת ברמזור אדום.

יש מצב שאתה צודק. אני לא זוכר באיזה חוק זה נקבע, אחרת הייתי בודק...

פורסם

ספר החוקים של מדינת ישראל – ויקיטקסט

(javascript:void(0);

javascript:void(0);לא מצליח להכניס קישורספר החוקים של מדינת ישראל – ויקיטקסט'>http://he.wikisource.org/wiki/%D7%A1%D7%A4%D7%A8_%D7%94%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D_%D7%A9%D7%9C_%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%AA_%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C

תודה

פורסם
  • מחבר

ספר החוקים של מדינת ישראל ויקיטקסט

javascript:void(0);לא מצליח להכניס קישור)

תודה מצאתי שם דיי מה שאני צריך..

פורסם

ספר החוקים של מדינת ישראל ויקיטקסט

javascript:void(0);לא מצליח להכניס קישור)

למה אתה מנסה לגרור את הכפתור של הוספת הקישור לתוך חלון הטקסט, במקום פשוט ללחוץ עליו.....? :screwy: :s05:

פורסם

איזה חוקים ואיזה נעליים תילך כימעט לכל חנות לא משנה איפו בארץ ותמיד לייד המוכר יש תשלט הזה שאומר אסור לימכור אלכוהול לילדים מיתחת לגיל 18 ואז פיתאום בא איזה ילד בן 14 וקונה סיגריות או וודקה ואל תגידו שלא ראיתם דבר כזה כי אני לא מאמין

פורסם

ומי אמר שבגלל שבכל זאת מוכרים לקטינים זה חוקי?

פורסם
  • מחבר

שוטר.

תפסו אותנו עם בקבוקי שתייה , השוטר חשב שמגיל 18 מותר לשתות הוא רצה להחרים לנו את הבקבוקים אבל אז הוא דיבר עם המוקד שם שלהם ואמרו לו מותר להם לשתות מגיל 16. אם מתחת ל16 מחרימים. ואם לא קנו את זה מהעיר אז אין מה לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים