עבור לתוכן

שאלה בקשר למשטרה

Featured Replies

פורסם

נגיד עשינו רעש והזמינו אליינו משטרה ואז היא אמרה לנו ליהיות בשקט ואז היא הלכה להגיד לקבוצה אחרת ליהיות בשקט ובדיוק בא ילד שלא היה שם ואז הוא דיבר בקול ואז בדיוק המשטרה באה ואמרה לו בוא לתחנה ובלי אזהרה אפילו.. מותר לה?

והאם חייב שההורים שלו ישחררו אותו או שאפשר מישהו בן 18 שישחרר אותו?

ומזה איזה שוטרים מניאקים מותר להם ככה לקחת מישהו בלי לדבר איתו פשוט לקחת ולא לשמוע את הצד שלו?

ותגידו זה נכון שאם השוטר בלי כובע \ עם נעליי ספורט \ החולצה שלו לא בתוך המכנס אז הדו"ח שהוא רושם לא תקף? שזה תחת הסעיף של לא תילבושת מלאה?

האם אפשר איכשהוא להתנער משוטרים כאלה?

למשל פעם לקחו אותי לתחנה ולא היה לי מושג אפילו מה עשיתי לא אמרו לי מה עשיתי פשוט באו לקחו אותי לתחנה לא הראו לי תעודת שוטר לא אמרו לי במה אני מואשם ואפילו השוטר לא רצה לדבר איתי ואפילו לא רצה להתחשב בזה שיש לי זכוכית תקועה ברגל ובקושי אני הולך.. ואז הוא התחיל לדבר כל מיני מיליםי גסות שנסענו לתחנה(אמרתי לו שיש לי זכוכית ברגל ואז הוא עושה לי זה אפילו לא מזיז לי את השערה של הביצה וכל מיני דברים כאלה) ולקח לי את הפלאפון..

בסוף איזה אחד שאני מכיר מהתחנה שיחרר אותי והם לא אמרו לי אפילו על מה לקחו אותי ושהוא לקח אותי לניידת הוא תפס לי בזרועה בכוח.. מה יש לעשות נגד המטרידנים האלה? יש מקום לתביעה? אפילו לא קראו להורים שלי (אני מתחת ל18) ואני לא זוכר את השמות שלהם כי הייתי שיכור. אבל זוכר פרצופים.

• תגובות 41
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נגיד עשינו רעש והזמינו אליינו משטרה ואז היא אמרה לנו ליהיות בשקט ואז היא הלכה להגיד לקבוצה אחרת ליהיות בשקט ובדיוק בא ילד שלא היה שם ואז הוא דיבר בקול ואז בדיוק המשטרה באה ואמרה לו בוא לתחנה ובלי אזהרה אפילו.. מותר לה?

ומזה איזה שוטרים מניאקים מותר להם ככה לקחת מישהו בלי לדבר איתו פשוט לקחת ולא לשמוע את הצד שלו?

ותגידו זה נכון שאם השוטר בלי כובע \ עם נעליי ספורט \ החולצה שלו לא בתוך המכנס אז הדו"ח שהוא רושם לא תקף? שזה תחת הסעיף של לא תילבושת מלאה?

למשל פעם לקחו אותי לתחנה ולא היה לי מושג אפילו מה עשיתי לא אמרו לי מה עשיתי פשוט באו לקחו אותי לתחנה לא הראו לי תעודת שוטר לא אמרו לי במה אני מואשם ואפילו השוטר לא רצה לדבר איתי ואפילו לא רצה להתחשב בזה שיש לי זכוכית תקועה ברגל ובקושי אני הולך.. ואז הוא התחיל לדבר כל מיני מיליםי גסות שנסענו לתחנה(אמרתי לו שיש לי זכוכית ברגל ואז הוא עושה לי זה אפילו לא מזיז לי את השערה של הביצה וכל מיני דברים כאלה) ולקח לי את הפלאפון..

בסוף איזה אחד שאני מכיר מהתחנה שיחרר אותי והם לא אמרו לי אפילו על מה לקחו אותי ושהוא לקח אותי לניידת הוא תפס לי בזרועה בכוח.. מה יש לעשות נגד המטרידנים האלה? יש מקום לתביעה? אפילו לא קראו להורים שלי (אני מתחת ל18) ואני לא זוכר את השמות שלהם כי הייתי שיכור. אבל זוכר פרצופים.

FFS .. ואתה עוד רוצה לתבוע אותם? :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה אני זוכר את הפרצופים שלהם..

לא בעיה לדעת את השמות

הם אפילו לא לקחו אותי בנידת משטרה אלה בנידת של הפיקוח עירוני

אחד היה שוטר ואחד היה מהפיקוח..

את זה מהפיקוח אני יודע מיזה

ואת זה מהמשטרה לא בעיה לדעת מיזה..

ואסור ליהיות שיכור?

לאדע אם לתבוע רוצה להתלונן עליו שיכנסו בו חזק.. מה הוא חושב שזה קייטנה פה עושה מה שבא לו.. :pissed:

פורסם

אני לא בטוח במה שאני אומר ואני אשמח אם מישהו יתקן אותי.. אבל לפי מיטב ידיעתי:

לקחת אותך סתם אי אפשר.. צריכים להודיע לך למה אתה מעוכב.. להביא סיבה ואז הם רשאים לעכב אותך בתחנת המשטרה למשך 10~ שעות משהו כזה לא זוכר בידיוק או 24 שעות

בקשר להורים אני לא יודע

בקשר ללבוש אני לא בטוח... כי שוטר שגם לא בתפקיד יכול לעשות את זה...

לא חובה להראות תעודת שוטר כל עוד השוטר לבוש בבגדי משטרה.. רק עם הוא על אזרחי הוא חייב להראות תעודת שוטר...

אבל אתה ראשי לבקש ממנו תעודה מזהה.. והוא מחוייב על פי החוק להראות לך אותה

השוטר לא חייב לדבר לך אחרי שהוא אמר לך למה אתה מעוכב... אבל במקרה שלך שהוא לא הסביר לך זה כבר בעיה

אתה ראשי לבקש טיפול רפואי בו במקום והם מחוייבים לספק לך איזשהו טיפול...

לקחת את הפלאפון אני חושב שמותר.. כי אתה מעוכב וזה...

בכוח סביר מותר לו להישתמש

אבל לקרוא להורים אני חושב שמחובתם הייתה לעשות את זה.. היות ואתה קטין

ותמיד יש את מח"ש שאתה יכול לפנות אליהם בקשר לזה... אבל לא ניראה לי שהם ממש יטפלו בזה רציני.. למרות שיש מצב שיזמינו אותם ואותך לתת עדות ואם הם יראו שההיתנהגות באמת הייתה בילתי הולמת הם ינקטו בצעדים

נ"ב... כמו שאמרתי.. לא בטוח בקשר לרוב הדברים.... אם מישהו יכול לאמת או לתקן.. אני אשמח

פורסם

בוא נגיע לחקר האמת מתימצות ההודעה שלך.

ובכן...עשיתם רעש וניסיתם להתחכם עם השוטרים, כי אתם גברים :yelclap:

שתיתם אלכוהול (ובטח גם עישנתם) וכל זאת כאשר אתם מתחת לגיל 18, כי אתם גברים :yelclap:

מדבריך עולה כי לפחות אתה כבר ביקרת בתחנת המשטרה, מהצד הלא נכון של הדלפק, כי אתה...גבר? :screwy:

אני לא מאמין למילה ממה שאתה אומר, ויש לי הרושם שאתה לא תמים כמו שאתה מנסה להציג את עצמך.

זכוכית ברגל...פחחח כן...בטח ::)

אני צופה לך עתיד...

פורסם
  • מחבר

כולם שם עשו רעש אין לנו מה לעשות במודיעין העירייה לא דואגת

מותר לשתות אלכוהול מגיל 16 אפילו שוטר שתפס אותנו עם בקבוקים דיבר עם המוקד שלו והוא אישר לנו ללכת

למה נראה לך שאני אוהב לבקר בתחנת משטרה ולמה נראה לך זה אומר לצאת גבר אם הייתי במשטרה?

הזכוכית ברגל כי הייתי יחף ונכנסה לי הזכוכית לא באותו היום יומיים לפני ולא היה תור לכירורג שיעשה לי ניתוחון ויוציא לי את הזכוכית כי היא חדרה דיי עמוק שאיאפשר להוציא אותה עם פינצטה.

אם באת להגיד לי כמה שקרן אני וכמה גבר אני אז אני לא רוצה לדעת מזה אין לי פה מול מי לעשות פוזות

אם עוד מישהו רוצה להגיב לי כמה אני גבר אז לא פה. תשלחו לי הודעות פרטיות עד שנה הבאה כמה שאני גבר כי אתם חושבים שאני מתלהב מזה שביקרתי בתחנה.

לעשן? אתה מתכוון סיגריות? או חומר אחר? כי אם חומר אחר לאדע מה אתה רוצה להגיד בזה כי אף פעם לא עישנתי סמים.

פורסם

כשתופסת אותך מישטרה או משהו כזה תיתנגד למעצר כאילו תגיד להם על מה אתם עוצרים אותי ותן להם להבין שלא מעניין אותך מה הם אומרים ואז הם יענו לך על השאלות שלך וכשה הם מתחקרים אותך על תגיד להם כלום תתחיל לזבל להם תשכל זה יוביל אותך לשני דברים או לזה שימעס להם לחקור אותך או שהם יתנו לך מכות והכי חשוב כשה הם מתחקרים אותך תקליט תשיחה למה כי עם השוטר יאשים אותך במשהו שאתה לא השם בו תוכל אחר כך לידפוק אותו עם יקרה לך דבר כזה אני מבטיח שעם תגיד לשוטר אחרי תחקיר כזה שאתה היקלטתה תשיחה הוא אפילו ימצוץ לך ת**ן בעד שתימחוק תשיחה עם זאת שיחה שקשורה לסמים או למשהו ממש חשוב וכשה אתה בתחנה תיתבכיין להם שהם יסיעו אותך הביתה זה עוזר תאמיין לי אני מדבר מי ניסיון

פורסם

כשתופסת אותך מישטרה או משהו כזה תיתנגד למעצר כאילו תגיד להם על מה אתם עוצרים אותי ותן להם להבין שלא מעניין אותך מה הם אומרים ואז הם יענו לך על השאלות שלך וכשה הם מתחקרים אותך על תגיד להם כלום תתחיל לזבל להם תשכל זה יוביל אותך לשני דברים או לזה שימעס להם לחקור אותך או שהם יתנו לך מכות והכי חשוב כשה הם מתחקרים אותך תקליט תשיחה למה כי עם השוטר יאשים אותך במשהו שאתה לא השם בו תוכל אחר כך לידפוק אותו עם יקרה לך דבר כזה אני מבטיח שעם תגיד לשוטר אחרי תחקיר כזה שאתה היקלטתה תשיחה הוא אפילו ימצוץ לך ת**ן בעד שתימחוק תשיחה עם זאת שיחה שקשורה לסמים או למשהו ממש חשוב וכשה אתה בתחנה תיתבכיין להם שהם יסיעו אותך הביתה זה עוזר תאמיין לי אני מדבר מי ניסיון

:lol: :lol: :lol: :lol:

הכי הכי הרג אותי "וכשה הם מתחקרים"... :lol:

תת רמה.. מה הפלא שאתה מדבר "מי ניסיון".... ::)

פורסם

כל עניני הלבוש זה חרטא תצאו מזה..

חוץ מזה אני לא הייתי נותן בחיים לאף בן אדם לקחת אותי בלי להראות לי תעודת שוטר..

ואם הוא גנב בגדים של שוטר מחבל כביסה ועכשיו הוא רוצה לחטוף אותי?(ברור שזה שטויות אבל מותר להתנגד..)

פורסם

:lol: :lol:

יש לך עוד פניני חכמה כאלה (שאני בטוח ללא ספק שהם יעזרו מאוד בשעת הצורך ::)) ?

אולי משהו כמו:

גבר אחי תשמה לי טוב טוב כשה הם שמים אותך בכלא בתא עים עוד שתי ג'לובים מרוקאים אחד קוראים לו מורדוך והשני קוראים אותו זגורי תגיד להם שאתה מכיר אותי ואולי הם לא ייאנסו אותכה ויפתחו לך תתחת כי הם זוכרים אותי טוב טוב מכירים אותי תגיד להם שיעזבו אותך למה עים לא אני יחרווד להם תצורה תשמע לי אני יודעה מה אני אומר

פורסם

LOL, יחרווד... :lol:

פורסם

על טיטן לשותרים הדפוקים העלה לטפוש אותחה! סטם חבורע של מפגרים...

בחיים לא ראיתי כל כך הרבה שגיאות...

בחייכם, תלמדו קצת להתנהג, ותלמדו המון איך לכתוב...

אחי אם אתה מתחת לגיל 18... אין לי בעיה שתשתה קצת... תהנה, גם אני עשיתי את זה.

אבל להשתכר ולעשות פרצופים מול השוטרים? תהיה כצעט יותר כחם...

פורסם

אם בא עליך שוטר בלי כובע אז אתה יכול לבטל קנס, עכשיו הקטע זה שאמא של חבר טוב שלי שהיא שוטרת ותיקה אמרה לי את זה.

פורסם
  • מחבר

פרצופים?

לא היתנגדתי לו אפילו הוא בא תופס אותי

ושלא תחשבו שאני איזה ערס ששם מזרחית על פול ווליום ב2 בלילה עם ההונדה סיוויק עם הנאונים מתחת שכל שני וחמישי אני נמצא בחקירות.

זה סתם דופק את הערב שלוקחים אותך\את חבר שלך לתחנה על משהו שלא עשית סתם כי אין להם את מי לקחת.

אבל הם חייבים לתת אזהרה אז אני רוצה לדעת פשוט מה הצעדים הנכונים לתקשר עם השוטרים שלא יעשו לי שהיתנגדתי ללכת עם השוטר כי הוא סתם לקח אותי על "רעש" שזה רחוק מבתים. אני גר מול האיזור שעושים רעש אבל בכלל הרעש לא מגיע לבתים הם סתם תופסים אותנו בפינות.

רצינו גם לנסוע לאנשהוא ועיכבו אותו בתחנה איזה שעה וחצי עד שההורים שלו באו..

אז חייבם הורה או שאפשר פשוט מישהו מעל 18?

שניצל יש לי גם 2 חברים קרובים קוראים להם ".." ו"אנטר" נראה לי הם דומים לחברים שלך ".." = "," \ "אנטר" = "."

ודי כבר עם הספאם פה בקשה כמה אפשר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים