פורסם 2003 במרץ 2022 שנים יש לי כרטיס מסך GF4 TI 4800SE את השאר ה מחשב אפשר לראות הפירוט מחשב.הבעיה אצלי זה שבמשחקים הצללים הם בעלי פסים מוזרים ומהבהבים כל הזמן בקיצור מאוד מוזר, אני משתמש ב דרייבר 43.00 ואותה הבעיה גם הייתה ב דרייבר 42.68(נראה לי שזו הגירסא) זה כבר בשניי משחקים הראשון היה SPLINTER CELL ו עכשיו אני רואה שזה אותו דבר גם ב BLACK HAWK DOWN.תעזרו בבקשה.תודה מראש.
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים גם לי הייתה בעיה כזאת בSC ונפתרתי ממנה על ידי התקנת דרייברים מהדור הקודם, משמע 3x.xx ואחרי זה הכל נראה פיקס.
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים יש לי את אותה הבעיה בספלינטר סל.עדיין לא פתרתי אותה :-\ודרייברים מתחת ל 40 יורידו את הביצועים...
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים מחבר איזה עצבים עם הבעיה הזו בSC לא היו שמים לב אליה כמעט מכיוון שהמשחק כולו כמעט בחושך אבל ב BLACK HAEK DOWN רואים את זה כל הזמן אני לא יודע מה לעשות בחייאת חברה תעזרו.ולגבי הדרייברים אני לא יכול לרדת בגירסא מתחת ל 42 מכיוון שהוא לא מזהה לי את הכרטיס אז כי יש לי כרטיס חדש יחסית.תודה מראש
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים אולי תנסו להשתמש בדרייבר WHQL מאושר - 41.09 שניתן להוריד באתר של Nvidia ?אצלי הספלינטר סל עובד בלי בעיות כלל .
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים 41.09 הם ל WHQL. ומורידים לי את הביצועים בצורה משמעותית.אני משתמש ב 40.72, שהם כן WHQL...
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים לגבי הספלינטר סל , גם אצל חבר שלי שיש לו GEFORCE TI 4200 ASUS יש את הבעיה של הצללים התקנו כמעט כל דריור אפשרי ושום דבר לא עזר לבסוף הגענו למסקנה שיש להוריד את רמת הפירוט של הצל לכדי מינימום באפשרוית המסך של המשחק ,אז הכל יעבוד חלק , עוד דבר תנסה להוריד עדכון של ספלינטר סל שמעתי ששם תקנו את הבעיה של הצללים !!
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים מחבר שיחקתי במשחק גיסא המעודכנת ובכל זאת הייתה הבעיה.יכול להיות שזו בעי בכרטיס המסך שלי? או שלא סביר כי אז לכולנו הכרטיסים אמורים להיוד דפוקים, אבל חייב להיות לזה פרון כלשהו מכיוון שזה מעצבן נורא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.