עבור לתוכן

מחפש מסך למשחקים (כמעט סגור על 22) למערכת חדשה.

Featured Replies

פורסם

היי. חיפשתי בפורום כאן קצת מידע על מסכים, הבעיה שכל מה שמצאתי היה דרישה למסכי 22 אינץ עד 1800-2000 שקל.

הבנתי שאין פנאלים איכותיים נכון לעכשיו לגודל זה של המסכים.

מסך ה 24 של DELL שהמליצו עליו הרבה כאן, הוא יקר מאוד, אנשים לוקחים אותו גם כטלויזיה

אבל בדיוק מעל שולחן המחשב שלי תלויה פלזמה 42 , ככה שאין לי צורך שמסך המחשב יהיה טלויזיה או לראות סרטים

המחשב הוא למשחקים בעיקר, ומסך 24 כמה כיף שזה יכול להיות ,גם יהיה בעייתי להריץ משחקים על רזולוציה כזאת (אולי לא היום, אבל בשנה הקרובה כן)

תוסיפו לעובדה שהוא יקר משמעותית מ 19-22 , ושאני לא צריך טלויזיה או לראות בו סרטים.. - בקיצור לא חשבתי שהוא הכי מתאים לי.

19-20 נראים לי מאוד קטנים. אני עובד במחסני חשמל, במחלקת המחשבים יש לי כאן מולי מעל 15 מסכים 19 אינץ

וכמה 22..

19 באמת נראה קטן.

יש לי כאן את ה 226 של סמסונג, הבעיה שהמחשב (עגלה) לא מסוגל להריץ את המסך ברזולוציה שלו, וגם ככה הכל עובד על מפצלים אז אין לי מדד לאיכותו.

בכל מקרה , התקציב עומד על 2800 שקל. קיים מסך 22 שאפשר להגיד שהוא איכותי? אין לי בעיה להגיע ל 3K אם יש משהו שהוא באמת טוב.

כמו שאמרתי - אני לא רואה סרטים על המסך הזה ולא מחבר אותו כטלויזיה.

בקיצור, קיים משהו טוב יותר מה 226 של סמסונג? תכפילו את המחיר שלו ... יש טוב יותר?

פורסם

אם אתה יכול להשיג סמסונג971P ולחבר אותו למחשב ללא מפצל ברזולוליה טבעית (1280X1024) אז תוכל להתרשם ממסך איכותי.

אין מסכים איכותיים בגודל 22" כך שאם תרצה מסך איכותי ואינך יכול להגיע למחיר 24" איכותי אז תצטרך לרדת ל20".

כמובן שתוכל לבחור מסך 22" לא איכותי, אבל אז ההמלצה שלי היא לבחור את המסך שהכי נראה לך.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא במילה "איכותי" .

מה זה לא איכותי? מה זה איכותי?

2 אינץ זה המון , במיוחד בשבילי.

השאלה העיקרית כאן היא האם שווה לאבד 2 אינץ בשביל קצת (?) יותר איכות.

אני בטוח ארגיש +- 2 אינץ במסך. מצד שני אני ממש לא בטוח שאני באמת אהיה מסוגל להבדיל בין האיכותי ללא איכותי.

חבל שאין מקום קרוב אלי שאני באמת אוכל לראות את שני המסכים כדי להבין עד כמה הפער באיכות בינהן.

אני פשוט חושב שאם הסמסנוג או בכלל ה TN לא היו איכותיים , אנשים לא היו קונים ולא ממליצים עליהם.

אם מסתכלים מלמטה על פנאל TN אז המסך חשוך , או'קי.. אבל אני יושב על הכיסא מול המחשב.

כמו שאמרתי, בשביל סרטים וטלויזיה יש לי את הפלזמה.

חשבתי פשוט שאם אני אעלה את התקציב מעל 2500 אפילו , יהיה איזה מסך 22 שהוא באמת איכותי כמו ה 20\19

פורסם

כל אחד ומה שמתאים לו. ה-2 אינץ' של ה-22" לא נותנים לך יותר שטח עבודה, כי הרזולוציה נשארת אותו דבר. מצד שני, בגלל זה הפונטים ייראו יותר גדולים ב-22" ויש אנשים שזה חשוב להם.

TN נהיה חשוך כשרואים מלמטה ובוהק כשרואים מלמעלה. אפילו כשאתה יושב מולו, הצבעים לא אחידים בחלקים שונים של המסך וזה מעצבן מאוד לפעמים.

ספציפית למשחקים - TN זה בסדר, כי באמת במשחקים אתה תמיד יושב באותו מקום, באותו מצב, אז בעיית הזוויות לא כ"כ קריטית, ואתה גם פחות שם לב לשינויים בגוונים, כי אתה שקוע במשחק.

השאלה למה אנשים קונים TN? כי זה זול וזה מה שדוחפים להם. למה זה מה שדוחפים להם? כי זה זול וזה מה שאנשים יקנו. יש פה מעין מעגל שמה מניע אותו זה רק המחיר הנמוך.

לך תסביר לאדם הפשוט שלא מבין או שלא אכפת לו למה הוא צריך להוציא 2500 ש"ח על מסך 20" כשעומד לידו מסך 20" ב-1600 ש"ח? רוב האנשים ילכו על הזול, בגלל זה גם לא משתלם להחזיק מסכים טובים בתצוגות, ובגלל זה אנשים גם כמעט לא נחשפים למסכים האיכותיים. שוב יש פה מעגל.

שורה תחתונה - לשימושיך מסך 22" TN יהיה בסדר גמור, כי אתה מבין את היתרונות והחסרונות ומקבל החלטה מושכלת. מה לעשות, אין 22" איכותי בשלב זה, ולכן לא משנה כמה תעלה את התקציב - לא תמצא.

אז קנה את ה-SAMSUNG 226BW או את ה-LG 226WTQ ב-1600-1800 שקלים, ובשאר - פנק את עצמך במשהו אחר.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהבנת בדיוק את הראש שלי..

בתור אחד שהשימוש העיקרי הוא משחקים\עבודה כללית על המחשב

עם 0% סרטים ו0% טלויזיה

2 אינץ יהיו יותר משמעותיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים