פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחשב חדש מחובר באמצעות חייגן ללא ראוטרמנסה להפעיל את האמיול והוא מראה רק 4 שרתים וכאשר הוא מנסה להתחבר הוא לא מצליח רושם DEAD SERVERלמרות שבפועל השרתים תקינים גם לאחר עדכון רשימת השרתים אין הצלחה בהתחברותיש לציין שהפיירוול פתוח הפורטים פתוחים וגם הוחלפו מספר פעמיים על מנת לבדוק בעיה בהםבדקתי באמצעות האמיול האם יש בעיה כלשהי בפורטים והכל היה תקין כולם פתוחיםניסיתי להוריד גירסה נוספת ושוב אותה הבעיהמישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה??
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים זאת לא בעיה אצלך - השרתים באמת מתים.נסה להתחבר ל-Razorback 3.084.110.154.138:5773
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר אני אנסה אבל בכל זאת לא נראה לי שזו הסיבה מכיוון שגם אם אני עושה עדכון לרשימת השרתים הוא מראה לי שכל הרשימה שיש בה עשרות שרתים שהם מתים....
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים תעדכן את השרתים אם הכתובת הזאתhttp://www.esel-paradies.de/server/best/server.met
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר טוב מחר אני אקפוץ לחבר שיש לו תבעיה ואני אראה אם היא נפטרה למרות שאני ממש בספק מכיוון שכבר עשיתי זאת מקישור אחר שגםאמור להיות תקין
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים ואני כל הזמן חשבתי שזה בעיה שלך ולא של מישו אחר בכל אופן סמוך עליי יעבוד 100% אם הרשימת שרתים שהבאתי אלא אם הוא משתמש בפירוול שלא הוגדרה כראוי
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר אני מקווה שאכן זו הבעיה אבל כמו שאמרתי הסיכוי אפסי מכיוון שכבר עשיתי עידכון שכזה רק מאתר אחר ... ואני כל הזמן חשבתי שזה בעיה שלך ולא של מישו אחר הבעיה שלו זו הבעיה שלי ;D
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים אני לעומתך מצליח להתחבר והכל אבל לא מצליח לקבל שום תוצאות בחיפוש[אפילו לא על הערך "sex" ! ]
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים אני לעומתך מצליח להתחבר והכל אבל לא מצליח לקבל שום תוצאות בחיפוש[אפילו לא על הערך "sex" ! ] זה סביר להניח בעיה ספציפית באימיול/מוד שאתה משתמש קרה לי פעם
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים אני לעומתך מצליח להתחבר והכל אבל לא מצליח לקבל שום תוצאות בחיפוש[אפילו לא על הערך "sex" ! ] אצלי זה ככה רק בכמה שרתים (לדוגמא usenext.to), אבל באחרים זה בסדר גמור (למשל razorback 3.0).
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים אני לא מבין משהו,המשטרה הבלגית פשטה על השרתים של RAZORBACK,אז נראה לי לגיטימי שאני לא מצליח להתחבר לאף אחד מהם,אבל עכשיו אני שומע שאנשים מתחברים אליהם, ואצלי זה פשוט לא נותן לי, לאף אחד מהםאני בXTREME מוד, עד לפני כמה שבועות הכל היה טס, אבל זה מתחיל להיות בלתי נסבל,אני מחובר ב012, יכול להיות שגם אצלם היו לאחרונה שינויים מעבר לזה שהיא גם ככה חרא?אני עם חיבור 1.5/0.5, עד היום הכל היה מוריד לי במהירויות ממש גבוהות בגלל הקרדיט, אבל עכשיו, כלום, הכל זוחל :'(יש למישהו פיתרון חוץ מלעבור ספקית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.