פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים שלוםקניתי מערכת קירור של ARCTIC COOLER - FREEZER PRO 7 על המערכת קרור יש משחה טרמית ... רציתי לדעת אם פרט אליה אני צריך גם לשים על המעבד עוד משחה או שזה מספיק.וגם אם תוכלו לעזור לי בכך שתאמרו לי אייך לנקות את המעבד מהמשחה הקודמת.בחנות הביאו לי ספוג גס לנקיון.תודה.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים תנסה עם הספוג, אם הוא לא עוזר אז בעדינות תשתמש עם ריכוז גבוהה של אלכוהול.אם יש לך חומר טרמי על ההיטסינק אין צורך למרוח גם על המעבד.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר שלוםהרכבתי את המערכת קרור ואלו הטמפ' אשר נצפו בתוכנת EVERESTהאם טמפ' אלו תקינות?.תודה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים איזה מעבד ואיזה כ.מסך יש לך?תבדוק את המעבד במאמץ של לפחות 10 דקות עם PRIME גרסא 25
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים סבבה, תוריד את ה PRIME95 בגרסא האחרונה:http://majorgeeks.com/Prime95_d4363.htmlותריץ בבדיקה של LARGE FFTS או מה שרשום לידו למטרות חימום מקסימלי.תריץ ככה 10 דקות, תראה לאיזה טמפ' מקסימלית המעבד מגיע.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר לאחר הפעלה של כ 10 דקות נצפו הטמפ' הבאות:עריכה:יש לציין שברקע עבדו : תוכנת הורדה, סקייפ, אקספלוררהאם הטמפ' אופטימליות?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.