עבור לתוכן

איזה משחת שיניים הכי מלבינה באמת?

Featured Replies

פורסם

אני חושב שהפעולה שהרופא שיניים עשה ב70 שקלים הוא ניקוי חיצוני של כתמים על השיניים.

לאנשים שיש להם שיניים שהן לא לבנות מטבען הטיפול הזה לא יהיה כל כך יעיל.

אני ניסיתי את הבקבוקון להלבנה והוא היה בסדר, כי אם לא הייתי מרוצה מהתוצאות (בקושי ניתן להבחין).

אחר כך ניסיתי את המדבקותשל קולגייט והן היו מצוינות!

תוך כמה ימים אפשר לראות שינוי ואחרי שמסיימים את החבילה אפשר לראות שינוי של ממש בצבע השיניים.

אני חושב שהחומר הפעיל בבקבוקון ובמדבקות הוא דומה, אבל המדבקות מגינות מפני הרוק והלשון שלך, כך שהחומר נשאר כל הזמן על השן (כמובן עד שמסירים את המדבקה ושוטפים את הפה).

הן באות באריזה שמותאמת לחלל הפה העליון (מכסה בערך את 6 השיניים הקדמיות - 3 מכל צד) ואת חלל הפה התחתון. הטיפול הוא שתי מדבקות ביום, שצריך להיות עם כל אחת חצי שעה. זה קצת מטריד להתעסק עם זה לפחות שעה ביום אבל התוצאות שוות את זה.

שים לב שהשיניים שלך יהיו מאוד רגישות לשינויי חום/קור בזמן וקצת לאחר הטיפול, כך שאם אתה שותה הרבה משקאות חמים או קרים, תכין את עצמך.

יחסית למחיר של המוצר, התמורה היא מצוינת וחוסכת טיפול הלבנה אצל רופא שיניים שעולה גם פי 10 יותר.

מאיפה אני משיג המדבקות של קולגייט?

פורסם

בהיזדמנות זאת אני רוצה להמליץ לכל חברי הפורום, על משחת שיניים שהיא מס' 1 ולמעשה המשחה הטובה ביותר שקיימת בכלל.

ללא חומרים חימיקלים, כולה מיוצרת מצמחים, יש בתוכה גרגירים מיקרוסקופים שעושים פוליש לשיניים ומלבינה אותם לאחר כמה ציחצוחים.

מרעננת ומחטה את חלל הפה בצורה שאף משחה אחרת לא מצליחה. צריך להתרגל לטעם, אחרי שמתרגלים קשה לעבור למשחה אחרת.

המשחה נקראת - Parodontax יש כמה סוגים ממליץ על הג'ל עם פלואוריד עם הפסים הכחולים.

למי שמהסס תשאלו רופאי שיניים...

ניתן להשיג בבתי מרקחת וסופרפארם

אני כבר שנים עם פרדונטקס, לפי מה שהבנתי זה יותר לחניכיים רגישות, אבל בהחלט משחה מעולה.

קשה להתרגל למשחה אחרת לאחר שמתרגלים אליה. בהתחלה חשבתי שהטעם שלה מוזר ומלוח מאוד, אבל עם הזמן ממש אהבתי. ועכשיו זה המשחה היחידה בשבילי.

נ.ב. נשמע טוב המדבקות הללו, כמה הם עולות בשורה התחתונה.??

פורסם

* צונזר לטובת משתמשי HW *

פורסם

אתה לא רציני נכון?

פורסם

גגגגגגגגגגגררררררררעעעעעעעעעפפפפפפפפפפפפססססססססססססססססס....

אני מתנצל, הבועות...

פורסם

רוב המשחות המלבינות פשוט עושות לך את החניכיים אדומות במקצת וזה גורם לך תחושה לא נכונה של לובן בשיניים...

לגבי פרודנטקס לא יודע כי אף פעם לא שמעתי עליה, אבל אפשר לנסות.

לגבי הלייזר לשיניים וכל ההלבנות היקרות והמלאכותיות האלו, לייזר גורם לך רגישות יתרה בשיניים לחום ולקור בשניה שאתה מסיים את הלייזר.

הרבה המליצו שלא כדאי...אבל לך תדע.

כנ"ל לגבי הטיפקס הזה וכל השאר, כנראה שבשביל שיניים לבנות היום תצטרך להקריב קצת רגישות בשיניים!

פורסם

לא..בבקשה רק לא זה !!

אתם לא יודעים מה זה הפרדונטקס הזה !!

איזה פעם אחת נגמרה לי הקולגייט אז צחצחתי עם הרעל עכברים הזה..

שמעו, אחרי 5 שניות של ציחצוח הבאתי כזה שפריץ כל המראה הייתה ניראית כאילו שימשה לתפאורה ב- KILL BILL...

99% שהמשחה הזאת לא עד כדי כך טובה שהיא שווה את העינוי הזה..

ואני לא מפונק, אני אוכל חריף ודברים מלוחים מאוד והכול אבל זה..פףף.. איך אומרים.. "השם ישמור !"

פורסם

אני "אובחנתי" כבעל רגישות בחניכיים, והרופא שיניים אמר שמעכשיו יש לצחצח רק עם פרדוטנקס... זאת משחה עם טעם זוועתי(ולי יש עוד את "הנוסחא עם הטעם המשופר"!) אבל... מתרגלים... עד כדי כך מתרגלים שמשחות אחרות ממש מגעילות אותי עכשיו.

אז כן, בציחצוחים הראשונים זה זוועתי בצורה בלתי נסבלת, אבל מתרגלים.

אה, ואין לה שום קשר להלבנת שיניים.

גם אני מחפש משהו להלבנת שיניים, נראה לי אני אתן למדבקות האלו ניסיון.

כתבה של "נענע" בנושא הלבנת שיניים(מלפני שנה, אבל עדיין רלוונטי(נראה לי)):

http://mymoney.nana10.co.il/Article/?ArticleID=379407&sid=130

פורסם

פרודונטקס אכן משחה מגעילה, אבל מתרגלים אחרי כמה פעמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים