עבור לתוכן

מארז איכותי ומקורר.

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מארז טוב ואיכותי שיהיה מקורר טוב (יש לי AND2000),כדי שבקיץ לא ייצלה לי המחשב.

יש לי כמה אפשרויות והייתי רוצה שתחוו דעות והסברים על כל אחד מהם כי אני ממש חדש בעסק.

1 Enermax FS-710 Case (P/S not included) NIS 451.20

2 Thermaltake Xaser II 5000 Plus Tower Case (P/S not included) NIS 591.22

3 Antec High Performance 1080 AMG Case (P/S not included) NIS 676.80

פורסם

שלושה מארזי Midi-Tower. הראשון הוא מאוד ממוצע. זהו אותו מארז כמו הAX-01BD, סדרת הדראגונים הפשוטה של Chieftec.

שני המארזים האחרים דיי משתוים, גם במחיר וגם בתמורה למחיר. שניהם עולים 119$ ב-Directron. שניהם מאווררים בצורה טובה, למרות שה-Antec מגיע עם שלושה מאוררים לעומת ה5 של ה-Xaser. לשניהם כניסת IEEE1394 Firewire בחזית, לשניהם פח SECC בעובי של 1mm, שני כניסות USB מהחזית, עשרה כוננים אופטיים (4x5.25,2x3.5,4x5.25) ויתר הספסיפיקציות הרגילות של מארדי Midi-Tower.

אני הייתי הולך על המארז של Antec. למרות שעם הTT מגיעים יותר מאווררים, Hardcano7 וצג LCD עם חיישני טמפרטורה. יופי גם קובע וכששני מארזים מציגים קירור טוב שכזה, הקשקושים מהצדדים ממש לא משנים ורק היופי מכה על הראש. אני הייתי הולך על הAntec. היתרון שלו הוא שהוא מגיע עם ספק 430Watt TruePower. יציב, לא-ג'נרי וסופר-שקט.

למרות שיתכן ושלא תקבל את הספק בחנות רגילה בארץ, הייתי ממליץ על הTT. המטרה כאן היא מארז ולא ספק-כח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים