עבור לתוכן

מחפשת אוזניות IN-EAR איכותיות עד כ 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אוקיי לפי מה שכתבת נירא לי ש ultimate ears super.fi 5 EB או futere sonics atario m5 אלה האוזניות שהכי יתאימו לך.

שאר האוזניות כדוגמת שור או ווסטונ לפי דעתי יהיה חסר לך באס. מה שכן את M5 אף פעם לא שמעתי, שמעתי רק עליהם, את EB דווקא שמעתי ואהבתי (אבל אני לא אוביקטיבי כי אני מכור לסאונד של UE)

• תגובות 45
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לגבי ה- super.fi 5 EB מחזק, אלו אוזניות ה-in-ear עם הבאס העמוק ביותר שתוכלי למצוא למיטב ידיעתי.

רכשתי אותן בחו"ל לפני כחצי שנה דרך אמאזון, ומאז שמתי לב שמחירן ירד בכ-40$, כך שניתן להשיגן היום בכ-125$.

יצא לי לראות עימן גם סרטים וסדרות למינהן (עתירות באס כמובן) ואכן הן יותר ממספקות בתחום הזה, פשוט מקבלים מימד שמיעה חדש לחלוטין בתחום הנמוכים מה שמשדרג את חווית האפקטים בסרטים. כמובן שמהנות גם מאוד בהאזנה למוסיקה, בעיקר לעתירת באס.

אך בכל זאת ישנם כמה פרטים שכדאי לדעת לפני קנייה:

הכבל המחובר לאוזניות די קצר (קצת יותר ממטר) כך שמתאימות לשימוש עם נגן נייד בלבד, עבור כל שימוש אחר הכבל עלול להיות קצר מידיי.

נקודה נוספת, שלא תמיד מספיק בולטת בתצלומי האוזניות באינטרנט, היא שבניגוד לרוב אוזניות ה-in-ear הן נשארות בולטות מעט מחוץ לאוזן, גם לאחר הכנסתן.

כך שמי שרגיש מאוד לעניין האסתטיות עלול מעט להתאכזב. חוץ משני פרטים אלו אין להם חסרונות נוספים שאני יכול להעלות על הדעת, בעיקר בשל השימושים שלך המתאימים בצורה מושלמת למאפייניהן.

שוב, זה לא שהביצועים של האוזניות רעים במוסיקה, ממש לא, אבל אם בכל זאת שימוש זה יהפוך לעיקרי בעתיד הקרוב, הייתי ממליץ לפזול גם לכיוון ה- super.fi 5 pro, (ללא הסיומת EB-extended bass) שנחשבות למוסיקליות מאוזנות ומפורטות יותר.

פורסם
  • מחבר

כמעט הזמנתי את ה Westone UM1 :-*

אז לא את אלו? עדיף את ה Ultimate Ears Super.fi 5 Pro?

פורסם

לדעתי עדיף את ה EB אבל זו דעתי.

פורסם

חח זה תמיד קורא

מדברים חצי שנה על אוזנייה מסוימת פתאום מגיעה מישהו זורק את דעתו חח ומשנים הכל

נראה לי מישהו צריך לסכם פה את כל הפרט לפי אוזניות והאתמה לצרכים

אחרת זה ימשיך לעוד 4 עמודים

junior_mg

ליאור,

פורסם

250 ש"ח לנגן+אוזניות שעולות לבד 500 ש"ח? חייב להיות קאטץ' - אפא הוא?[br]פורסם בתאריך: 30.10.2007 בשעה 10:35:55

אין לי שום בעייה לרכוש בחו"ל - פותר לך את הדילמה? :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 30.10.2007 בשעה 10:36:35

רצוי מאוד שלא - זה לנסיעה ברכבת ואוזניות בגודל מלא זה מגושם ודי מגוחך לצרכים האלו - לא?[br]פורסם בתאריך: 30.10.2007 בשעה 10:37:16

רכשתי לא מעט ב EBAY, ככה שכל דגם שזמין שם רלונטי להמלצתכם :)

שום קאט'ץ אני קניתי ואני מרוצה עד הגג(ועוד לחשוב שמכרתי את הנגן ב150 שקל ככה שקניתי אוזניות של Shure ב100 שקל!)

אני יסביר לך על זה,גם אני פחדתי לפול בפח,היבואן בארץ של הנגן קיבל מלא אוזניות כאלו מShure , החברה עשתה טעות שיצרה את הדגם הזה E2c אין בו שום הבדל ולא אחד בינו לבין הE2g (מה שמגיעה עם הנגן),G מסמן Gaming, החברה Shure רצתה ליצור אוזניה שתיהיה לקהל הגיימרים מה שלא צלח ובסופו של דבר הופסק היצור של אותם אוזניות והיבואן בישראל M.G.I.T קיבל מלא אוזניות כאלו והחליט לשים אותם בחבילה של הנגן בתור קידום מכירות בלבד! מה שיצא שאת מקבלת מזה זה אוזניות ששוות 500+ שקל + נגן נחמד מתנה .

פורסם

באופן כללי, העיסקה הזו שאתה מתאר אכן עסקה טובה, סה"כ מקבלים אוזניות לא רעות במחיר נמוך מאוד. אבל בהתייחס לשימוש והצורך עליו מדברת תמר הן ממש לא מתאימות. לשימושי סרטים וסדרות עתירות אפקטים (וכמובן באס) מומלץ להצטייד באוזניות עתירות באס (מה שה-shure האלו בהחלט חסרות בו), ולכן המלצתי על ה-ultimate ears super.fi 5 EB.

שוב, אם השימוש הוא הנ"ל בלבד, לדעתי האוזניות יהיו יותר ממתאימות - הבאס שלהן בהחלט מדהים. כמו כן הוספתי, שאם יש רצון לשימוש עתידי גם בהאזנה למוסיקה, הייתי שוקל במקום לרכוש את ה- super.fi 5 pro, שאמנם לא יספקו באותה מידה בתחום הבאס, אבל כן יספקו יותר בהאזנה למוסיקה.

לגבי ה-westone, לא שמעתי מעולם, לכן אינני יודע מביניהן מה עדיף, ניתן לערוך חיפוש ולראות מהי ההעדפה בקרב צרכנים בעולם שניסו את שתיהן.

פורסם

visual_boy, למען האמת יש קאטצ'. אפילו כמה.

המון מתלוננים על פגמי יצור באוזניות שמגיעות עם הנגן הזה...

L וR הפוכים, רמת גימור ירודה, פילטרים פגומים וכו'.

עוד עניין הוא שהאוזניות לא מגיעות עם הבנדאל המלא שלהן שכולל מספר ראשים מסוגים וגדלים שונים, פילטרי שעווה להחלפה ופאצ' קטן.

כל מה שהאוזניות האלה מגיעות איתו זה הפאוצ'.

פורסם
  • מחבר

אין מתנות חינם - זה משהו שלמדתי מזמן בחיים. אם משהו זול מידיי, יש קאטץ'. ולהאמין למי שמוכר לכם את המוצר מאוד לא מומלץ - אף מוכר לא יגיד לך שהמוצר שלו לא הכי טוב שיש, תמיד יש להם תירוץ שמחפה על האמת.

טוב, אני אזמין את Ultimate Ears Super.fi 5 Pro מאיביי, תודה לכולם.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הזמנתי בסוף את הנגן עם האוזניות E2C רק בשביל לראות אם האוזניות הללו יספקו אותי או שכדאי ללכת על משהו יותר יקר. בצד החיובי של העיניין האוזניות הללו בהחלט מספקות אותי והן שיפור משמעותי מהאוזניות שקיבלתי עם הנגן.

בצד השלילי - אחרי הכל תמיד יש קאטץ'. קיבלתי את הנגן בשעה טובה (לקח שבועיים וחצי שזה בדיוק ה 14 ימי עבודה שהם התחייבו - ניצלו כל יום שעמד לרשותם). הנגן הגיע תקול ואחרי שיחה איתם מסתבר לי שאיאלץ להמתין עוד 21 ימים. לכל מי ששוקל להזמין את המוצר - קחו את זה בחשבון.

פורסם

אז קודם כל תתחדשי, באמת בשעה טובה (כבר עברו לפחות 3 שבועות מאז ההחלטה על הsuper.fi5), ואני שמח לשמוע שהאוזניות מספקות. אולם אני חייב לציין שהעובדה הזאת קצת מוזרה לי, כי אמנם סה"כ האוזניות כנראה טובות בהרבה מאלו שקיבלת עם הנגן, אבל דווקא הבאס שלהן או יותר נכון חוסר הבאס שלהן הוא נקודת התורפה העיקרית שלהן. הן דווקא האוזניות שהיו מתאימות לדרישות הפוכות לגמרי משלך, למשל אם היית מבקשת אוזניות in-ear בהירות וזולות בעיקר לשמיעת מוזיקה בסגנון ג'אז למשל, אז האוזניות הללו היו כנראה מתאימות לדרישה יותר מה-super.fi... נו מילא, הכי חשוב הוא שאת מרוצה מהקנייה, סה"כ עם המחיר הנ"ל העיסקה די אטרקטיבית, גם לא הוצאת 700 ש"ח וגם הרווחת נגן בנוסף (אמנם כרגע תקול, אבל גם זה יעבור).

בכל אופן, תודה על המשוב הזה של לאחר הקנייה. מרבית האנשים המתעייצים בפורומים כאן, שואלים שאלות ולאחר קבלת החלטה לא מרגישים צורך לשתף את הקהל הרחב במסקנות הקנייה. הרי רק ככה בתור קבוצת אנשים גדולה נוכל להיות צרכנים "חכמים" יותר, אם כל אחד ישתף את כולם במסקנותיו האישיות, הרי שהלמידה הקולקטיבית תהיה מהירה הרבה יותר.

בקיצור, תתחדשי ושתהיה האזנה נעימה!

פורסם
  • מחבר

תראה - אין לי נקודת השוואה לאוזניות יקרות יותר - ככה שיכול להיות שכרגע המצב הוא "ברכה שבבורות". מול האוזניות שהיו לי עד היום יש שיפור מורגש, גם באיכות הצליל וגם באטימה (נסיעה ברכבת היא אתגר לכל סט אוזניות "חינמי"). אולי אם הייתי שומעת את האוזניות של ה 700 ש"ח הייתי מבינה מה אני מפסידה, אבל כרגע אני מרוצה. מצד שני אני ממש, אבל ממש לא אודיופילית, כל מה שחישפתי הן אוזניות באיכות טובה שבמקביל גם יאטמו רעשי רקע, וכרגע ה E2C הללו עונות לי על 2 הצרכים :xyxthumbs:

לגבי הנגן - זה מה שקורה שחוסכים בעלויות - מקבלים שירות לוקה בחסר, אבל בגלל האוזניות העיסקה עדיין שווה, אחרת מזמן הייתי מבטלת ודורשת את כספי בחזרה.

פורסם

תתחדשי!

האוזניות הן אינן אוזניות צאוור נכון? האורכים של כל אוזניה שווים?

חובה להעביר אותן מאחורי האוזן? איך הן יושבות באוזן? הבנתי שלא מקבלים סט של כמה גדלי סיליקון אז איך הגודל המתקבל?

הן מתאימות למטאל?

תודה :)

פורסם
  • מחבר

תתחדשי!

האוזניות הן אינן אוזניות צאוור נכון? האורכים של כל אוזניה שווים?

חובה להעביר אותן מאחורי האוזן? איך הן יושבות באוזן? הבנתי שלא מקבלים סט של כמה גדלי סיליקון אז איך הגודל המתקבל?

הן מתאימות למטאל?

אורך שווה למזלי, שונאת את הסוג השני שהולך ונהיה נפוץ משום מה. לא מקבלים שום דבר חוץ מהעיגול גומי הסטנדרטי, אבל גם איתו האוזניות יושבות לי באוזן מצויין. אני לא שומעת מטאל. לא חובה, אבל הרבה יותר נוח מאחורי האוזן.

פורסם

צריך לשבור את הסאונד או איך שלא קוראים לזה? (לשים אותו פועל לכמה שעות..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים