עבור לתוכן

לאולמרט יש סרטן

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3465270,00.html

אני לא מאחל את זה לאף אחד, ולא שמח על המחלה, אבל זה משעשע שדווקא בערמונית... אחרי כל הזמן שאמרו שאין לו ביצים- עכשו זה יהייה קצת יותר מדוייק :smile1:

אולמרט-

"אהיה כשיר לתפקד באופן מלא לפני הטיפול ולאחריו"

:lol: :lol: :lol: :lol:

כאילו שלפני הסרטן הוא הייה כשיר....

ובאיחולי החלמה מהירה נחתום הודעה זו (לעכשו לפחות).

פורסם

למרות הדעות שלו (שמנוגדות לדעתי ואני חושב שלהמון מהעם שלנו)

שיהיה בריא והחלמה מהירה

פורסם

איזה כותרת קיצונית :silly:, חשבתי ייכתבו "לאולמרט נמצא גידול סרטני בבלוטות הערמונית"

ואבל אתה כבר רשמת "לאולמרט יש סרטן" כאילו אתה מקלל אותו או משהו.... :lol:

בכל מקרה, אם יש לו גידול כזה אז סימן שזה בא מהשמיים, אלוהים לא סולח לגנבים...

פורסם
  • מחבר

או- שזה מחלה שכיחה שפוגעת בהרבה גברים....

פורסם

אני מאחל לו את כל הרוע שבעולם, את כל הסבל שאפשר לחוות, R.I.P MOTHERFUCKER בדרך הכי איטית וכואבת, על הפשעים שלו אין סליחה!!!! אמן שמלאך המוות ירד ויתן לו זמן קשה, אני מאחל לו רק רע!!!!!

פורסם

מה אני אגיד לכם javascript:void(0);

javascript:void(0);

סיפור מהתחת

פורסם

בכל מקרה' date=' אם יש לו גידול כזה אז סימן שזה בא מהשמיים, אלוהים לא סולח לגנבים...

[/quote']

:kopfpatsch:

לא לא זה בגלל הפולסא דנורה

פורסם

אני מאחל לו את כל הרוע שבעולם, את כל הסבל שאפשר לחוות, R.I.P MOTHERFUCKER בדרך הכי איטית וכואבת, על הפשעים שלו אין סליחה!!!! אמן שמלאך המוות ירד ויתן לו זמן קשה, אני מאחל לו רק רע!!!!!

אני מאחל לך את כל הרוע שבעולם, את כל הסבל שאפשר לחוות, R.I.P MOTHERFUCKER בדרך הכי איטית וכואבת, על הפשעים שלך אין סליחה!!!! אמן שמלאך המוות ירד ויתן לו זמן קשה, אני מאחל לך רק רע!!!!!*

*לא, אבל באן קבוע יהיה נחמד.

פורסם

חבל שאסור להביע דיעה בעיקר אם היא כל כך נוקשה, שהרי אתה לא רואה את מה שהוא עשה למדינה, לאנשים העניים ולאן הוא דירדר את מה ששרון התחיל לדרדר, תבקש באן תבקש מה שאתה רוצה.

פורסם

א. מה שאמרת אינו "הבעת דעה", אלא התלהמות מיותרת.

ב. זה לא דיון "אולמרט טוב או רע ליהודים".

פורסם

שנייה שנייה זה משנה משהו. קבל תיקון ,טעות שלי.

:lol:

פורסם

פנום- אתה ביזיון, תתבייש/תתבגר(מה שיקרה לבד ואולי עוד כמה שנים תגיד לעצמך "כמה טיפש הייתי, איך קראתי לעצמי על שם מעבד..").

לכל השאר, זה מה שיש לי להגיד לכם:

פורסם

זה לא נקרא להביע דעה נוקשה,

זה גם נוגד את חוקי הפורום.

כרגע אתה מקבל אזהרה, ושבוע השתקה, אולי אחריו תלמד מתי ואיך לשלוט במה שאתה מקליד

פורסם

"ד"ר שלמה שגב, אחד מרופאיו של ראש הממשלה, אמר אתמול שסיכויי הישרדותו של אהוד אולמרט מסרטן הערמונית שבו לקה הם 100% בעשור הקרוב"

- אם כך, אולמרט הוא סופרמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים