עבור לתוכן

האם ה E6850 יעבוד על הלוח אם P5W DH ?

Featured Replies

פורסם

והאם כדאי להחליף את ה- E6600 שברשותי ל-E6850 ??

פורסם

והאם כדאי להחליף את ה- E6600 שברשותי ל-E6850 ??

הלוח יתמוך במעבדים שעובדים בבאס 1333 אחרי עדכון ביוס

אני החלפתי את ה-E6600 ל-Q6600 וזה גם ההמלצה שלי במקרה ותחליט להחליף

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי היא

הלוח תומך בבאסים של 800 ו-1066 עדכון ה- BIOS הוא גם יגיע למהירות BUS של 1333 ?

פורסם

לפי האתר של אסוס 6850 נתמך בלוח הספציפי הזה מאז גרסת ביוס 2103

אז אולי תצטרך לעדכן את הביוס אם הוא ישן יותר מגרסה זו^ ,אבל Q6600 מעבד הרבה יותר משתלם

הוא 4 ליבות..

פורסם
  • מחבר

נכון שה-Q הוא 4 ליבות אך הביצועים לא ישתפרו היות ושום תוכנה לא כתובה כך שתתמוך בליבות הנוספות

לכן אני חושב שה-E6850 יתן שיפור יותר משמעותי בביצועים

האם אני טועה ?

פורסם

יש כבר תוכנות ומשחקים שמראים שיפור עם ה-Q ובכלל עם הזמן נראה יותר ויותר ישומים שמנצלים את ה-Q

היה אין ספור דיונים פה בפורום ובפורום בחו"ל , כולל ביקורות באתרי חומרה שונים , על מה עדיף ה-E6850 או ה-Q6600

ההמלצה בכולם היא על ה-Q6600 !

פורסם
  • מחבר

שאלתי שוב,

האם בשל העובדה שהבאס של הלוח אם שלי (ASUS P5WDH DELUXE) הוא 1066 יגרום לכך שהמעבד שה-BUS שלו הוא 1333 יעבוד פחות טוב ?

פורסם

שאלתי שוב,

האם בשל העובדה שהבאס של הלוח אם שלי (ASUS P5WDH DELUXE) הוא 1066 יגרום לכך שהמעבד שה-BUS שלו הוא 1333 יעבוד פחות טוב ?

אני יענה שוב

אחרי עדכון ביוס הלוח יתמוך בבאס 1333 והכל יעבוד מצויין

פורסם
  • מחבר

יעבוד מצויין דהיינו לא תהיה שום בעיה ואני אקבל תמורה מלאה (ביצועים של מאה אחוז) מהמעבד ?

עכשיו , מה אתה אומר ? לקנות את ה- Q6600 או את ה- E8650 ? קניתי לפני כמה ימים את ה- 8800GT ואני רוצה לקנות מעבד שייתן לי את היתרון במשחקים .

כרגע יש לי את ה- E6600 ,אגב.

פורסם

אני מצטרף להמלצה של ליפה ל Q6600. הרבה יותר משתלם. ^^^ כן.

פורסם

ת'אמת אני במקומך לא הייתי מחליף

לי יש 6300 עם OC ל2.8 GHZ ואני בטוח גם ש1.86 GHZ יספיקו למשחקים....

אז תאבד עוד מקסימום כמה FPSים במשחקים מה הביג דיל.... מקסימום תעשה OC ישך לוח לא רע

תשאר עם הE6600 שמע לי אם אתה רוצה להוציא את ה1500~ ש"ח האלה על משהו אחר תוציא אותם על נגיד כרטיס קול ורמקולים או משהו כזה....

פורסם

לקנות כרטיס קול אם אתה מתשמש ביתי זה הביזבוז הכי גדול שאפשר לעשות היום לדעתי. (חוץ מלקנות מעבדי Extreme)

המובנים מספקים איכות מעולה.

פורסם
  • מחבר

ת'אמת אני במקומך לא הייתי מחליף

לי יש 6300 עם OC ל2.8 GHZ ואני בטוח גם ש1.86 GHZ יספיקו למשחקים....

אז תאבד עוד מקסימום כמה FPSים במשחקים מה הביג דיל.... מקסימום תעשה OC ישך לוח לא רע

תשאר עם הE6600 שמע לי אם אתה רוצה להוציא את ה1500~ ש"ח האלה על משהו אחר תוציא אותם על נגיד כרטיס קול ורמקולים או משהו כזה....

יש לי כבר XTREME MUSIC + LOGITECH Z5500

פורסם

נתתי לך דוגמא לא אמרתי שתקנה את זה דווקא....

ואללה אם היה לי כסף בשביל כזה דבר הייתי נוסע כמה ימים לטוריקה, אורגינל אני אומר'ך....

תעשה עם הכסף מה שבא לך, סתם אני נתתי לך דוגמא

פשוט נראה לי שזה בזבוז כסף להשתדרג מE6600....

פורסם
  • מחבר

הבעיה שלי היא שעל אף ששדרגתי את הכרטיס מסך וזכרון עדיין אני מקבל חרא של ביצועים ב- FLIGHT SIMULATOR 2004 שזה המשחק היחידי שאני משחק בו

האם השדרוג מ-E6600 ל- E6850 יתן לי שיפור *משמעותי* בביצועים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים