פורסם 2003 במרץ 2022 שנים דפוקים בשכל!!! רק מלראות את התגובות שלה אני מקבל עוד עצבים. עדיין מהדהד לי בראש משפט החוכמה שלו: "תעזבי אותו! תזרקי אותו!" בקיצור קרועה במוח.
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים LOL, זה מזכיר לי נשכחות (היום בבוקר.. ;D)היום בבוקר היתה לה שיחת טלפון מאחת שלאמא שלה, בת 70, יש מסיכת אב"כ לא בתוקף, אבל היא פוחדת לצאת מהבית בשביל להחליף אותה!....
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים מחבר זה ממש מצחיק. היה להם המון זמן להתכונן לרגע הזה (בערך 12 שנים מאז המלחמה הקודמת) ועכשיו הם מפשלים בדיווחים מוגבלים ובתפאורה מהמאה הקודמת (בייחוד ערוץ 1) אבל אהוד יערי הוא המלך. לא משנה באיזה ערוץ הוא.
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים :lol: זה כמו שIMAC ינהל אתר חומרה ;D ;D (לא אישי ) בכל מקרה, ערוץ 10 הפך להיות כבר באמת איכותי 8)
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים lol 11 משדרים אבל הכי הרבה! bbc world onwz, הם משדרים כ-ל ה-ז-מ-ן- ;D בסופו של דבר, לאף אחד מהערוצים אין רמה, CNN מצועצעים ולא אובייקטיבים. אז צריך להסתפק ברשתות הבריטיות
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים lol 11 משדרים אבל הכי הרבה! bbc world onwz, הם משדרים כ-ל ה-ז-מ-ן- ;D בסופו של דבר, לאף אחד מהערוצים אין רמה, CNN מצועצעים ולא אובייקטיבים. אז צריך להסתפק ברשתות הבריטיות משיגנע אין כמו FOX NEWS
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים :lol: זה כמו שIMAC ינהל אתר חומרה ;D ;D (לא אישי ) בכל מקרה, ערוץ 10 הפך להיות כבר באמת איכותי 8) מישהו יודע איך יוצרים קשר איתם? איכות איכות אבל למה לשים סיינפלד ב12 בלילה?
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים :lol: זה כמו שIMAC ינהל אתר חומרה ;D ;D (לא אישי ) בכל מקרה, ערוץ 10 הפך להיות כבר באמת איכותי 8) מישהו יודע איך יוצרים קשר איתם? איכות איכות אבל למה לשים סיינפלד ב12 בלילה? למה לא?! ואווינגום, יש לי ממיר רגיל. :-[
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים זה נחמד עכשיו כשלא הולכים לבית ספר, אבל כשאתה צריך לקום ב וחצי להשאר עיר בשביל סיינפלד זה חבל
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים זה נחמד עכשיו כשלא הולכים לבית ספר, אבל כשאתה צריך לקום ב וחצי להשאר עיר בשביל סיינפלד זה חבל ;D :-\ לא הבנתי, כמה פרקים תקעו שם? אתמול החזקתי עד 00:30 או 1:30 ( לא זוכר )...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.