פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים לילה טוב כולם דבר ראשון דבר שני אני מנסה ללא הצלחה למצוא תוכנה טובה ששומרת על איכות התמונה והוידאו של הסרט וממירה אותו לאייפוד ...ניסיתי את videora ועוד איזה 5 תוכנות ...אני לא ינקוט בשמם רק עם יהיה צורך בכך...בכל אופן הקובץ המקורי ( avi הסרט שאני מנסה להמיר ) , באיכות גובהה ושאני ממיר אותו האיכות שלו יורדת אני מחבר את האייפוד לטלויזיה וזה בלתי נסבל ...וגם עם בתוכנות שממירות אני שם הכל על הכי גבוה ...רק התוכנה videora שמרה על איכות הסרט אבל עושה באגים בסרט עצמו פתאום הוא בהיר מהרגיל באמצע הסרט כל מיני שטיות כאלה ...למישהו יש המלצה
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים כי הן מקטינות את הסרט לרזולוציה של ipod, שהיא ממש קטנה, ואז על הטלויזיה זה נמתח ונראה מכוער.תחפש בתוכנות אופציה להמיר בלי לעשות resize.
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים מחבר אני לא מוצא ...חיפשתי הרבה אומרים שאפשר לעשות את זה ידני ואני לא כל כך מכיר תוכנה תוכנה בעל פה ...
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר אתה חושב שלפני שכתבתי את ההודעה הזו לא חשבתי על לעשות את זה?עשיתי את זה כבר ממזמן וניסיתי ...את רוב התוכנות כולם הורסות את איכות הסרט .
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים אין פתרונות פלא,אתה מקטין את הרזולוציה - אתה פוגע באיכות.אתה מקודד לפורמט אחר (דוחס מחדש) - אתה פוגע באיכות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.