עבור לתוכן

שאלה לגבי אווקה נובה סודה

Featured Replies

פורסם

אהלן.

היום זאת הפעם הראשונה שיוצא לי לנסות את הסודה של אווקה נובה. למי שכבר כן ניסה- אומר להיות לזה ריח די חזק של ביוב וטעם טיפה חלש יותר, גם כן של ביוב?

ברשימת הרכיבים יש גם גפרית, אבל מצד שני יש את אותה כמות במים הרגילים שלהם (שהם בסדר).

זה אמור להיות ככה או שזה איזה פגם בייצור?

תודה וליל"ט.

פורסם

מי שותה אקווה נובה?

ואמור להיות לזה טעם של ביוב.

פורסם

לכל הסודה למיניהם יש טעם של ביוב. אבל לאקווה נובה יש סודה טובה דווקא. לא גסה כמו השאר.

פורסם

אני לא מבין למה לקנות מים מוגזים, כשאפשר פשוט להשתמש במכשיר סודה. הרבה יותר מוצלח לטעמי.

פורסם
  • מחבר

^

לא אני עושה שופינג...

לפני זה שתיתי שוופס ולא היה לזה שום טעם לוואי. פשוט מים מוגזים.

ואני לא אומר שיש לאקווה נובה טעם של ביוב בציניות כדי לתאר שזה מגעיל או משהו. באמת יש לזה ריח מאוד דומה לזה של ביוב...

פורסם

סודה לא מוצלחת בכלל (אקווה נובה) - פשוט אין בה גזים.

הסודה הטובה ביותר היא Kinley Soda (תווית כחולה), אחריה שוופס.

פורסם

אני לא מבין למה לקנות מים מוגזים, כשאפשר פשוט להשתמש במכשיר סודה. הרבה יותר מוצלח לטעמי.

כדי לערבב אקווה נובה עם ויטמינציק כמובן.

פורסם

אני שותה רק שוופס כבר מעל לשנה, סודה טובה מאוד לדעתי. גם קינלי הם לא רעים וכך גם טמפו, לא יצא לי לנסות את אקווה נובה עדיין. למי שיש את הכסף אז כדאי לקנות פרייה (perrier) שזה מים מינרליים מוגזים, זה לא זול וקשה להשיג את זה בארץ.

לכל הסודה למיניהם יש טעם של ביוב. אבל לאקווה נובה יש סודה טובה דווקא. לא גסה כמו השאר.

אתה בטוח שטעמת סודה? לשוופס שאני שותה אין שום טעם של ביוב/מי ברז, אין לה טעם בכלל כמו לכל סודה שמכבדת את עצמה.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שטעמת סודה? לשוופס שאני שותה אין שום טעם של ביוב/מי ברז, אין לה טעם בכלל כמו לכל סודה שמכבדת את עצמה.

זה מה שהפתיע אותי. אני לא רואה סיבה לשווק סודה עם טעם וריח לוואי... וטעם שלא עושה חשק אחרי שמריחים את הריח.

אתם בטוחים שזה אמור להיות ככה?

פורסם

כדי לערבב אקווה נובה עם ויטמינציק כמובן.

:xyxthumbs:

פורסם

אתה בטוח שטעמת סודה?

לכל הסודה יש טעם מגעיל כששותים את זה לבד(מר כזה, לא בהכרח ביוב).

פורסם

מה פתאום! אתה טועה לחלוטין!

סודה היא מרה!

פורסם

לא נכון! תאמין לי, אני יודע.

על טעם וריח, אין מה להתווכח איתי!

פורסם

איך סודה יכולה להיות חמוצה? היא לא חמוצה, אלא מרה. תטעם שוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים