פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים קודם כל המשדר שלך BLUETOOTH שבמחשב תומך ויסטה ..אם כן אז אתה צריך להתקין את הדיסק שבא עם הבלוטוט ואחרי זה לשים את הרמקול והאוזניה שבמחשב על ה בלוטוט ואחרי זה תעשה אותו דבר בסקייפ ..
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים מחבר אני לא יודע אם הוא תומך איך אני יכול לבדוק?המכשיר מסוג CARDO scala - 500
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים Cardo Scala 500 זאת האוזניה, alex15 שאל על המתאם BT שיש לך במחשב ( מובנה \ דונגל USB ).
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים מחבר אה אוקי, יש לי BT מובנה בלפטופ הוא DELL INSPIRON 6400 (הדגם של המחשב)
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים תגיד באיזה שלב נתקעת.אם התקנת את הדרייבר של ה BT כמו שצריך, אז אמורה להיות לך תיקיה של BT בדר"כ ב"המחשב שלי" או משהו בסגנון שנותן לך לסרוק להתקנים חדשים.תכניס את האוזניה למצב "מצא אותי" ותפעיל את הסריקה בוינדוס.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים מחבר אז זהו שהוא קלט אותו, אבל אני לא יודע אך להפוך אותו לכך שאני יוכל לשמוע ולדבר ממנו כשניסיתי הוא לא השמיע שום צליל לא דרך המיקרופון ולא דרך האוזניה
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר מה שמצחיק פה זה שכשהיה לי XP על המחשב זה כן עבד ועכשיו כשיש לי ויסטה זה כבר לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.