פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים האם זה חובה לשים משחה טרמית על המעבד ששמים את ביג טייפון?או שאפשר בנתים לחבר את הקירור בלי משחה טרמית, וברגע שאני מתכנן אוברקלוק לשים משחה טרמית?המעבדE2180הקירורBig Typhoon
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים מחבר הקטע שאין לי כרגע.ואין עלה מעבד קירור.יש לי רק את הגוף קירור בלי משחה.והבנתי שהמחשב שלי קורס, כי המעבד קורס ללא הקירור - מתחמם אש.אז אם אפשר לשים את הקירור כרגע בלי משחה, ויותר מאוחר לקנות, בנתים להפעיל את המחשב ככה.
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים אתה רוצה להגיד לי שהפעלת את המחשב בלי קירור למעבד? תכבה אותו לפני שיקרה משהו.. אם ה BT הוא חדש אז צריכה להגיד איתו משחה, אם לא, אז קפוץ לחנות ותקנה MX-1 ב 30 ש"ח..
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים חובה לשים משחה תרמית בין כל שבב (מעבד) אשר מצריך מגע עם גוף קירור.דיון אחד מספיק וחבל שפתחת שניים.
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים מחבר אתה רוצה להגיד לי שהפעלת את המחשב בלי קירור למעבד? תכבה אותו לפני שיקרה משהו.. אם ה BT הוא חדש אז צריכה להגיד איתו משחה, אם לא, אז קפוץ לחנות ותקנה MX-1 ב 30 ש"ח.. כל חנות מחשבים רגילה מוכרים משחה כזאת או אחרת? יילך לך מעבד (ישרף) למיטב יידעתי לצערי לי ידעתי את זה. חובה לשים משחה תרמית בין כל שבב (מעבד) אשר מצריך מגע עם גוף קירור. דיון אחד מספיק וחבל שפתחת שניים. לא פתחתי שניים. אחד עוסק בנושא אחר.
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים כל חנות מחשבים רגילה מוכרים משחה כזאת או אחרת?בעיקרון כןלצערי לי ידעתי את זה.לא פתחתי שניים. אחד עוסק בנושא אחר.הם באותו עניין יכולת להכניס הכל פה.בקטנה, לא קרה כלום.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר יש על המעבד עצמו מדבקה למעלה איפה שאמורים למרוח את החומר.רשום עליו CD וקוד כלשהוא.ואת התו הזה ףהסימן הזה שיש על מוצרי בסופר נגיד שהקופאית מסמנת את זה..זה מדבקה קטנה שליש מכל משטח המעבד למעלה.להוריד אותה?
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים יש על המעבד עצמו מדבקה למעלה איפה שאמורים למרוח את החומר.רשום עליו CD וקוד כלשהוא.ואת התו הזה ףהסימן הזה שיש על מוצרי בסופר נגיד שהקופאית מסמנת את זה..זה מדבקה קטנה שליש מכל משטח המעבד למעלה.להוריד אותה?אם תוריד אותה האחריות על המעבד תבוטל
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר יצאתי אידיוט. אני לא מאמין. הורדתי אותה. לא הייתי סבלני. אם חס וחלילה המעבד ילך, אפשר להגיד להם שטכנאי אמר לי להוריד וכו', והלראות להם קבלה . בכל מקרה יצאתי טיפש
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים אלוהים אדירים, למה אתה מרכיב מחשב לבד, תזכיר לי?תנסה להחזיר את המדבקה..!
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר אי אפשר..קולפה לחתיכות . כן אני יודע יצאתי אהבל.חפיף לומדיםפ מטעויות
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים תשאל בחנות בה קנית את המעבד, אם במקרים כאלו קבלה על קנייה ותעודה תופסים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.