עבור לתוכן

קצת תמונות על mcw50-t של swiftech(שמעלותיו הם 17-)

Featured Replies

פורסם

עריכה: בנתיים אני לא משתמש ברדיאטור אני משיג אחד בפסח אני פשוט מחבר את החוטים למיכל מים של 10 ליטר וזה מקרר לבד

זה לא מקרר , רק לוקח לזה הרבה יותר זמן להתחמם למעלות שאנחנו חושבים שהן קרטיות לWC , בערך 40C...

• תגובות 42
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

Kriz למה כבר יום שלם הפילטר מופעל משהפעלתי אותו טמפרטורת המים הייתה 18 מעלות ואכשיו היא 18 מעלות אז זהה מקרר לא?

פורסם

Kriz למה כבר יום שלם הפילטר מופעל משהפעלתי אותו טמפרטורת המים הייתה 18 מעלות ואכשיו היא 18 מעלות אז זהה מקרר לא?

ממה עשוי הכלי? השטח אשר בא במגע עם אוויר הוא גדול?

פורסם
  • מחבר

הדלי עשוי מפלסטיק אתה יודע דלי של ספונג'ה(והמגע עם האויר הוא גדול)

פורסם

הדלי עשוי מפלסטיק אתה יודע דלי של ספונג'ה(והמגע עם האויר הוא גדול)

המ... יכול להיות שהמגע עם האוויר מכפר על כמות החום ליחידת זמן מסויימת והחום עולה לאט מאוד.... לדעתי , תניח למערכת לפעול 48 שעות ותדווח על תוצאות...

פורסם
  • מחבר

Kriz המערכת פועלת כבר 26 שעות ועדין הטמפרטורה של המים היא 18 אני לא חושב שזה יעלה כל כך אבל אני ידווח

פורסם

כל הכבוד..... אבל באמת כדאי שתשקיע בבידוד... לא חושב שספוג יספיק, נסה ספריי סיליקון.

פורסם
  • מחבר

מה זה ספריי סיליקון? ואיך זה עובד?

פורסם

זה עם קרח!? חחחחחחחחחחח

מים מים מים מים מים מים מים זה מה שיזרום לך בתוך המחשב עם לא תקרר את המערכת לאותה טמפרטורה

פורסם
  • מחבר

CosmicFire הבלוק קירור אטום שלא ינזל מים רק צריך לשים ספוג שקיבלתי מאחורי הכרטיס וזהוא זה מה שאתר אומר

פורסם

זה עם קרח!? חחחחחחחחחחח

מים מים מים מים מים מים מים זה מה שיזרום לך בתוך המחשב עם לא תקרר את המערכת לאותה טמפרטורה

בונה... חרם עליך.... נדמה לי יש לך איזה בעיית קליטה...

-למה אתה לא קורה את שאר התגובות לפני שאתה כותב את השטויות הנ"ל?

-אני מאוד מאוד מרחם עליך מאחר וכאשר תבנה ,אם תבנה ,את מערכת המים עליה אתה "שוקד" (אם אפשר לקרוא לזה כך) אני נותן לה שבוע גג עד שמשהו יקרה... ואת הדבר הזה אני אומר על סמך השאלות \ הערות \ תגובות שלך...

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להגיד לי מה זה ספריי סיליקון? ואיך זה עובד? ואיפה קונים?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טיזר מהפרויקט החדש שלי (התמונה היא לאחר OC של המעבד ל-2488 MHZ ושהוא ב-LOAD ואני חושב שאני יגיע לעוד :asthanos:)

מצד ימין זה המעלות של המעבד

פורסם

טיזר מהפרויקט החדש שלי (התמונה היא לאחר OC של המעבד ל-2488 MHZ ושהוא ב-LOAD ואני חושב שאני יגיע לעוד :asthanos:)

מצד ימין זה המעלות של המעבד

;D

dude... אממ...קרררר... מה הטמפ' של הכרטיס מסך? ( אנשים שימו לב יש שם מינוס :P )

דוד, מזה הפאנל הזה?

פורסם

זה הפאנל של אנרמקס אם אני לא טועה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים