פורסם 2003 במרץ 1922 שנים הלבן זה קרח וזה גוף קירור לכרטיס מסך עם פילטר וזה מגיע ל17- מעלות :asthanos:
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים אם לא תכסה את הצד האחורי של הכרטיס בספוג ותאטום את זה נגד כניסת לחות זה ידפוק את הכרטיס (שנראה כמו משהו שלא ממש חבל עליו) ואולי גם את לוח האם.
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים לא הבנתי ממש איך זה פועלז'תומרת הבנתי איך זה מקרראבל אין פה היגיון... כי כל יום תצטרך להחליף ת'קרח...
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים GeForce 4 MX?!קירור קיצוני כזה לGeForce 4 MX?! לאן אתה חושב שאתה תגיע עם חרטא כזה?
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים לא הבנתי ממש איך זה פועלז'תומרת הבנתי איך זה מקרראבל אין פה היגיון... כי כל יום תצטרך להחליף ת'קרח...http://www.gideontech.com/guides/peltier/
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים המממ, באיזה רדיאטור+מאווררים אתה משתמש בשביל להפטר מכול החום שהדבר הזה שואב?ו---נדמה לי שכבר דיברת על זה, אבל אין לי כוח לחפש, לאיזה ספק חיברת את הפלטיה?(זה צרפתי לעזאזל, לא מבטאים את הr בסוף)
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים מחבר yot זה היה אמור להיות בשביל הרדאון 9700P שלי אבל הוא נישרף :'(SoapSeller את הפילטר של הקירור מסך אני מחבר לסתם ספק של 350 וואט גנרי כי הוא דורש רק 7אמפר מה12 וולט של הספקואת הפילטר של המעבד אני מחבר אותו לספק של אנרמקס 350 וזהו..עריכה: בנתיים אני לא משתמש ברדיאטור אני משיג אחד בפסח אני פשוט מחבר את החוטים למיכל מים של 10 ליטר וזה מקרר לבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.