עבור לתוכן

נעים להכיר, אני אלוף מקבלי הספאם לשנת 2007 ;)

Featured Replies

פורסם

בעקבות הדיון המרתק לגבי שירותי אימייל ואיכות מנגנוני האנטי-ספאם שלהם...

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=292679.0

הלכתי לי לבדוק כמה ספאם נכנס בתיבה ההיא של ג'ימייל שפתחתי לפני כמה שבועות. הממצאים:

7883863.png

3962705.png

[glow=red,2,300]אלף מאה הודעות ספאם בכ-20 יום! מעל 50 הודעות ספאם ביום ממוצע.[/glow]

כל ההודעות נשלחו לכתובת אימייל בודדת, אשר בסקסיותה הרבה מושכת בטירוף את כל הספאמרים ברחבי האינטרנט. ;D

בוא נראה אם יש פה מישהו שמקבל יותר ממני ספאם פר יום. עד אז, אני בעונג מפוקפק מכריז בזאת על עצמי: אלוף מקבלי הספאם לשנת 2007. :-*

שבוע טוב, מתוקים!

[עריכה]

נ.ב. והמשך.. (אם כבר, אז כבר!) קיבלתי 14 הודעות ספאם שהצליחו להגיע אל ה-Inbox של ג'ימייל במשך אותם שלושה שבועות. המצב אצל mail.ru? בוא נבדוק..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוי גוד אני משתין פה במכנס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

107 הודעות ב-"Inbox" מתוכן מעל שלושת-רבעי ספאם (24 הודעות לגיטימיות מתוך 107). ולא רק זה, הכמות של ספאם ברוסית יוצאת דופן מאוד ומרמזת ש-mail.ru למעשה מספימה את לקוחותיה, או שיש להם בעיית אבטחה קשה -- כזכור לכם, אין לאף אחד את הכתובת אימייל הזאת שמכילה 16 אותיות וספרות אקראיות בשם היוזר... האימייל שלי מגיע לשם ב-forward בדיוק כמו שמגיע לג'ימייל.

בג'ימייל קיבלתי 42 הודעות לגיטימיות וכאמור 14 ספאם. אז זה אומר ש- mail.ru העלים לי כ-20 הודעות לגיטימיות, ודחף לי לפה המון המון זבל במקום. אני בזאת מפסיק להתייחס אל mail.ru ברצינות בתור תחליף ל-Gmail. זה אפילו לא מצחיק בתור בדיחה בשלב זה. טוב נו אולי קצת... מצחיק לחשוב שאנשים משתמשים בזה. :-X

תמונות להמחשה לספקנים שביננו...

9922376.png

7804212.png

3095472.png

עדכון אחרון: ברגעים אלה פתחתי חשבון אימייל ביאהו וחשבון נוסף בהוטמייל. כרגיל אותה פרוצדורה: שם יוזר אקראי וחדש (לכל ספק אימייל יוזר שונה) כאשר היוזר מורכב מ-16 אותיות+ספרות אקראיות כל פעם. אל שתי כתובות האימייל החדשות עשיתי forward מהכתובת אימייל המסופמת שלי. עכשיו 4 כתובות אימייל שונות מקבלות את הזבל ומתבקשות להתמודד עמו. כמו כן, איפסתי את תיקיית ה-Inbox ו-Spam ב-mail.ru וב-gmail כדי שכל ארבעת המתחרים יתחילו בדיוק באותה נקודה. עוד כמה שבועות ב"ה אני אדווח ממצאים חדשים. התוכנית היא שבעוד כמה שבועות אבטל את ה-forwarding לשבוע-שבועיים כדי גם לבדוק אם יש חורי אבטחה אצל ספק האימייל (או בדרך האינטרנטית אליו), כלומר אני אמור לקבל אפס אחד עגול של אימייל אל התיבות אימייל הללו ברגע שאני אבטל את ה-forwarding. אני כבר יודע שב-mail.ru אני אמשיך לקבל זבל ברוסית מסיבה מסריחה קצת כלשהי... בקיצור יהיה ניסוי מעניין, אני חושב...

שבוע טוב ופורה,

ר

אלוף הארץ בקבלת ספאם :P

פורסם

ב20 יום ? :screwy::o

לי יש 780 ככה אבל הייתי גם מוחק כל 500 ככה אבל זה ל ב20 יום :o

פורסם
  • מחבר

הלכתי על גדול - הוספתי עוד 4 ספקי אימייל חינמי "בעלי שם". נראה מה בדיוק "שמם" שווה בשלהי שנת 2007. :-* סה"כ 8 ספקי אימייל חוטפים צרורות של ספאם ממני. אם אתם רוצים שאוסיף עוד ספק, ת'פדל - רק בקשו (אבל שיתן פייט טוב לג'ימייל! לא חסר שירותים חרטא).

9176129.png

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער להקפיץ, אבל כשחיפשתי משהו בחיפוש ראיתי את הדיון הזה, והתוצאות מעניינות אותי ואני בטוח שגם חברים אחרים.

פותח הת'רד, תפרסם את התוצאות, אם יש כאלה.

פורסם

אני לא מבין מה אתה בודק בדיוק... למעלה מ-90% מכל תעבורת האימייל בעולם היא ספאם. למה אתה מתפלא שגם אתה מקבל אותו?

פורסם

אני קבלתי 1699 הודעות שהוגדרו כSPAM על ידי גוגל (בפועל יש הרבה יותר) ב30 יום האחרונים (הודעות שהוגדרו כSPAM נימחקות אוטומטית אחרי 30 יום).

בסביבות ה57 הודעות ביום שגוגל מגדיר כSPAM.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני לא מבין מה אתה בודק בדיוק... למעלה מ-90% מכל תעבורת האימייל בעולם היא ספאם. למה אתה מתפלא שגם אתה מקבל אותו?

96%, אני זוכר שכתבתי על זה פעם משהו...

http://hwzone.co.il/news/1200155039/80031/

מצאתי.

פורסם
  • מחבר

זה מאוד ברור מה אני בודק: איפה אנשים חכמים ומשכילים (בנושא הזה לפחות ;D) ייפתחו לעצמם, וימליצו לחבריהם לפתוח חשבון אימייל חדש. התשובה מאוד ברורה גם אחרי כמה חודשים: אך ורק ג'ימייל. הוא תופס הכי הרבה ספאם ומזהה באופן שגוי הכי פחות הודעות לגיטימיות בתור ספאם.

moonjib: אין לי תוצאות מדויקות, אבל תיקיית ה-Inbox שלי ב-hotmail מכילה כ-2900 הודעות - כמעט כולן ספאם כמובן, לעומת GMail שמכילה כ-80 כאשר רק 25% ספאם ו-Yahoo מכילה כ-190 הודעות כאשר כ-50% ספאם.

פורסם

זה יגוע ש mail.ru זה מלכודת ספאם אחד גדולה אבל אני לא סוגר את החשבשון שלי שם בגלל שכבר יש לי יותר מדי תלות בו (מסיינג'ר למשל).

יש מספיק מחקרים על הנושא הזה ברשת וגם היה דיון על כך לא מזמן לגבי תיבות של ספקי אינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים