פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים שלום קניתי לאחרונה מחשב חדשובכרטיס מסך מדגם gigabyte 512mb 8500GTיש 2 כניסותאחת VGA השניה DVIבאתי לחבר את המסך לכניסת ה VGA וגיליתי שאני לא רואה כלום אז חיברתי את המסך לכניסת ה DVI וכן ראיתיאבל המצב הזה לא טוב לי כי יש לי כבל DVI ל HDMI שאני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרכואבל אם הDVI תפוס אז תהיה לי בעיהיש אולי דרך לשנות את זה ? שהכניסה הראשית בכרטיס מסך תהיה VGA ולא DVI ?ואז תיפתר לי הבעיה המוזרה הזאת ?עשיתי המון ניסיונות :התקנת דרייברים שוניםבדיקה בביוס וכ'וולא הגעתי לפיתרוןתודה לעוזריםבן
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים מחבר אבל אם אני מחבר כבל VGA לVGA לטלויזיה בזמן שהמסך מחובר ל LCD אני כן רואה בשניהםלא יודע אם זה תקול , אבל בהחלט יש משהו לא בסדר..ואגב שמתי לב עכשיו שגם אין לי בלוח בקרה של NVIDIA אפשרות של overlay <בשביל שהתצוגה בטלויזיה תיפתח אוטומטי על מסך מלא> שזה גם מאוד מוזרלגבי ההמלצה שלך על HD2600 של ATI :היו לי מספר בעיות עם הכרטיס מסך הישן שלי של ATI- X600 PRO SAPPHIRE 1.כל פעם שהפעלתי מחדש את המחשב לא ראיתי תצוגה עד שהוינדוס היה עולה<רק אם הייתי מחבר את הטלויזיה לכניסת הTV-OUT או ה DVI הייתי רואה>2.היה לי בעיה בחיבור ה DVI ל HDMI מהמחשב לטלויזיהראו תצוגה צרה בטלויזיהורק שחיברתי כבל VGA ל VGA עם מתאם ל DVI יכולתי לראות תצוגה טובה ורגילהבגלל הסיבות הנ"ל אני מפחד להתקרב לATI שובהייתי בטוח שיפתרו לי כל הבעיות ברגע שאני יעבור לNVIDIA עכשיו אני רואה שלא משנה מה , תמיד יהיו לי בעיותממש מרגיזעוד רעיונות ?
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים כעקרון ברגע שאתה מכבה את המחשב..הכרטיס מסך יפנה תמיד ליציאה התפוסה...כלומר..אם תכבה את המחשב..תחבר רק את הVGA למסך מחשב הוא אמור לשלוח סיגנל לVGA פה כבר אין קשר לדרייברים.. אם הוא לא עושה את זה,תממש אחריות
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים מחבר כמו שאמרתיאיך שקיבלתי את המחשבעוד ללא מערכת הפעלה וכ'ובאתי להדליק אותו כדי להתקין את מערכת ההפעלהוחיברתי אותו ישר לVGAוזה עוד כבר בהתחלה לא עבדואז ניסיתי לחבר ל DVI וכן עבדוכן , אם אני לא אמצא פיתרון אני אפנה לחברה באמתבכלל לאחר שיטוט בפורומים ראיתי שNVIDIA ביטלו את אפשרות ה full screen video בכרטיסי מסך החדשיםמה שמאוד מעודד אותי לחזור לATI ממש נפילה עם הקטע של הכרטיס מסך
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים מחבר זה לא להסתבךזה פשוט עניין של איך שזה אמור לעבוד .ומעבר לזה , יש לי כבר של DVI לHDMI שעלה לי 180 שקלאתה מציע שאני אזרוק אותו לפח ?
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים זה לא להסתבךזה פשוט עניין של איך שזה אמור לעבוד .ומעבר לזה , יש לי כבר של DVI לHDMI שעלה לי 180 שקלאתה מציע שאני אזרוק אותו לפח ?אכן כךתבין שבטלויזיה אתה לא תבחין בהבדל בין חיבור VGA לחיבור DVI-HDMI, אבל במוניטור ועוד איך תבחין.הסיבה היא שלמוניטור רזולוציה הרבה יותר גבוהה לכן איכות החיבור יותר חשובה.ובפעם הבאה תקנה כרטיס נורמלי עם שני חיבורי DVIמי בכלל קונה 8500GT , כרטיס עם יחס עלות/ביצועים גרוע, ועוד 512MB ??? בזבוז מוחלט
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים מחבר אני ממש לא עומד לזרוק 180 שקל לפחאני לא רוטשילד ולא מגדל את הכסף על העצים ידידיואם כבר אני אדבר עם החנות ואבקש כרטיס זהה עם 2 יציאות DVIואין לי מושג איזה כרטיס רצית שאני אקנה....אבל אם זה 8800GTS אז אין לי כסף לזה ...
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים אכן כךתבין שבטלויזיה אתה לא תבחין בהבדל בין חיבור VGA לחיבור DVI-HDMI, אבל במוניטור ועוד איך תבחין.הסיבה היא שלמוניטור רזולוציה הרבה יותר גבוהה לכן איכות החיבור יותר חשובה.ובפעם הבאה תקנה כרטיס נורמלי עם שני חיבורי DVIמי בכלל קונה 8500GT , כרטיס עם יחס עלות/ביצועים גרוע, ועוד 512MB ??? בזבוז מוחלטניסיתי להבין את צורת החשיבה שלך ולא הצלחתי...אם הכרטיס תקול איזה סיבה בעולם יש לו להשאיר אותו אצלו?...ולגבי הכרטיס..לא לכולם יש תקציב לכרטיסי HI END יקרים או לחילופין אין להם צורך בהם...
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים ניסיתי להבין את צורת החשיבה שלך ולא הצלחתי...אם הכרטיס תקול איזה סיבה בעולם יש לו להשאיר אותו אצלו?...ולגבי הכרטיס..לא לכולם יש תקציב לכרטיסי HI END יקרים או לחילופין אין להם צורך בהם...יש כרטיסים רבים במחיר דומה בעלי שני חיבורי DVI, וגם ביצועים טובים יותר בלי לבזבז כסף על זכרון 512MB מיותר
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים מחבר כמו שאמרתי , אני לא בחרתי שיהיה כניסת VGA אחד וכניסת DVI אחתאבל ככה יצאקיבלתי את המחשב לפני יומיים בלבד ככה שלא אמורה להיות בעיה להחליףלא כל דבר צריך ישר לזרוק ולקנות חדשבמיוחד שמדובר במוצר חדש שיש עליו עדיין אחריות ושאין לי כסף מיותר לבזבזנראה, אני אנסה לדבר עם החנות שיחליפו לי ל 2600XT של ATIבתקווה שהוא לא יעשה לי בעיות כמו שעשה לי ה X600 PROאגב מישהו יודע אם הוא תומך בFULL SCREEN VIDEO או יותר נכון מצב תאטרון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.