עבור לתוכן

התקנת XP על לפטופ חדש בבקשה תעזרו..

Featured Replies

פורסם

היי,

קניתי לפטופ חדש של HP Dv6620ej

ויש עליו Vista.

אני רוצה למחוק את הויסטה הארורה הזאת ולהתקין XP.

אבל ברגע שאני מכניס את הדיסק של XP ומתחיל בתהליך ההתקנה יש הודעה שאי אפשר להתקין כי ווינדוס לא מצאה כונן דיסק קשיח.

אני מאמין שזה בגלל הכונן SATA, איך אני יכול להוסיף לו את הדרייבר, (אין לי כונן דיסקטים בלפטופ).

בנוסף גם נכנסתי לאתר של HP והדרייברים ללפטופ שלי הם רק לויסטה איך אני יכול למצוא את כל הדרייברים שיתאימו לXP??

HP החארות אומרים שהם לא מספקים תמיכה לXP על הלפטופ הזה..

בבקשה תעזרו אני בצרות...

פורסם

תירגע יהיה בסדר.

תנסה להיכנס לביוס ולהגדיר למחשב להתחיל בכונן.

וגם תנסה להתקין את הXP דרך הויסטה.

פורסם

בעקרון תצטרך ליצור דיסק חדש של XP אם הדרייבר של הבקר SATA מובנה

בעזרת N-LITE ,אבל כפי שכבר נאמר HP לא מספקים את הדרייבר באתר שלהם :s07:

אני מציע לך לנסות את DriverPack MassStorage

http://driverpacks.net/DriverPacks/ ,תצטרך להוריד גם DriverPacks BASE (הממשק)

חבילת דרייברים גדולה לבקרי SATA שונים..אתה מכניס אותם להתקנה של XP ויוצר

דיסק חדש אם כולם מובנים.. ,אבל אם ההתקנה של XP עדיין לא תזהה לך תדיסק קשיח

אז תהיה חייב ליצור קשר אם HP כדי שיספקו לך את הדרייבר ::) ,שלח להם אימייל דרך האתר שלהם

אולי תקבל תשובה שונה מהתמיכה האמריקאית :nixweiss:

פורסם

תיכנס לביוס ותשים אותו שיקרא את הדיסק ...

אחרי זה תכניס דיסק XP וזהו ...

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת שיקרא מהדיסק?! בוט מהסידי רום?! זה כבר יש, תוכנית ההתקנה עלתה אבל בשלבים הראשונים היא הודיעה שהיא לא מצאה הרד דיסק... מה לחפש בביוס? תודה רבה תותחים!

פורסם

הוא התכוון שתגדיר את הכונן האופטי הראשון בסדר מכשירי הבוט בביוס,בכל אופן

אני מציע לך לקרוא את תגובתי הקודמת כי אתה חייב דרייבר..

פורסם
  • מחבר

זה כבר מסודר על בוט, אם לא זה לא היה נכנס לתוכנית ההתקנה. בכל אופן, לא הבנתי איך אני יוצר דיסק חדש? של התקנה? ומה אתם אומרים על הדרייברים? מאיפה אני אשיג אותם?! כמו הדרייבר למצלמה ולסורק טביעת אצבע? או לכרטיס מסך והשאר אני מאמין שאני אמצא, תגידו, יש מצב שאקס פי לא יזרום טוב על המחשב? אם אין תמיכה של hp?

פורסם

סתם שאלה ....בדקת אם ההארד דיסק תקין? ;D

פורסם
  • מחבר

כפי שאמרתי, יש עליו כרגע ויסטה, לא נראה לי שהרד דיסק לא מחובר היה מפעיל ויסטה...

פורסם

רובי, נדב כבר הסביר לך בדיוק מה אתה צריך לעשות.

מערכת ההתקנה של ה-XP לא באה עם מספיק דרייברים לבקרי SATA ולכן אתה צריך או להשתמש בדיסקט עם הדרייבר (מה שלפעמים עושה בעיות) או להטמיע את הדרייבר בדיסק ההתקנה (למשל ע"י התוכנה NLITE כמו שהוא המליץ לך).

ואז ההרדיסקים שלך יזוהו כמו שצריך במערכת ההתקנה.

את הדרייבר של הבקר SATA אתה יכול למצוא באתר של היצרן, בדיסק שקיבלת איתו, אולי קיבלת גם דיסקט.

אם בשום מקום את הדרייבר של הבקר SATA תבקש את זה מהחנות שמכרה לך את המחשב או מהיבואן.

פורסם

זה רק חלק ממה שהסברתי ::)

אבל כפי שכבר נאמר HP לא מספקים את הדרייבר באתר שלהם :s07:

אני מציע לך לנסות את DriverPack MassStorage

http://driverpacks.net/DriverPacks/ ,תצטרך להוריד גם DriverPacks BASE (הממשק)

חבילת דרייברים גדולה לבקרי SATA שונים..אתה מכניס אותם להתקנה של XP ויוצר

דיסק חדש אם כולם מובנים.. ,אבל אם ההתקנה של XP עדיין לא תזהה לך תדיסק קשיח

אז תהיה חייב ליצור קשר אם HP כדי שיספקו לך את הדרייבר

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

לגבי דיסקט זה לא רלוונטי כי אין פלופי יותר בלפטופים. ולגבי יצירת דיסק התקנה חדש אני אבדוק את זה ויעדכן אתכם, במקרה יש לכם מדריך איך ליצור דיסק התקנה חדש שכולל את הדרייברים?! תודה רבה!!!

פורסם

ידידי...

הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה בלפטופ HP שלי...

כמו שכמה אנשים אמרו פה אתה צריך ליצור דיסק XP חדש ולהוסיף דריברים של SATA לדיסק לפי המדריכים שתוכל למצוא בגוגל...

עכשיו בקשר לאתר של HP והדרייברים לSATA

יש באתר את הדרייברים רק הבעיה שהם מקובצים בתוך EXE שנועד כדי שתכניס דיסקט במחשב והוא אוטומתית יתקין את הדרייברים של SATA לדיסקט..

מה שאני עשיתי זה במחשב הרגיל שלי הכנסתי דיסקט והתקנתי את הדרייברים לשם..ואז פשוט הוצאתי אותם מהדיסקט והוספתי לפי מדריך ל XP

וזהו אז בלפטופ הוא יזהה לך את ההארדיסק.

תיתן לי את הדגם של הנייד שלך(למרות שאני חושב שזה לא משנה) אני ימצא לך את הקובץ להתקנת SATA על דיסקט.

פורסם
  • מחבר

וואי תודה אחי. הדגם של המחשב הוא dv6620ej. בנוסף לזה, איך אני אשיג את הדרייברים לכרטיס קול ולכרטיס מסך? באתר של hp אין תמיכה על המחשב הזה לxp. אז ככה שאני מפחד לפרמט כי אולי לא יהיו לי דרייברים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים