פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים שלום רב לכולם.לא מזמן רכשתי אוזניות של e2g של shure ואני רוצה לחוות את חווית הסאונד בצורה הטובה ביותר.לפי דברים ששמעתי ל Ipod\Iriver יש את איכות הסאונד הטובה בשוק לנגנים במחירים האלו.מכיוון שה Iriver נראה על הפנים והוא גדול ומסורבל החלטתי ללכת על ה Ipod.לאח שלי יש Ipod Photo והממשק שלו ממש נוח והייתי מעוניין בממשק דומה.התקציב שלי הוא 1300 בערך ורציתי לדעת איזה נגן עדיף לי לקנות במחיר כזה,שמעתי על ה Ipod Video שהוא ממש יפה בצבע שחור, אבל מעניין אותי גם איך איכות הסאונד,נוחות הממשק ואם יש לו תמיכה בעברית?.תודה מראש תומר כהן.
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים לקרייטיב יש איכות סאונד מדהימה, אחריה הנגנים של IAUDIO\IRIVER וכו' מאוד אהודים...זה שראית דגם אחד מכוער לא אומר שכל המכשירים של אותו יצרן לא נראים טוב.תדפדף קצת באתרי מכירות בארץ (בעיקר באג שמחזיקים מבחר דיי יפה), ותבחר מה שהכי נראה לך.
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים לי יש את Creative zen vision M ויש לו איכות סאונד ממש טובה, נוח להשתמש בו 30GB-60GB זיכרון. ועולה 1300 ש"ח. אחד הנגנים הטובים
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים אם אין לך בעיה עם הגודל של ה-ZEN VISION M שהוא קצת עבה יותר מה-Ipod ( בעיקר הדגם של ה-60GB ) אז תקנה אותו.ל-IPOD האיכות סאונד לא הכי נחשבת יחסית לטווח מחיר שלו.
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים מחבר שלום וודה רבה על כל התגובות.רציתי לדעת עוד פרטים אודות ה Creative zen vision M, האם יש סיקור כלשהו שאני יכול לקרוא אודותיו?רציתי גם לדעת אם יש השוואה בין ה Ipod video 30 ל Creative zen vision Mתודה מראש, תומר כהן.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים יש לך כאן השוואות של המסכים:ZVM השמאלי הרבה יותר טובhttp://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=73135893&size=oZVM בימין תראה את ההבדלים באיכות מסך http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=73135579&size=oוהסאונד זה ברור שהZVM הרבה יותר איכותי...
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים בעיניי כל ממשק קל אחרי שמתרגלים אליו, ההבדל זה אם יקח שעה להתרגל אליו או יומיים.מה שיותר קריטי מבחינת השימוש זה המקשים והשליטה במכשיר.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים אני ממליץ לך לחכות לMeizu M8 שיצא בסוף השנה הנוכחית עד תחילת ינואר בשנה הבאה
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר בעיניי כל ממשק קל אחרי שמתרגלים אליו, ההבדל זה אם יקח שעה להתרגל אליו או יומיים.מה שיותר קריטי מבחינת השימוש זה המקשים והשליטה במכשיר.איך המקשים של הקריאייטיב?
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים אני ממליץ לך לחכות לMeizu M8 שיצא בסוף השנה הנוכחית עד תחילת ינואר בשנה הבאהאני לא הייתי מאמין לאף מילה שיוצאת מהפה של Meizu לגבי ה-M8, הם הבטיחו שהוא ייצא בספטמבר והוא לא יצא; הם אמרו שהוא יתעכב והנה הוא מתעכב עד ינואר ואני בספק רב מאוד אם הוא באמת ייצא בינואר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.